- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Allah sabır versin canım çok az kaldı evinize geçince duzeninizi kurarsiniz inşallah bizde 10 gün sonra eşimin memleketine gideceğiz daha önce hiç gitmedim kızımı da ilk kez görecekler şimdiden stres sardı dört bir yanımiKızlar evimi çok özledim yaa çocuğum bile istediği gibi ağlayamıyor kv geldi bir odaya tıkılmak zorunda kaldık. Sabah sabah kızım çığlık çığlığa kalktı yataktan gözler kapalı susmadı bir türlü kadın kapıya dayandı neyi var ne oluyor diye odadan odaya dolaşayım uyusun diye uğraşıyorum çocuğa sesleniyor yok bana diyor gözleri açık mı bilmem ne sinirliyim zaten yok bir şey ağlıyor sadece gözleri kapalı uykusu var dedim sanki kendisi annesinden farklı bir şey yapıp susturacak Allahtan kızı aradı da konuşmaya gitti boğacaktım sinirlekızım da maksimum 2 dkya uyudu zaten. Sanki bu odada kötü bir şey varmış gibi ağlıyor bir adım çıkınca susuyor. İnş hayırlısıyla cumartesi gidiyoruz yoksa buralarda bunalıma gireceğim off
Hem de hiç görmediler mi Allah kolaylık versin :))Allah sabır versin canım çok az kaldı evinize geçince duzeninizi kurarsiniz inşallah bizde 10 gün sonra eşimin memleketine gideceğiz daha önce hiç gitmedim kızımı da ilk kez görecekler şimdiden stres sardı dört bir yanımi
cnm ben internetten aldım 24lu.ben memnun kaldım yumuşacık.umarım sende memnun kalirsin mavi benimkiKizlar islak mendil konusunda verdiginiz cevaplar icin tesekkur ediyorum.Xeroderma_pig ben de ilk 3 ay su pamuk yaptim. 4. Ay biriktirip yapiyordu o yuzden yenidogan mendile gectim. akrepikizi demek yikamak lazimmis onu bilmiyordum, poposu usumesin diye ilik suya batiriyordum bir ara ama onu da birakmistim son zamanlarda. E elaammm ben de dun wipes lardan aldim her renginden bir tane alip deneyecegim sonra begendigimi kolilerim. Ediz in cildi cok hassas neler alip kullanamayip baskalarina verdik. Nereden aldin buarada ben koli halinde goremedim de
Kızlar evimi çok özledim yaa çocuğum bile istediği gibi ağlayamıyor kv geldi bir odaya tıkılmak zorunda kaldık. Sabah sabah kızım çığlık çığlığa kalktı yataktan gözler kapalı susmadı bir türlü kadın kapıya dayandı neyi var ne oluyor diye odadan odaya dolaşayım uyusun diye uğraşıyorum çocuğa sesleniyor yok bana diyor gözleri açık mı bilmem ne sinirliyim zaten yok bir şey ağlıyor sadece gözleri kapalı uykusu var dedim sanki kendisi annesinden farklı bir şey yapıp susturacak Allahtan kızı aradı da konuşmaya gitti boğacaktım sinirlekızım da maksimum 2 dkya uyudu zaten. Sanki bu odada kötü bir şey varmış gibi ağlıyor bir adım çıkınca susuyor. İnş hayırlısıyla cumartesi gidiyoruz yoksa buralarda bunalıma gireceğim off
İnşallah çabucak hayırlısıyla evimize varırız. Ben de bir buçuk aydır evimden uzaktayım mülteci hayatı yaşadık resmen evimde olayım kızım istediği gibi davransın ne yapayım. Hem bence senin için de daha rahat olacaktır inanıyorum insan kendi düzenini kurmak istiyor çocuğuyla başkaları olunca tam olarak istesiğini yapamıyorsun. Başta zorlananilirsin ama inan daha güzel olacak her şeyAnnem beş gün oldu gideli.kayınvalidemde bugün gidiyor bir bucuk ay sonra yalnız kalicaz bakalım umarım kızım zorlamaz annesini o ağlama krizine girince elim ayağım dolaşıyor
Hem hiç gormediler hem de cokbilmisgiller :) iyi tarafından dusuneym zaten uyku duzenimiz falan yok belki hava değişikliği kızıma iyi gelir huyu suyu değişir :)Hem de hiç görmediler mi Allah kolaylık versin :))
hic merak etme canim is basa kalinca insan idare ediyor:) ama ela miz da insallah hic sikinti yasamazAnnem beş gün oldu gideli.kayınvalidemde bugün gidiyor bir bucuk ay sonra yalnız kalicaz bakalım umarım kızım zorlamaz annesini o ağlama krizine girince elim ayağım dolaşıyor
Canım krize girince yüzüne üfle sakince gözünü açımca gülümseyip bağrına bas konsantre ol susuyolar ...kitapta okudum ve işe yarıyo hepAnnem beş gün oldu gideli.kayınvalidemde bugün gidiyor bir bucuk ay sonra yalnız kalicaz bakalım umarım kızım zorlamaz annesini o ağlama krizine girince elim ayağım dolaşıyor
Selam canim bende aldim hipp yulaflidan 180 cc mamayi 5 olcek koyarak hazirladim ustunede 3 kasik hipp yulafli koydum yemedi tadini begenmedigini sanmiyorum ama yulaflarlar biberonun deligini tikadi cekemedi sen nasil hazirladin olcu olarakKızlar hipp yulaflıyı başlangıç olarak 90cc mamaya katıp kızıma verdim. Severek yedi. Hatta kaşıkların arasını bekleyemedi:)) ayrıca hiç tadı yok bu durumu daha çok sevdim
Canım kaşıkla mı verseydin acaba? Ben denemedim de burada o şekilde deneyenler olmuştu sankiSelam canim bende aldim hipp yulaflidan 180 cc mamayi 5 olcek koyarak hazirladim ustunede 3 kasik hipp yulafli koydum yemedi tadini begenmedigini sanmiyorum ama yulaflarlar biberonun deligini tikadi cekemedi sen nasil hazirladin olcu olarak
Canım annem yüzüne üflüyordu öyle benim kızın da hoşuna gidiyordu demek ki olayın bir dayanağı varmış annemin bundan haberi olduğunu hiç sanmıyorum ama işe yarayan bir yöntemmiş demek ki:)Canım krize girince yüzüne üfle sakince gözünü açımca gülümseyip bağrına bas konsantre ol susuyolar ...kitapta okudum ve işe yarıyo hep
İnşallah canım hayırlısıyla bir atlatabilirsek iyi olacak hepimiz için. Bir yerden sonra biraz normal olarak algılamaya başladım ama annemle bile biraraya geldiğimizde gerilmeye başladık anlaşamadığımız konular oluyor arada o yüzden uzak kalmaya özlemeye ihtiyacımız var ilişkimizin sağlıklı yürüyebilmesi için kv le de aynı şekilde. Bir yerden sonra yaptığı söylediği şeyler batmaya başlıyor. Belki kötü niyetli yapmıyor ama insanız işte algılarımız gün içinde bile değişiyor. Burada bulunmamın olumlu yanlarına da baktım rahatladım açıkçası kızımı bırakıp bırakıp dışarı çıktık eşimle. İhtiyacımız varmış buna yaşayınca anladıkpessinus canim sabrettin sabrettin sonuna geldin. Umarim son birkac gunu de sag salim atlatirsiniz. Valla hayranim sabrina cok iyi idare ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?