Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizde hala oluyor mu? Ben rahatlamistim ama 2-3 gündür sağ kasığımda sancı gibi batma oluyor sık aralıklarla ama.. kanama yok doktorum da baktı kontrole gittim sağlıklı görünüyor her sey dedi ama kafama takıyorum ben bunu ya.. aynı ilk zamanların belirtilerinden..
Ben de merak ediyorum ayakta dururken ozellikle nasil tarif edeyim alt karin bolgesinde rahatsizlik hissi hafif batma şişkinlik gibi bir his var yaşayan var mı bu durumu
Ben de merak ediyorum ayakta dururken ozellikle nasil tarif edeyim alt karin bolgesinde rahatsizlik hissi hafif batma şişkinlik gibi bir his var yaşayan var mı bu durumu
Adet agrisi gibi 5-12 haftalarda olmustu simdi 14teyim tam tarif de edemedim ama kasıkta rahatsizlik veren baskı gibi gerginlik gibi şişlik batma karışımı bir şey ayaktayken daha çok artıyor bu hisler