• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Bakın

Eklentiler

• 1000003424.jpg
    1000003424.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 20
Yanda yazan sac Diam (gebelik keseis ölçü) ölçüsü 1.12 cm 5-6 haftalık ile uyumlu

Kese boyu falan bişe demedi demiyo mu acaba ilk olunca heyecandan hiç bişe sormadım canım ya 5 hafta 4 gün dedi de başka bişe sormak aklıma gelmedi kafam gitmişti
Kese boyutu 1.12 cm çıkmış en büyük ölçü
5 hafta 4 günlük yazıyor birde
Normal yani 😊 ne sormak istedin başka

Kese boyutu 1.12 cm çıkmış en büyük ölçü
5 hafta 4 günlük yazıyor birde
Normal yani 😊 ne sormak istedin başka
Teşekkür ederimmm ya kötü haber beklerken böyle olunca cidden beynim yanmış şimdi aklıma geldi dur dedim tecribelidirler kızlara sorayımmm 😇😇😇😇 kalp atışı var mı diye bile baktı yanii ama tabi çok minnacık pazartesi gine gitcez bakalım belki duyarızz 🫠🫠🫠🫠

Mean sac yazan kısım parmağınız kapatmış tam

Merhaba kızlar bu gun 7 haftalık oldum 😍 çoğu ayağa kalkmamda göz kararması oluyor sizde de oluyor mu. Ve neden oluyordur acaba?

Merhaba kızlar bu gun 7 haftalık oldum 😍 çoğu ayağa kalkmamda göz kararması oluyor sizde de oluyor mu. Ve neden oluyordur acaba?
Bende de oluyor galiba tansiyon düşüyor bende bugün çok midem bulandı mahvoldum ya

Kızlar daha önce de bahsetmiştim lekelenmelerim vardı doktoru normal olduğunu söylemişti progestan fitil kullanıyorum az önce lavaboya gittiğimde lekenin rengi normale dönmeye başlamış gibiydi ama içinde kırmızılık var korkmalı mıyım

Kızlar daha önce de bahsetmiştim lekelenmelerim vardı doktoru normal olduğunu söylemişti progestan fitil kullanıyorum az önce lavaboya gittiğimde lekenin rengi normale dönmeye başlamış gibiydi ama içinde kırmızılık var korkmalı mıyım
Kuzum doktoruna danışman lazım eğer ulaşamıyorsan kadın doğum acile git için rahat etsin bir görüş

Hiç ağrım sizimda yok sadece gribim ve çok öksürüyorum sanırım ondan oldu ben bı gideyim acile çok teşekkür ederim kuzummm

Canım benim 6 haftalık olmadı daha kanama oldu ama adet gibi ara ara geldi adetten az lekeden çok ma çok şükür sıkıntı olmadıı Allahın izniyle bişe olmaz bol dua et

Bende de oluyor galiba tansiyon düşüyor bende bugün çok midem bulandı mahvoldum ya
Bende hiç bulanti yok. Sadece halsizlik var ve gör kararması

Canım benim 6 haftalık olmadı daha kanama oldu ama adet gibi ara ara geldi adetten az lekeden çok ma çok şükür sıkıntı olmadıı Allahın izniyle bişe olmaz bol dua et
Doktorda kırmızı adet kanaması gibi olmadığı sürece korkma dedi ama gelde bunu anlat bana 🙈☺️ lavaboya gitmeye korkar oldum artık

Duyduk şukur kuzum 2 gun once duydum kalbini❤️ normal ilk haftalari ağrı da olur, halsizlik te olur ,kendini yormamaya çalış bol bol şu iç dinlen ❤️
Kalp atışını duydunuz ya nasıldı kalp atışları. Bana dinletti doktor çok yavaş geldi sonra normalmi çok yavaş sanki dedim
Normal dedi ama sanki tereddütlü dedi gibi geldi
Yada ben kafamda kuruyorum
Ama çok hızlı bi kalp atışı duymadım diye hatırlıyorum
Yine hızlı ama daha efil efil gibi

Kalp atışını duydunuz ya nasıldı kalp atışları. Bana dinletti doktor çok yavaş geldi sonra normalmi çok yavaş sanki dedim
Normal dedi ama sanki tereddütlü dedi gibi geldi
Yada ben kafamda kuruyorum
Ama çok hızlı bi kalp atışı duymadım diye hatırlıyorum
Yine hızlı ama daha efil efil gibi
Doktor cok iyi dedi cok az dinneti 2,3 saniye cok kucuk olduğu icin fazla dinnemek zararli dedi kuzum cok hizli olmasi da iyi değil 120/140 civari civari cok iyi olduğunu biliyorum bide daha cok kucuk onlar ilk kalp atışlari zamanla duzene girer doktor iyi dedise iyidir canin sıkma canını boşuna kendine stres yapma

Hiç ağrım sizimda yok sadece gribim ve çok öksürüyorum sanırım ondan oldu ben bı gideyim acile çok teşekkür ederim kuzummm
Rica ederim canım aklın kalacağına daha çok stres yapacağına git daha iyi her kadın farklıdır şimdi belki aciliyetlidir durum belki değildir bilemeyiz en iyisi doktor 💖 bize de haber ver

Back