• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yaptırmadan geri geldim benim sağlık sigortam var kadın dogum HCG istemeden 500 TL fiyat cıkıyor dedi doktordan verirsen ödemezsin dedi bende yaptırmadım teraflu yazdı almadım onuda salgın var dedi
Bide canim domuz gribi salgini var feci sekildem herkes hasta herkess. Ben gecen hafta 2 gün acildeydim de orda herkes kırılıyordu öksürük atesten. Insanlar titreyerek bekliyordu sırayı. Igne atsan yere dusmez öyle de bir kalabalik

Senin durumlar nasil cnm kac gun kaldi adete belirti varmi
11. Günü yumurtlamanın canım 30 unda olmam Lazım, ara ara kasık ağrılarım oluyor bugün göğüslerim aşırı şişti ve acıyor klasik belirtiler işte kahverengi lekelenme oldu ama o benim adetten önce oluyor zaten o yüzden bişey diyemiyorum artık nasip

11. Günü yumurtlamanın canım 30 unda olmam Lazım, ara ara kasık ağrılarım oluyor bugün göğüslerim aşırı şişti ve acıyor klasik belirtiler işte kahverengi lekelenme oldu ama o benim adetten önce oluyor zaten o yüzden bişey diyemiyorum artık nasip
Benimde yumurtlamadan sonra 12.gün
Karinda şiskinlik varmi hala sende benim devam ediyor ama onceki gune gore o kdr rhtsz etmiyor bide bugun merdiven cikarken cok yoruldum ruyamda bebek emziriyordum ayy inşallah ikimizde pozitif goruruz ya senin ilk olckti dimi gebelik olursa 🤗💙

Benimde yumurtlamadan sonra 12.gün
Karinda şiskinlik varmi hala sende benim devam ediyor ama onceki gune gore o kdr rhtsz etmiyor bide bugun merdiven cikarken cok yoruldum ruyamda bebek emziriyordum ayy inşallah ikimizde pozitif goruruz ya senin ilk olckti dimi gebelik olursa 🤗💙
Karnımda şişlik öyle çok yok aslında adet günü gerilir karnım genelde benim, ya ne güzel bi rüya öyle inşallah nasip olur hepimize canım seninde çok az kalmış test falan yaptın mı? Benim bi kızım var 6 yaşında canım 🙏

Keske normal devlet acile gitseydin. Orasi daha fazla ilgilenirdi.
Gecen hafta pazartesi bende yeniden acile gittim pes pese 3 gün arayla gitmis oldum dr ilk gebelik testi bakalim sonra napcagimiza bakariz demisti. Gidip bos dönmek hepsinden gıcık
Aman napim artık ya yok zaten eminim ben regl bekliycem☺️

Bide canim domuz gribi salgini var feci sekildem herkes hasta herkess. Ben gecen hafta 2 gün acildeydim de orda herkes kırılıyordu öksürük atesten. Insanlar titreyerek bekliyordu sırayı. Igne atsan yere dusmez öyle de bir kalabalik
Evet acildeki doktords dedi salgın var diye

Kızlar 6. DK da çektim bunu kızlar bi yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_0127.jpeg
    IMG_0127.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0136.jpeg
    IMG_0136.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 40
Lekelenme nemzan oldu cnm belki yerleşme lekesidir genelde 7ve 10günde oluyor yerleşme

Karnımda şişlik öyle çok yok aslında adet günü gerilir karnım genelde benim, ya ne güzel bi rüya öyle inşallah nasip olur hepimize canım seninde çok az kalmış test falan yaptın mı? Benim bi kızım var 6 yaşında canım 🙏
Allah bağislasin cnm yok hiç yapmadim cnm gecen ay ki döngüme göre 6gun reglime çatlamaya gore 14.gun olursam iki gun var en iyisi persembe gunu idrar testi yapiyim diyorum garanti olur o zmn varsa cikar yoksa negatf olur ztn

Allah bağislasin cnm yok hiç yapmadim cnm gecen ay ki döngüme göre 6gun reglime çatlamaya gore 14.gun olursam iki gun var en iyisi persembe gunu idrar testi yapiyim diyorum garanti olur o zmn varsa cikar yoksa negat
Kızlar 6. DK da çektim bunu kızlar bi yorum yapabilir misiniz
Ben göremedim kuzum😏😔

Allah bağislasin cnm yok hiç yapmadim cnm gecen ay ki döngüme göre 6gun reglime çatlamaya gore 14.gun olursam iki gun var en iyisi persembe gunu idrar testi yapiyim diyorum garanti olur o zmn varsa cikar yoksa negat

Ben göremedim kuzum😏😔
3 gun kala varsa cikar bence bnm adetler duznli olmadigi icin test yapmiyorum ama seninki duzenliyse idrr testinde cikar pozitfse🤗

Ben göremedim kuzum😏😔
Evet canım bu kadar beklemişsin Regl gününü bekle en iyisi

3 gun kala varsa cikar bence bnm adetler duznli olmadigi icin test yapmiyorum ama seninki duzenliyse idrr testinde cikar pozitfse🤗
Benimde çok düzenli değil aslında ama çatlamayı bildikten sonra 14. Gün hep regl oldum o yüzden eminim canım regl günümden bir iki gün aksama oluyor bazen tabi şuan negatif yarın da bu şekilde olursa regl beklicem ama bir daha test yapmayı düşünmüyorum diğer ay cidden sıkıntılı

Back