• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Kızlar daha önce de bahsetmiştim lekelenmelerim vardı doktoru normal olduğunu söylemişti progestan fitil kullanıyorum az önce lavaboya gittiğimde lekenin rengi normale dönmeye başlamış gibiydi ama içinde kırmızılık var korkmalı mıyım
Kalıntılardır diye düşündüm ama gitmişsindir kesin 🥰

Merhaba kızlar bu gun 7 haftalık oldum 😍 çoğu ayağa kalkmamda göz kararması oluyor sizde de oluyor mu. Ve neden oluyordur acaba?
Maşallah kuzum tansiyonun oynuyodur canim su içmeyi ihmal etme az az da olsa gunde an az 3 defa yemek te ye❤️

Maşallah kuzum tansiyonun oynuyodur canim su içmeyi ihmal etme az az da olsa gunde an az 3 defa yemek te ye❤️
Evet ya ben yemekte yemek istemiyorum. Asıl genel ben yemek yemeyi sevmiyorum. Ama galiba aç olmakta zorluyor

Ben de çok fenayım valla yemek yiyemiyorum 1 haftadır açım diyebilirim 😅
Evett bende öyleyim. Şöyle bir 4 5 aylık olsakta gece yemeye kalksak. O derece iştah açılıyor 🤣

Evett bende öyleyim. Şöyle bir 4 5 aylık olsakta gece yemeye kalksak. O derece iştah açılıyor 🤣
Ayy valla mı😅 ben sanki suan 9 ay hiçbir şey yiyemicek gibi hissediyorum kendimi 😅 ne canım bişi istiyo ne yemeye halim var valla bir an önce bitsin bu kısım 😂😂😂

Çok geçmiş olsun. Bende de kanama değil ama açık kahverengi lekelenmeler oluyor,progestan hap kullanıyorum. Size bir sebep söylediler mi neden oluyormuş?
Geçmiş olsun. Bir neden söylemedi bende kabızlık var zorlaninca oluyor suan arada cok az kahverengi leke görüyorum, kayısı tüket bol yürüyüş yap ve ilişki yasak dedi 🤷

Evet ya ben yemekte yemek istemiyorum. Asıl genel ben yemek yemeyi sevmiyorum. Ama galiba aç olmakta zorluyor
Oyle olmaz ama kuzum elden ayaktan duşersin bak emzirdiğin cocugun var bide hamilesin az az yemen lazım kendini aç bırakma yemeye çalış guçlu olman lazım tamam kuzum❤️ kendine dikkat et

Bende de iki gündür mide bulantısı gibi bişey var ama tam bulanıyor diyemem.
Bir de burnum tıkalı ya sürekli ağzımdan nefes alıyorum. Var mı sizde de?

Hanımlar mide yanması yaşayan var mı?4+4 deyim bende bulantı vs başlamadı henüz ama midem acayip yanıyor tatlı tuzlu farketmiyor birde 3 gündür bir boğaz ağrısı nefes alamıyorum soğuktan oldu galiba grip gibi değil

Benimde boğazlarım çok kötüyü hafta sonundan beri yutkunamıyordum bile. İlk gebeliğimde bebek rahmime düştüğü andan itibaren hastalanmıştım gözlerim bile iltihaplandı. Kürtaj olana kadar öksürük grip geçmedi. Bağışıklık düşüyor sanırım kendinize çok dikkat edin ❤️

Back