• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Yakışıklı paşalar güpgüzel prensesler bizde sizi öpüyoruz iyi güzel uykular annişlerle sizlere hayırlı geceler olsun inşallah :KK36: :KK15:
Hifa da bugün gezmeye gitti huyu değişti eve dönerken... zor uyudu ağlayıp duruyor :KK51:

Eklentiler

• IMG-20160203-WA0005.jpeg
    IMG-20160203-WA0005.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 81
S Sevdalinka00 oyy o ne masumiyet, saçlarınız da süper:) bizde saç yok:) sizinkiyse pek bi havalı :)
Hifaa Hifaa siz de pek bi esmer güzeliymişsiniz :) boncuk gibi de gözler :) nerde oturuyor? Mama sandalyesi mi o?
Canim sagolasin hepsi o kadar sevimli ki saclar dokuldu canim biraz ☺

Günaydın kızlaar :) kızımla pek bir romantiğiz, her gün güneşin doğuşunu birlikte karşılıyoruz :) tabii hanımın keyfi yerinde, emerken uyuyo nasılsa :) "aman ben 3.5 aylık oldum gece uyuyayım da annem de uyusun" falan hiç yok zaten :) hala 2 3 kez emmeye kalkıyor sıpa..

Günaydın kızlaar :) kızımla pek bir romantiğiz, her gün güneşin doğuşunu birlikte karşılıyoruz :) tabii hanımın keyfi yerinde, emerken uyuyo nasılsa :) "aman ben 3.5 aylık oldum gece uyuyayım da annem de uyusun" falan hiç yok zaten :) hala 2 3 kez emmeye kalkıyor sıpa..
Günaydın canım benim kız da sabaha kadar iki kez kalktı bugün genelde öyleyiz buna da şükrediyorum öğlene kadar uyuyor sonra 2-3 saatte bir emmeye kalkarak.

10 bucukta banyo sonrası uyudu gece 5te uyandı emdi sonra 7bucukta uyandı daha yeni uyudu bizim sabah sporumuz meşhur :)) illa erken saatte beni güldür oyna istiyo :D çok şımarttık biz bunları ama değer :D

Selam anneler nasilsiniz.
Butun kuzulara bir maşaAllah.

Kizlar ebebekte lansinoh gögus pedleri 12.06 TL de şuan 60lı paket almayı düşünüyorum.

Online sipariş verenler memnunmu ebebekten? Kaç gune geliyor paket?

Bir de biz hala bebek arabasi almadik.
Ebebekte baktik joie chrome'i beģendik.
Lakin cok pahali 1000 TL.

16 şubatta %29 indirim olacak tüm joie ürünlerine.
O zaman alacagız inşaAllah.

Joie chrome i kullanan var mi içimizde?

Herkese sevgiler.

S Sevdalinka00 oyy o ne masumiyet, saçlarınız da süper:) bizde saç yok:) sizinkiyse pek bi havalı :)
Hifaa Hifaa siz de pek bi esmer güzeliymişsiniz :) boncuk gibi de gözler :) nerde oturuyor? Mama sandalyesi mi o?
Teşekkür ederiz canım yürüteç ama oturma modunda :)

Canım sağol bilgiler için, katılıyorum tamamen. Bir çocuk minikken hasta olunca sonradan canavar gibi oluyor. Bizim babamız da çocuk doğduğundan beri hep arka arkaya hasta oldu ne hikmetse. Dediğin gibi hiç bulaşmadı ama hep ellerimizi yıkadık, maske taktık falan.ama şöyle bir sorun var, benim kızımın kalbinde delikler var bu da ona kalp yetmezliği yaşatıyor. Dr dedi ki akciğerler çok önemli, başka çocukların kolayca atlattığı bronşit sizi hastanelik eder, ciddi komplikasyonlar gelişir. Siz dedi nisan ayına kadar hastane kontrolleri dışında dışarı çıkmayacaksınız ve mümkün olduğunca misafir almayacaksınız. Her ay da bakanlık aşılarına ek olarak grip aşısı yaptıracaksınız. Biriniz hasta olursa maskeler antibakteriyel sabunlar havalarda uçuşacak. Hal böyle yani. Eşim de şimdiye kadar bişey bulaştırmadık bu saatten sonra bir şey kapmasın diye korkmuş. Tüm bunlar olmasa dediğin gibi çocuk dediğin hasta ola ola büyür. Inşallah geçer bu günlerimiz biz de rahata ererizHoppa
canımm birkaç gündür giremedim yazdıklarını şimdi okudum.biz de çok benzer sıkıntılar yaşadık canım.kalbimizde 3 tane delik var biri büyük ve akciğerlerine sıkıntı veriyormuş.nefes alışı çok hızlı olunca hastaneye götürdüm kalp yetmezliği diyip yoğun bakıma aldılar :( çok zor zamanlar atlattık ama çok şükür şimdi iyiyiz..hergün kapril ve lasix veriyorum.6.ayımıza kadar kilo aldırabildiğimiz kadar aldırmaya calışıcaz anjio ile kapatıcak kardiyolojide takip eden hocamız öyle dedi..kilomuz da henüz 5100 :( ama sağlıklı olsun da kiloyu elbet alırız diyorum..sizinki ne durumda kendi kapanma ihtimali var dedi mi hocanız?insallah bu sıkıntıları atlatır sağlıklarına kavuşur miniklerimiz bu günleri birer anı olarak hatırlarız

Günaydın güzel anneler dün uyku yetmiyor deyince benim kız bir de böyle deneyelim anne dedi dün gece hiiic uyumadi 5e kadar yatır kaldır yatır kaldır gazı vardı herhalde 5 ten sonra uyuduk :KK57:

Disten olabilir canım belki ağrısı vardır büyüme atağı da olabilir bitmiyorki biri bitiyor biri başlıyor inşallah gece huzurlu uyur canim

Canım tecrübem yok ama bu diş çıkarma bu kadar dillere destan bir dönem olduğuna göre yapıyordur diye düşünüyorum. Dr a danış bence, jel veriyorlar sanırım kaşıntı giderici. Belki de ağrı yapıyordur. Kıyamam miniğe, geçmiş olsun.

dis cikarma olabilir canim hem aglama hem istahsizlik, mide bagirsak sikintilari da olabilir onlarda da hem istahsizlik hem aglama olabiliyor. Neyse umarim cabucak gecer, insan dayanamiyor onlarin cekmelerine, onlara gelmesin bize gelsin ditoruz ya surekli. Ama boyle boyle buyuyecekler belli ki.gecmis olsun tekrar

Bazı bebeklerde diş çıkarma dönemi oldukça ağrılı geciyo canım. Kimi bebekte bir bakmissin ağrısız sizisiz pat diye diş çıkarmış
. Selam kızlar gecemiz nispeten rahattı gündüze göre birkaç sefer ağlayarak gene uyandık neyseki şimdi uyudu ağzına da hiç baktırmıyor hemen sinirleniyor pazartesi dr kontrolümüz var zaten doktorumuz söyler artık

Selam arkadaslar size bir sorum olucak bebegim 23 eylul dogumlu anne sutuyle besleniyordu ama bu aralar doymamaya basladi geceleri aglamaya basladi doktorunda onerisiyle gece yatmadan once mama vermeye basladim . Isin icine mama girince icim rahat etmedi ve arastirmaya basladim mamalari keci sutu olan bir mama buldum töpfer organikmis aranizda duyan bilen kullanan varmi merak ettim :)) tester istedim hemen yolladi firma bebegimde severek iciyor

10 bucukta banyo sonrası uyudu gece 5te uyandı emdi sonra 7bucukta uyandı daha yeni uyudu bizim sabah sporumuz meşhur :)) illa erken saatte beni güldür oyna istiyo :KK70: çok şımarttık biz bunları ama değer :KK70:
5 e kadar uyuyan bebek gece uyuyan bebektir biz de görürüz o günleri inşallah :)

Selam arkadaslar size bir sorum olucak bebegim 23 eylul dogumlu anne sutuyle besleniyordu ama bu aralar doymamaya basladi geceleri aglamaya basladi doktorunda onerisiyle gece yatmadan once mama vermeye basladim . Isin icine mama girince icim rahat etmedi ve arastirmaya basladim mamalari keci sutu olan bir mama buldum töpfer organikmis aranizda duyan bilen kullanan varmi merak ettim :)) tester istedim hemen yolladi firma bebegimde severek iciyor
. Merhaba canım töpfer de var golden goatta ikisi de keçi sütlü bize doktorumuz ikisini de önerdi ben golden goat aldım biz ilk gündem beri mama yiyoruz ben memnunum bebeğim de çok sevdi

Günaydın güzel anneler dün uyku yetmiyor deyince benim kız bir de böyle deneyelim anne dedi dün gece hiiic uyumadi 5e kadar yatır kaldır yatır kaldır gazı vardı herhalde 5 ten sonra uyuduk :KK57:
Kıyamam kuzuya vardır bir sıkıntısı dediğin gibi biri bitiyor biri başlıyor gündüz uyur inşallah sen de dinlenirsin canım

Back