- 29 Ağustos 2024
- 63
- 31
- 3
- 33
- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.541
aynı tarihte transfer olmuşuz. umarım bir sorun yaşamamışsınızdır, üstünden biraz vakti geçmiş. benim de daha kırmızıya yakın üç kere lekelenmem oldu. bir kere de daha kırmızı, gece başlayan ve sabaha kadar toplamda ayrı ayrı 6-7 damla kan gelmişti. sabah son gelenler koyulaşmıştı iyice. doktorum yoğun kanama harici acile gitmene gerek yok demişti. ben son kanamadan sonra acile gittim. üçüzlerim olduğunu öğrendim. doktor da farklı bir doktordu, tüp bebeklerde hafif kanamalar görüyoruz dedi. ayrıca benim çoğul olduğu için çok normal dedi. ekstra bir şey vermedi. zaten progestan ve iğne kullanıyorum çünkü.Kızlar ben 24 şubatta transfer olmuştum bu pmtesi keseleri gördük dün ilk defa kahverengi leke geldi bir defa başka gelmedi ama insan bı korkuyor açıkçası sizdede oldumu.bu zamana kadar hiç olmadı.birde keseler sol taraftaydi hepte sol kasigim agrirdı bugün bı uyandım sağ kasigim ağrıyor.şiddetli bı ağrı değil ama bilemedim yaa
bir de 4-5 gün kasıklarımda ağrı yaşadım. böyle nasıl desem idrar yapacakmışım gibi aşağı doğru bir basınç. doktorum istirahat et dedi. üç gün izin aldım, uzandım. geçti.