Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 hafta 4 gün yazıyor canımmm
Kese boyu falan bişe demedi demiyo mu acaba ilk olunca heyecandan hiç bişe sormadım canım ya 5 hafta 4 gün dedi de başka bişe sormak aklıma gelmedi kafam gitmişti5 hafta 4 gün yazıyor canımmm
Kese boyutu 1.12 cm çıkmış en büyük ölçüKese boyu falan bişe demedi demiyo mu acaba ilk olunca heyecandan hiç bişe sormadım canım ya 5 hafta 4 gün dedi de başka bişe sormak aklıma gelmedi kafam gitmişti
Teşekkür ederimmm ya kötü haber beklerken böyle olunca cidden beynim yanmış şimdi aklıma geldi dur dedim tecribelidirler kızlara sorayımmmKese boyutu 1.12 cm çıkmış en büyük ölçü
5 hafta 4 günlük yazıyor birde
Normal yanine sormak istedin başka
Bende de oluyor galiba tansiyon düşüyor bende bugün çok midem bulandı mahvoldum yaMerhaba kızlar bu gun 7 haftalık oldumçoğu ayağa kalkmamda göz kararması oluyor sizde de oluyor mu. Ve neden oluyordur acaba?
Kuzum doktoruna danışman lazım eğer ulaşamıyorsan kadın doğum acile git için rahat etsin bir görüşKızlar daha önce de bahsetmiştim lekelenmelerim vardı doktoru normal olduğunu söylemişti progestan fitil kullanıyorum az önce lavaboya gittiğimde lekenin rengi normale dönmeye başlamış gibiydi ama içinde kırmızılık var korkmalı mıyım
Canım benim 6 haftalık olmadı daha kanama oldu ama adet gibi ara ara geldi adetten az lekeden çok ma çok şükür sıkıntı olmadıı Allahın izniyle bişe olmaz bol dua etKızlar daha önce de bahsetmiştim lekelenmelerim vardı doktoru normal olduğunu söylemişti progestan fitil kullanıyorum az önce lavaboya gittiğimde lekenin rengi normale dönmeye başlamış gibiydi ama içinde kırmızılık var korkmalı mıyım
Bende hiç bulanti yok. Sadece halsizlik var ve gör kararmasıBende de oluyor galiba tansiyon düşüyor bende bugün çok midem bulandı mahvoldum ya
Doktorda kırmızı adet kanaması gibi olmadığı sürece korkma dedi ama gelde bunu anlat banaCanım benim 6 haftalık olmadı daha kanama oldu ama adet gibi ara ara geldi adetten az lekeden çok ma çok şükür sıkıntı olmadıı Allahın izniyle bişe olmaz bol dua et
evet bende çok oluyo dün daha çoktu sanırım tansiyon oynamasındanMerhaba kızlar bu gun 7 haftalık oldumçoğu ayağa kalkmamda göz kararması oluyor sizde de oluyor mu. Ve neden oluyordur acaba?
Yarını beklemedenn doktora gitmen gerekiyorCanım çok sıkkın wc de zorlandım yine leke gördüm bu defa kıpkırmızı bu durumu yaşayan var mı ?
Kalp atışını duydunuz ya nasıldı kalp atışları. Bana dinletti doktor çok yavaş geldi sonra normalmi çok yavaş sanki dedimDuyduk şukur kuzum 2 gun once duydum kalbininormal ilk haftalari ağrı da olur, halsizlik te olur ,kendini yormamaya çalış bol bol şu iç dinlen
![]()
Doktor cok iyi dedi cok az dinneti 2,3 saniye cok kucuk olduğu icin fazla dinnemek zararli dedi kuzum cok hizli olmasi da iyi değil 120/140 civari civari cok iyi olduğunu biliyorum bide daha cok kucuk onlar ilk kalp atışlari zamanla duzene girer doktor iyi dedise iyidir canin sıkma canını boşuna kendine stres yapmaKalp atışını duydunuz ya nasıldı kalp atışları. Bana dinletti doktor çok yavaş geldi sonra normalmi çok yavaş sanki dedim
Normal dedi ama sanki tereddütlü dedi gibi geldi
Yada ben kafamda kuruyorum
Ama çok hızlı bi kalp atışı duymadım diye hatırlıyorum
Yine hızlı ama daha efil efil gibi
Rica ederim canım aklın kalacağına daha çok stres yapacağına git daha iyi her kadın farklıdır şimdi belki aciliyetlidir durum belki değildir bilemeyiz en iyisi doktorHiç ağrım sizimda yok sadece gribim ve çok öksürüyorum sanırım ondan oldu ben bı gideyim acile çok teşekkür ederim kuzummm