• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Herkese iyi haftasonlari kızlar bebeklerinize pirinç unundan muhallebi veriyor musunuz

Ben veriyorum canim annem evde patates nisastasida çıkardı onuda veriyorum...bir çay bardağı su ve suyu karıştırıyorum bir tatli kasigi birakiyorum pisiriyorum kaşıkla vereceksem katı yapiyorum benim minik biberonu sevmez oldu kasik daha çok ilgisini çekiyor

Birşey olmamıştır canım uykusunda çarptıya ondan mık mık yapmıştır canı acısa ağlardı
Bir şey olmamıştır canım içini ferah tut bebekler bizden daha dayanikliymis bir yerde okumuştum bizimde dün akşam banyo yaptırırken fileden kendini kaydiriyordu bende küvete oturttum altına bir şey koymayı akıl edemedim kafasına su dökerken çırpıninca sırt üstü kaydı :) çok şükür bir şey olmadı deneyim kazandık :) bir dahakine altına bir şey koymadan oturtmam küvete
pessinus pessinus canimbenim bisey olmamıştır üzme kendini dusekalka büyüyecekler canim daha neler olacak neler :)
Sağolun kızlar bir şey olmamış herhalde kızım mutlu mesut kalktı bizimle kahvaltı yaptı eşimle dışarı çıktık iş yerine buranın meşhur met helvasından aldık eşime birkaç alışveriş yaptık o sırada uyumuş gelince uyandı oynadık babasıyla onun eşyalarını hazırladık ve yolcu ettik. Kızlar ya boynumuz bükük ardından baktık kaldık kötü hissediyorum kendimi:(

Sağolun kızlar bir şey olmamış herhalde kızım mutlu mesut kalktı bizimle kahvaltı yaptı eşimle dışarı çıktık iş yerine buranın meşhur met helvasından aldık eşime birkaç alışveriş yaptık o sırada uyumuş gelince uyandı oynadık babasıyla onun eşyalarını hazırladık ve yolcu ettik. Kızlar ya boynumuz bükük ardından baktık kaldık kötü hissediyorum kendimi:KK43:
Canım sıkma canını öle düşünme nolur kızına da yansır bak...Allah kavuştursun tez zamanda hayırlısıyla

Inşallah canım benim eşim emniyet mensubu arada gider böyle rabbim canlarini sağ etsin. ...esinde sagsalim gider gelir inşallah....
Benim eşimin de böyle görevleri çok olur da canım hamileliğimden beri hiçbir yere gitmemişti unutmuşum ayrı kalmayı hiç böyle ailemin yanında kalmamıştım en azından kendi evimdeydim ve çalışıyordum zihnimi meşgul edebiliyordum şimdi durum farklı. Allah onların da bizim de yardımcımız olsun

Benim eşimin de böyle görevleri çok olur da canım hamileliğimden beri hiçbir yere gitmemişti unutmuşum ayrı kalmayı hiç böyle ailemin yanında kalmamıştım en azından kendi evimdeydim ve çalışıyordum zihnimi meşgul edebiliyordum şimdi durum farklı. Allah onların da bizim de yardımcımız olsun
Tez zamanda kavuşursunuz İnşallah

Kızlar benim adetim iki gün geçti tabi bu sknti değil yeni doğum yaptık ve mutlaka düzensizlikler olacak ama kafamı kurcalayan birşey var ocak ve şubat onda adet oldum 99da lekelenme olmuştu.bu ay 9unda iki damla oldu ve arkası gelmedi asıl kafamı kurcalayan hani şu yumurtlama zamanımızda gelen kaydan akıntı var ya uzayan.ışte onun şimdi geliyor olması.elaya hamile kaldığımı buradan anlamıştım.yumurtlama zamanında olan akintim adet vakti de olmuştu.yumurtlamada salgılanan bu lh hormonu hamileykende salgilaniyor.çok korkuyorum inşallah birşey yoktur daha.kızım büyüsün oyle istiyoruz Allah izin verirse.henüz küçük onunla tam anlamıyla bile ilgilenemiyorum anca alisiyorum beş yıllık rahatliktan sonra.dua edin İnşallah daha zamanı vardır.

Sağolun kızlar bir şey olmamış herhalde kızım mutlu mesut kalktı bizimle kahvaltı yaptı eşimle dışarı çıktık iş yerine buranın meşhur met helvasından aldık eşime birkaç alışveriş yaptık o sırada uyumuş gelince uyandı oynadık babasıyla onun eşyalarını hazırladık ve yolcu ettik. Kızlar ya boynumuz bükük ardından baktık kaldık kötü hissediyorum kendimi:KK43:
Su gibi Aksın zaman ve bir an önce kavuşun inşallah birbirinize

Amin canim miniginle oyalan ins çabuk gecer

Kızlar benim adetim iki gün geçti tabi bu sknti değil yeni doğum yaptık ve mutlaka düzensizlikler olacak ama kafamı kurcalayan birşey var ocak ve şubat onda adet oldum 99da lekelenme olmuştu.bu ay 9unda iki damla oldu ve arkası gelmedi asıl kafamı kurcalayan hani şu yumurtlama zamanımızda gelen kaydan akıntı var ya uzayan.ışte onun şimdi geliyor olması.elaya hamile kaldığımı buradan anlamıştım.yumurtlama zamanında olan akintim adet vakti de olmuştu.yumurtlamada salgılanan bu lh hormonu hamileykende salgilaniyor.çok korkuyorum inşallah birşey yoktur daha.kızım büyüsün oyle istiyoruz Allah izin verirse.henüz küçük onunla tam anlamıyla bile ilgilenemiyorum anca alisiyorum beş yıllık rahatliktan sonra.dua edin İnşallah daha zamanı vardır.
Canim Rabbim gönlünüze göre versin. Yap bir test için rahat etsin daha erken ki test için. Evdeki testlerden cikmasada sonuç. Kan testinde çıkar herhalde.

Allah kavuştursun canım. Kv ile bir süre daha birlikte olmak can sıkıcı ama arkadaslarinda dedi gi gibi vardır bi hayır bundada. Bide unutma çocuğumuza bizden sonra bakabilecek en iyi kişiler onlar anane ve babanne. Bide bisey sorucam canım duru muydu diş çıkartan yanlış mi hatırlıyorum

Allah kavuştursun canım. Kv ile bir süre daha birlikte olmak can sıkıcı ama arkadaslarinda dedi gi gibi vardır bi hayır bundada. Bide unutma çocuğumuza bizden sonra bakabilecek en iyi kişiler onlar anane ve babanne. Bide bisey sorucam canım duru muydu diş çıkartan yanlış mi hatırlıyorum
Yok canım duru değil ela ve zeynepti galiba yanlış da hatırlıyor olabilirim benim kızın belirgin bile değil. Haklısın yine şanslısın arkadaşımın eşi de göreve gidecekmiş yazık kız hamile rehberlikçi o da annesi çalışoyormuş kv si yaşlıymış benim bakmam gerek diyor ağlamış yalnız da kalamıyormuş şükrettim halime ne yapayım dayanacağım

İnşallah zaman su gibi akıp geçer kavuşursun eşine

Back