• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Kızlar sizde hala oluyor mu? Ben rahatlamistim ama 2-3 gündür sağ kasığımda sancı gibi batma oluyor sık aralıklarla ama.. kanama yok doktorum da baktı kontrole gittim sağlıklı görünüyor her sey dedi ama kafama takıyorum ben bunu ya.. aynı ilk zamanların belirtilerinden..
Ben de merak ediyorum ayakta dururken ozellikle nasil tarif edeyim alt karin bolgesinde rahatsizlik hissi hafif batma şişkinlik gibi bir his var yaşayan var mı bu durumu

Ben de merak ediyorum ayakta dururken ozellikle nasil tarif edeyim alt karin bolgesinde rahatsizlik hissi hafif batma şişkinlik gibi bir his var yaşayan var mı bu durumu
Batma bazen oluyor da daha çok adet gibi hafif karın ağrısı var sizde de böyle mi

Batma bazen oluyor da daha çok adet gibi hafif karın ağrısı var sizde de böyle mi
Adet agrisi gibi 5-12 haftalarda olmustu simdi 14teyim tam tarif de edemedim ama kasıkta rahatsizlik veren baskı gibi gerginlik gibi şişlik batma karışımı bir şey ayaktayken daha çok artıyor bu hisler

Back