• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Biz de keçi sütlü mama kullanıyoruz golden goat hipp yulaflı katıcam kaşıkla yiyecek
Bende töpfer kullaniyorum bende deniyim o zaman ya bisey sorucam canim sizin mamada kötü kokuyormu keçi keçi kokuyor resmen :) hele kusunca tam bir facia :)

Hiii olabilir hamilelikte nerdeyse günde 2 bardak günlük sut içiyordum simdi de devam ediyorum (kilo veremem bundan olabilir) dediğin gibi kalsiyum etkilidir.Yiğit 4+ 1 haftalık. Onun biraz erken.elimi ağzına götürdüğümde dişi hissedebiliyorum.salyası 2 aydır çok fazlaydı belliydi yani.
Ekim bebeklerinin 2.diş çıkaran bebişine de hayırlı olsun diyelim o zaman, kolaycacık patlatıverir inşallah :)

Bilmiyorum ki canım ondan mı ağzını da açmıyor ki bakayım ne var diye. Bir ara daha çok salya akıtıyordu bugünlerde azaldı. Bir mutlu olduğu anda bakayım bakalım damaklarına
Cnm dış çıkmaya yakın çok salya oluyor çeşme gibi akıttı bizimki sonra duruluyor o zaman patlıyor ışte hadi bakalım hayirlisi :)

Onlardan hiç denemedim canım ya alabileceğin güvenilir bir yer yok mu süt ürünleri satan bazı yerlerde oluyor günlük süt. Biz amasyanın bir ilçesinde yaşıyoruz burada birlik var süt üreticileri birliği sabah akşam taze oluyor oradan alıyoruz
Ayy cnm bur da hiç oyle yer yok üstelik süt satan birini duysa konu komşu saldırıyor.guvenilirmi onuda bilmem:(

Sabir apartmanı diyelim oraya ozaman :) yolmaya gittiğinde haber verde ben de geleyim

Hiii olabilir hamilelikte nerdeyse günde 2 bardak günlük sut içiyordum simdi de devam ediyorum (kilo veremem bundan olabilir) dediğin gibi kalsiyum etkilidir.Yiğit 4+ 1 haftalık. Onun biraz erken.elimi ağzına götürdüğümde dişi hissedebiliyorum.salyası 2 aydır çok fazlaydı belliydi yani.
Anladım cnm bizim iki bucuk aylıkken kabariklar çok belli olmuştu.ama komşunun kızının kabardiktan çoook sonra cikmis dokuz aylıkken cikmis ona aldanma dedi.oyle olupta gec te olabilirmiş yani.ama 4ay 20gunluk gibi çıkardı ama hissetmedim elimle.Beş aylıkken belli oldu.Zaten dışı gordun mu kısa süre sonra hemen patlıyor.maşallah size de:)

Cnm dış çıkmaya yakın çok salya oluyor çeşme gibi akıttı bizimki sonra duruluyor o zaman patlıyor ışte hadi bakalım hayirlisi :)
Hayırlısı bakalım canım bugün baktım dişle ilgili bir durum yok şimdilik.
Ayy cnm bur da hiç oyle yer yok üstelik süt satan birini duysa konu komşu saldırıyor.guvenilirmi onuda bilmem:KK43:
Bir şey diyemeyeceğim canım o konuda. Biraz araştır bakalım o marketteki günlük sütlerle oluyormuymuş?

Kızlar iyi geceler. Aklıma bir şey takıkdı. 4 aylık aşılarında vegaferon demir damlası verildi ben düzenli kullanmadım içim rahat etmedi her kullandığımda kustu ya da başka bir şey oldu.4-5 gündür vermiyordum bugün verdim kırmızı siyah arası bir renkteydi:(korktum açıkçası sizce ne yapmalıyım? Yarın çocuk dr umuzu arayacağım galiba ve kullanmak istemiyorum bunu dr başka verirse onu kullanırım. Ayrıca yan etkileri kısmında kakası böyle olursa acil dr a başvurun demiş:( ne yapacağım ben:(

Anladım cnm bizim iki bucuk aylıkken kabariklar çok belli olmuştu.ama komşunun kızının kabardiktan çoook sonra cikmis dokuz aylıkken cikmis ona aldanma dedi.oyle olupta gec te olabilirmiş yani.ama 4ay 20gunluk gibi çıkardı ama hissetmedim elimle.Beş aylıkken belli oldu.Zaten dışı gordun mu kısa süre sonra hemen patlıyor.maşallah size de:)
İnşallah canım teşekkür ederizzz

Kizlar daha dunku sayfalari okuyamadim ama okuyacagim. Herkese gunaydinlar. Ek gidaya gecis yapan anneler bebislerinizin altini neyle temizliyorsunuz. Artik uni baby yenidogan mendil yetmiyor bence. Islak havlulara mi gecmek lazim acaba. Hangi marka ne kullaniyorsunuz?

Kizlar daha dunku sayfalari okuyamadim ama okuyacagim. Herkese gunaydinlar. Ek gidaya gecis yapan anneler bebislerinizin altini neyle temizliyorsunuz. Artik uni baby yenidogan mendil yetmiyor bence. Islak havlulara mi gecmek lazim acaba. Hangi marka ne kullaniyorsunuz?
Canın günaydın ben doğdu doğalı jb sensetion ıslak mendil kullanıyorum hiç sorun olmadı.. Tek yaprak hiç yermedi :))

Günaydın kızlar dün kızımla ilk pikniğimize gittik serinlikte biraz üşüdü ama piknik ateşini yakınca bi uyudu şömine başında uyuyan kedi misali :D 8de evdeydik ilk iş banyo oldu 12den önce uyumayan kızım akşam 9 da uykuya daldı :)) gece bi kaç kez sancıyla uyandı ama oda kavanoz mamasından oldu maalesef bol bol d vitamini aldı :)) havalar soğuyacak gün ışıldarken alın yavruları çıkın derim :))

Bende hippin gece mamasini gormustum alip denesemmi tereddutte kaldim bizim dr gece mamasina gerek yok dedi ama iste denemektede fayda var diye dusunuyorum guzel uyuyan bi bebekti :) benim kullandigim normal mama keci sutlu karistirsam sikinti olmaz heralde
Sikinti olmaz canim keci sutunden, her turlu devam sutu veya anne sutuyle karisabilir. Hipp guzel marka bence de. Bana dogal birsey gibi geldi sanki bir zarari yok gibi dusunuyorum. Doktor da kullanabilirsin deyince denedik iste. Dun hatta kasik mama olarak denedim. Ediz bayildi niye daha hizli vermiyorsun diye agliyordu resmen, yerken de hmm hmm diye sevine sevine yiyordu, asiri komikti:KK70:

Bende töpfer kullaniyorum bende deniyim o zaman ya bisey sorucam canim sizin mamada kötü kokuyormu keçi keçi kokuyor resmen :) hele kusunca tam bir facia :)
Golden goat güzel kokuyor beni rahatsız etmedi kusunca klasik ekşi kokusu hipp yerken de öyleydi bir farklılık göremedim

Bende al
Sikinti olmaz canim keci sutunden, her turlu devam sutu veya anne sutuyle karisabilir. Hipp guzel marka bence de. Bana dogal birsey gibi geldi sanki bir zarari yok gibi dusunuyorum. Doktor da kullanabilirsin deyince denedik iste. Dun hatta kasik mama olarak denedim. Ediz bayildi niye daha hizli vermiyorsun diye agliyordu resmen, yerken de hmm hmm diye sevine sevine yiyordu, asiri komikti:KK70:
bende alicam bugun deniyim bakalim bi :) insallah sever uzayda :) cok tatli oluyor o halleri uzayda yogurda oyle yapiyor kiziyor yavas verince. Sebzelerdende balkabagi haric hicbirini sevmedi :( mevye vermicem bakalim bi sure tatli tatli hosuna gitti tabi

Kızlar iyi geceler. Aklıma bir şey takıkdı. 4 aylık aşılarında vegaferon demir damlası verildi ben düzenli kullanmadım içim rahat etmedi her kullandığımda kustu ya da başka bir şey oldu.4-5 gündür vermiyordum bugün verdim kırmızı siyah arası bir renkteydi:KK43:korktum açıkçası sizce ne yapmalıyım? Yarın çocuk dr umuzu arayacağım galiba ve kullanmak istemiyorum bunu dr başka verirse onu kullanırım. Ayrıca yan etkileri kısmında kakası böyle olursa acil dr a başvurun demiş:KK43: ne yapacağım ben:KK43:
Bizim doktor vermedi bize mamadan aldığı için demiri çok yan etkisi var bebekleri çok etkiliyor dedi ve kızıma kan sayımı yapacak ona göre verecek bana 4. Ay bitince rutin olarak verilmesi mantıklı tabi ki kansız olmasını istemeyiz bebişlerin kan tahliline göre verilmesi daha doğru geliyor bence kendi doktorunuza hemen danış en doğru bilgiyi o verir dışkının renginin siyah olması normal diye biliyorum ama kırmızı kısmı konusunda fikrim yok ama tabi normal olsa niye öyle yazsın

Ek gıdaya geçmedim ama ben evde ıslak mendil kullanmıyorum canım e bebekten baby & me bebek temizleme pamuğu almıştım onları sıcak suyla ıslatıp kullanıyorum çok çok yaparsa poposunu yıkıyorum nadir oluyor

Back