• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende 20 sinde içtim son hapı uarın tam beş gün olacak iki tane uygulama kullanıyorum biri regl tarihim bugün diyor diğeri yarın ama olsaydı en azından silik çizgi çıkardı demi
Ben geçen ay duphastonu bıraktıktan 4 gün sonra regli olmuştum canım ama bu süre 10 güne kadar cıkabiliyormuş ben bekle asıl günün geçsin sonra test yap

Benim yengemde 3 4 tane düşük yaptı ya da kalbi durdu ama sonrasında düşük ignesiyle 3 kızı oldu yıllar içinde zaman ve sabırla olacak işte bende de dahil sabirsiziz her konuda inan içini ferah tut ❤️
Aynen bende çok duydum o yüzden umut var herzaman

En az %66 artış olmalı diyor herkes. Nasıl düşüneceğimi inanın ben de şaşırdım. Rabbim daha kötüsünü bana yaşatma diye dua ediyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Aklım uçtu sanki ruhum çekildi. nolur bana çok dua edin
Sakin ol stresin ne kadar kotu bisey oldugunu biliyorsundur. Bence güzel herşey. Bu şekilde belki sağlıklı bir gebeligi bile kotu duruma sokabilirsin. Kendini uzmemelisin bence degerin normal. Ama en azından pazartesi bir doktora git için rahatlasın. Yuzde 66 olsa bile senin degerin tutuyor canım. Bazen cok dusunmemek akışına bırakmak gerek su akar yolunu bulur bazen biz bişeyleri zorlaştırıyoruz belkide hiç bi sıkıntı yok. 😊

Az önce öğrendim sonucu doktora gösteremedim. Yarın doktora gideceğim. Dediğiniz değerlere bakılmadı hiç
İnşallah artmaya ve saglikli bir gebelik olmaya devam eder canim dualarım seninle..
Progestan seviyesi düşüktür belki onun ilaclarini kullanabilirsin gebelikte. Bakilabilir bu degerine. Esinin sperm incelemesi yapılabilir bir anomali var da ondan gelismiyor düşüyor olabilir. Bakilmasi gerekiyor bu degerlere aslinda

Aynen ben 15.günden önceki 3 günü degerlendirdim 15.günü boş gectim 16.günü degerlendirdim ama olmadı sanırım 15.günü degerlendirmedik diyemi acaba diye düşündüm bende
Canim yumurtlamadansa catlama gördüğün günü degerlendirmek daha önemli. Yumurta artik spermle bulusmaya hazir oluyor catlama olunca. Dur bakalim daha sonucuna var hic belli olmaz

İnşallah kuzum sen kac senelik evliydin kuzm 💙
3 senelik evliyiz canim biz. Bebis dusunmeye basladiktan sonra 7.aydaydı galiba gebe kaldim. 13 haftalikken kaybettim düşük yaptım. Kasım ayinda oldu kürtaj yapıldı. O zamandan beri sürekli kanamalarim oldu. Anca kanamalarim durdu gibi. Bu ay ilk deneme gibi birsey bizim icin de. Bakalim. İnşallah Allahım saglikla kolaylikla hamileligi ve dogurup saglikla buyutmeyi nasip etsin İnşallah hepimize 🙏

Hayır hormonlarda bi sorun çıkmadı muayenede de çıkmadı pcos da yok doktor 1 yıla kadar çok normal olmaması zaten dedi, eğer hala olmazsa eşimde de bakılacakmış 35 yaşına kadar normal dedi ben de şu an 30 yaşındayım
35 yaşına kadar bekleme canim. 35 e kadar normal diye birsey yok. Evlilik yılın kurtariyorsa hastaneye git 1 yildir deniyoruz olmuyor de. Tüm testlerinizi yapsinlar eşinle senin. Gec kalmamak lazim bebek düşünüyorken. Çünkü ayda sadece 1 gun sansimiz var yilda 12 gün 12 kez sans demek. O kadar hizli geciyor ki zaman insan hayret ediyor. O yüzden bence gidip tahlillerinizi yaptir eger evlilik yilin 1 yilsa en az

Ben geçen ay duphastonu bıraktıktan 4 gün sonra regli olmuştum canım ama bu süre 10 güne kadar cıkabiliyormuş ben bekle asıl günün geçsin sonra test yap
Yarın duphostan biteli 5. Gün hemde adet günüm bugün test yaptım negatifti bakayım on güm olmazsam kan vercem direkt

Canım her 2-3 günde bir 2 katina cikması normal internete yazinca bu sekilde soyluyo hergun iki katina cikmayabilir. Bence degerin normal. Bir doktora takibini yaptir yine.
En az %66 artış olmalı diyor herkes. Nasıl düşüneceğimi inanın ben de şaşırdım. Rabbim daha kötüsünü bana yaşatma diye dua ediyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Aklım uçtu sanki ruhum çekildi. Teşekkür ederim nolur bana çok dua edin
Sakin ol stresin ne kadar kotu bisey oldugunu biliyorsundur. Bence güzel herşey. Bu şekilde belki sağlıklı bir gebeligi bile kotu duruma sokabilirsin. Kendini uzmemelisin bence degerin normal. Ama en azından pazartesi bir doktora git için rahatlasın. Yuzde 66 olsa bile senin degerin tutuyor canım. Bazen cok dusunmemek akışına bırakmak gerek su akar yolunu bulur bazen biz bişeyleri zorlaştırıyoruz belkide hiç bi sıkıntı yok. 😊
Dış gebelikten korkmaya başladım. O kadar çok benzer şeyler yaşaysnlad var ki Allahım lütfen dış gebelik olmasın diye dua ediyorum. Çok dua edin bana lütfen. Rabbim kolaylaştırsın inşallah yarın güzel haber versin doktorum inşallah Allah'ım inşallah

3 senelik evliyiz canim biz. Bebis dusunmeye basladiktan sonra 7.aydaydı galiba gebe kaldim. 13 haftalikken kaybettim düşük yaptım. Kasım ayinda oldu kürtaj yapıldı. O zamandan beri sürekli kanamalarim oldu. Anca kanamalarim durdu gibi. Bu ay ilk deneme gibi birsey bizim icin de. Bakalim. İnşallah Allahım saglikla kolaylikla hamileligi ve dogurup saglikla buyutmeyi nasip etsin İnşallah hepimize 🙏
Rabbim bidaha kayip yaşatmasin canim umatim hersey dilediğin gibi olur
Benimde 3 sene olck nerdeyse hic gebe kalamadim ben 😕

Back