- 2 Ekim 2024
- 25
- 16
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şuan bir hafta fark var kızımda iki hafta önden gidiyordu bu şimdi biraz geriden geliyor kızım sonuna kadar iki hafta önden gitti ve iki hafta önce doğdu doktoru baz almak daha uygunMerhaba arkadaşlar ultrasondaki ölçümler ile sat'a göre bebeğinizin haftası arasında kaç gün fark oluyor? Hesaplarken hangisini baz alıyorsunuz?
Bacaklarım kaşınıyor , dar bir şey giyince daha çok kaşınıyor. Ama aşırı kaşıntın olursa mutlaka doktora gidip test yaptırKızlar karın bacak göğüs bölgesinde kaşıntı var mı?
Göğüste bazen oluyor ama aşırı diğilKızlar karın bacak göğüs bölgesinde kaşıntı var mı?
Karnım çok kaşınıyor, birine sordum gerildiği için öyle dedi. Nemlendirmemi tavsiye etti. Hindistan cevizi yağı alıcam sürmek için. Kimyasal kremler sürmek istemiyorumKızlar karın bacak göğüs bölgesinde kaşıntı var mı?
henüz değilKızlar karın bacak göğüs bölgesinde kaşıntı var mı?
Karnım çok kaşınıyor, birine sordum gerildiği için öyle dedi. Nemlendirmemi tavsiye etti. Hindistan cevizi yağı alıcam sürmek için. Kimyasal kremler sürmek istemiyorum
Bacaklarım kaşınıyor , dar bir şey giyince daha çok kaşınıyor. Ama aşırı kaşıntın olursa mutlaka doktora gidip test yaptır
Göğüste bazen oluyor ama aşırı diğil
Karnım çok kaşınıyor, birine sordum gerildiği için öyle dedi. Nemlendirmemi tavsiye etti. Hindistan cevizi yağı alıcam sürmek için. Kimyasal kremler sürmek istemiyorum
Bende akşamları özellikle kaşınma oluyor Bioderma atoderm aldım bir de çatlak için losyon aldım kullanıyorum. geçiriyor ama kaşınma oluyor yani acaba büyüme çatlamalar için mi kaşınıyor diye düşünmeden edemedim.henüz değil
ilk gebeliklerde karın gerilmeye başladığı için kaşınması normal.
bol bol kremlenin
benim ikinci olduğu için henüz başlamadı ama muhtemelen 1-2 aya başlar
Bende tahmin alabilir miyimm 7+3 karından ultrosonÖyle tabi ama anneler hissediyor bence ben ilk hamile kaldığımda kizim olacak gibi hissetmiştim ama çevremdeki faktörlerden dolayı hep erkek dedikleri için erkeğe dönmüştüm kizim oldu 2. Direkt erkek dogdu içime erkek oldu valla bunda da direkt kiz diye dogdu ama gorcez bakalimbiraz da kv güveniyorum ne hissettiyse tersi cikti bunu erkek düşünüyor
![]()
Tahmin alabilir miyim ramzi teorisine göre 7+3 karından ultrosonCanim ben ramzi teorisi değil de nub teorisine çok güveniyorum benim ikisinde de bilinmisti o şekilde diğerleri faso fiso![]()
Benim de 1 hafta geriden geliyor bugün doktorum sen SAT'a göre hesapla dedi burdaki ölçümler değişir dedi. Gerçekten de 3 farklı doğum tarihi gözüküyor. Geriden gelince biraz korktum açıkçası.Benim şuan bir hafta fark var kızımda iki hafta önden gidiyordu bu şimdi biraz geriden geliyor kızım sonuna kadar iki hafta önden gitti ve iki hafta önce doğdu doktoru baz almak daha uygun
Canim ben teori olarak değil içimden geçeni soyluyorum ultrason kağıdına bakarak o şekilde erkek dogdu içime sendeTahmin alabilir miyim ramzi teorisine göre 7+3 karından ultroson
Yeşilimsi akıntı enfeksiyon denilir diye okudum canım ama bı doktora sor ya da görün istersenKızlar merhaba ben de 8 haftalık gebeyim benim sağ kasık ağrım var böbreğime ve bacaklarıma atacak derecede gerçekten çok ağrıyo dayanamıyorum ve hep sağ taraf çok nadir de yeşil renkli bi akıntım oluyor, sizlerde de benzer durum yaşayan var mıdır acaba?
İdrar yolu enfeksiyonudur. İlerletmeyin hemen durur ilaçla.Kızlar merhaba ben de 8 haftalık gebeyim benim sağ kasık ağrım var böbreğime ve bacaklarıma atacak derecede gerçekten çok ağrıyo dayanamıyorum ve hep sağ taraf çok nadir de yeşil renkli bi akıntım oluyor, sizlerde de benzer durum yaşayan var mıdır acaba?
Nasıl yani hiç mi gitmediniz yoksa bu hafta falan mı gitmediniz henüzKızlar aranızda henüz kontrole gitmeyen bir ben kaldım sanırım![]()