• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
Bana da kiz gibi dediler belirtiler ayni sizinle😍

Ayyy cok gecmis olsun

Tatli canim cok istemiyor ama karbonhodratsiz bes dakka duramiyo gibiyim. Et tavuk yumurta goresi gozum yok. Eksi tuzlu seyler canim istiyor. Kizimda da boyle olmustu kesinlessin diye bekliyorim valla🥲

Yaa eldorin ve senin kiz doguyodu benim de icime gozun aydin saglikla kucagina al insallah
Amin canım benim cok sağol sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🥰

Çarpıntıyla hastaneye attım kendimi kızlar ölüyorum sandım🤦🏼‍♀️ sanırım panik atak kriziyle karıştı kontrol edemedim ekg cekildi normal.
Kadın doğum baksın dediler muayene oldum normal bebek iyi şükür hersey yolunda.
Kan ver demir tiroit baktır ilacın yetersizdir dedi.
Ay çok geçmiş olsun canım benim. Daha önce böyle panik atak gibi bi şikayetin olmuş muydu gebelikle beraber mi gelişti acaba

Sat 8 Aralık ama hep doğumlarım erken oluyor eylüle uzamazsa aranızda bende olucam gibi görünüyor 9 haftalık hamileyim bir kızım birde oğlum var bu biraz sürpriz oldu bakalım ne olacak ama çok stresle geliyor geçen hafta kurdeşen döktüm bu halde hastanede yattım iki çocuk evde perişan oldu geceleri küçüğümü yanıma getirdiler hepimiz bir yerde perişan olduk sebebinizde bulamadılar bağışıklık baskılayıcı yaptılar inşallah benimle birşey olmamıştır Rabbim bütümin bebişleri korusun yarın Berat kandili evlatlarımızı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız hayırlı bir ömür onları bekler sağlıklı sıhhatli bol rızıklı bir ömür nasip etsin Rabbim inşallah hepinizin kandilini şimdiden kutsuyorum Dabbim evlat sahibi olmak isteyenlerimde bu rızık dağıtıldığı yıl içinde çekecek doğacakların belirlendipi bir gündeyiz inşallah isteyen haneden güzel anne adaylarınada hayırlı güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🤲🤲

@zulal 52 derseniz ki ben ne olursa olsun çocuğumda risk tespit edilirse bile çocuğumu aldırmam. Elbette bu ailenin tercihi. Zaten burda önemli olan aslında önceden hazırlıklı olabilmek.
Örneğin down sendromlu doğan bebeklerde genellikle kalp rahatsızlıkları oluyor. Bu sebeple doğumda hazırlıklı olabilmek amacıyla bu konuda iyi bir hastane seçebilirsiniz veya çocukta başka bir hastalık tespit edilirse belki öncesinde eğitim imkanlarını, bakım imkanlarını araştırıp kendinizi hazırlayabilirsiniz. Bugün bu testleri yaptırmayan çok aile var ama keşke yaptırsaydık diyenler de var. Şahsen ben Allah’ın verdiği canı almazdım, ne olursa olsun kürtaj olmazdım çok şükür ki bebeğim sağlıklı çıktı. Fakat neyle karşılaşacağımı bilmek istediğim için fetal dna testi yaptırdım. Eşiniz yanaşmıyorsa bile siz mutlaka bir test yaptırın.
Burada belirli sorunlardan kürtaj yaşamış insanlar var hala acısı içinde taze olanlardan biri olarak yazıyorum ki, o operasyon başlı başına zorken sonra ki süreç sancılı bir süreçken altını çize çize bu cümleleri kurmanız çok yanlış. Bunu “siz” penceresinden değil de “biz” penceresinden bakmanızı öneririm biraz empati biraz anlayış..

Ne kadar içten dua ettiysen kabul olmuş 🥰
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 🙏
Ne güzel oğluna bir kız kardeş geliyor bizimde tam tersi oldu kızıma erkek kardeş geliyor farklı duygular gerçekten birine kızım diye seslenirken şimdi diğerine ise oğlum diye sesleneceğim 🥹🥰
Ben hala alışamadım tabi duruma ama adapte olacağım yavaşla
Ya evet iki farklı cinsiyet olması bence anne babalar için çok tatlı ❤️ alışıyor insan ya zamanla benim kedim disi ona kızım demekten alışkınım ben 😂
Ay ben yazana kadar haberi gelmis bile. Hayirli olsuuunn 😍 oglusun vardi degil mi?
Evet kuzum bir tane oğlum var şimdi de bir koz geliyor inşallah ❤️
Çok sevindim kız olduğuna dair belirtilerin nelerdi sence canım 🎀
Ya belirti aslında çok tutmuyor gibi ama birisi yazmıştı buraya kalçalar büyüyor kız bebekte diye. Benimde hemen kalçalarım büyüdü. Karnım oğlumda topl gibi gergindi, bunda biraz daha yumuşak ve yayvan. Asla yemek yemek istemiyor canım. Oğlumda hiç şekerli şeyler cekmemisti bunda wafflellari üst üste dizip yiyesim var 😂 başka da valla bilemiyorum canım.
Çok geçmiş olsun canım bazen geldi mi üst üste geliyor Allah şifa versin.hormonlarimiz zaten tavan herşeye aglaniyo üzme kendini 🌸
Kuzum çok teşekkür ederim 🙏 aynen öyle oldu her şey üstüste geldi feraha cikacagimiz için böyle oluyordur diye düşünmek istiyorum ❤️
cinsiyeti belli olan hamişler Çin takvimi sizde tuttumu
Çin oğlumda tutmamisti. Bunda tuttu. Yüzük testi doğru çıktı tuz tesri tutmadı 😂
Canım çok geçmiş olsun, Allah anneciğine şifa versin. Minik prensesinde hayırlı olsun gözün aydınnn 🤍
Çok teşekkür ederim canım benim sağolasın ❤️
Selam kızlar ikili riski düşük çıktı şükür cinsiyet de yüksek ihtimal kız dedi 🎉
Fakat kalbinde parlama görüldü mühim bişiy değil yine de fetal öneririm dedi. Bu parlama sağlıklı bebeklerde yüzde 5 görülebilirmiş son trimesterde kaybolurmuş. Fakat down sendromunda yüzde 25 oluyormuş.
Yani evet ikili test riski düşük çıktı yaşa rağmen fakat Kafam karıştı bu durum hakkında bilgisi olan var mı
Canim parlaklık ile ilgili yorum yapılması için 15 hafta erken. Benim oğlumda detaylida görünse parlak nokta. Doktor dedi ki 5 tane onemsedigimiz şey var eğer bunların en az ikisi çıkarsa ileri tetkik isteriz. Benim oğlumda kalpte parlak nokta + bir böbrekte büyüme çıkmıştı. O zaman çok korkmuştum.aglamaktan helak olmuştum. Fetal DNA testi yaptırdık sonra sağlıklı çıktı. Yani tek başına kalpte parlak nokta hiçbir şey ifade etmiyor için rahat olsun. Sadece doktorun takip eder son aylara doğru kapanmış ki diye. Kapanmasa bile doğumdan sonra zaten kapanıyor ❤️
Dna sonucumuz çıktı kızlar şükürler olsun temiz🥹
Veeeee bir kızım daha oluyor🥹🌸
Ayyy sende tam bir kız annesi enerjisi vardı zaten. İki tane tatlis kızın olacak çok sevindim ❤️
Aşermem olmadı ama proteinlerden özellikle de hayvansal tüm proteinlerden çok tiksindim, genelde karbonhidrat yiyebildim
Ben de ya yemek yiyemiyorum. Ev yemegj sulu yemek çok zorlanıyorum. Ama ver elime börekleri. Kekleri, sandvicleri nasıl yerim. Canim da gebelede tatlı çekiyor. Oğlumda hiç yemeden neredeyse ❤️

Back