• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar bu 12.02 de yaptığım test
IMG_8229.jpeg

Bu da bugün 14.02 de yaptığım yarın kan vereceğim
IMG_8265.jpeg

Selam kızlar,
Öncelikle rabbim pozitifler görmeyi nasip etsin sizlere 💕 sizlere bi kaç sorum olacak. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben aşılama yaptırdım ve olumsuz oldu. Şimdi tüp bebek düşünüyorum. Yurt dışında yaşıyorum ve Türkiye’de yaptırmak istiyorum. Adet olduğumuz ilk günden başlarsak kontroller, yumurta toplama, transfer ortalama süresi ne kadar kaç gün sürüyor? Yani sürece ilk adım attığınızdan son transfere kadar.

Selam kızlar,
Öncelikle rabbim pozitifler görmeyi nasip etsin sizlere 💕 sizlere bi kaç sorum olacak. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben aşılama yaptırdım ve olumsuz oldu. Şimdi tüp bebek düşünüyorum. Yurt dışında yaşıyorum ve Türkiye’de yaptırmak istiyorum. Adet olduğumuz ilk günden başlarsak kontroller, yumurta toplama, transfer ortalama süresi ne kadar kaç gün sürüyor? Yani sürece ilk adım attığınızdan son transfere kadar.
selam canım o kişidn kişiye değişiyor :) ama yumurta büyütme ortalama 10 15 gün sürüyor transfere kadarda 3 veya 5 gün embriyo oluşumu sürüyor eğer 5. Güne gitmeyecek gibi olursa embriyolar 3. Gün transfer oluyor. transferdn sonra 2 gün uzun yolculuk çok önermiyorlar. Yani herşey çok çok yolunda giderse 20 gün gibi düşünüebilirsin. Ama bazen yumurta toplaynca taze transfer yapılamıyor o zaman 2 ay sonra falan transfer oluyor

selam canım o kişidn kişiye değişiyor :) ama yumurta büyütme ortalama 10 15 gün sürüyor transfere kadarda 3 veya 5 gün embriyo oluşumu sürüyor eğer 5. Güne gitmeyecek gibi olursa embriyolar 3. Gün transfer oluyor. transferdn sonra 2 gün uzun yolculuk çok önermiyorlar. Yani herşey çok çok yolunda giderse 20 gün gibi düşünüebilirsin. Ama bazen yumurta toplaynca taze transfer yapılamıyor o zaman 2 ay sonra falan transfer oluyor
Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. İş yerim en fazla 3 hafta izin verebildiği için süre baya önemli benim için. Tekrar çok çok teşekkür ederim ☺️

Merhaba biraz geciktim galiba ama bende 6 Şubat'ta transfer oldum test tarihi 18 Şubat 5. Gün embriyosu 4bb kalite beni de ekler misiniz listeye yaşım 23

Son düzenleme:
Kızlar pazartesi transfer oldum ama hiç belirtim yok :( Moralim bozuluyor sürekli belirti aramaya çalışıyorum ama yok yok ..
Merhaba cnm benle transfer günlerimiz aynı cnm. Kaçıncıgün embriyosu bilmiyorum ama daha çok erken cnm zaten ilk gün sayılmıyor daha 4. Gün. Ayrıca belirtilere takılma benim ilk transfer de belirtim çoktu ama negatif oldu. Şimdi sadece arada adet olacakmış gibi 5.10 dk ağrı giriyor çıkıyor. Oda normal işlem gördük şuan vücudumuz bir şeylere alışmaya çalışıyor üstelikte iğneler ilaçlar da yapıyor

Merhaba cnm benle transfer günlerimiz aynı cnm. Kaçıncıgün embriyosu bilmiyorum ama daha çok erken cnm zaten ilk gün sayılmıyor daha 4. Gün. Ayrıca belirtilere takılma benim ilk transfer de belirtim çoktu ama negatif oldu. Şimdi sadece arada adet olacakmış gibi 5.10 dk ağrı giriyor çıkıyor. Oda normal işlem gördük şuan vücudumuz bir şeylere alışmaya çalışıyor üstelikte iğneler ilaçlar da yapıyor
Selam canım senle diğer topicte konuşmuştuk . Benim 5. Gün 4BB kalitede .
Bakalım inş dediğin gibi olur :(

Merhaba kızlar yaş 34 ,5 şubatta 5.gün embriyo transferi oldum,test günüm 17 şubat benide listeye ekler misiniz.

Selam kızlar,
Canım merhaba, diğer arkadaşın yazdığı gibi adetin 2. günü ilaçlara başlıyorsun ve 8-10 gün yumurta geliştirme iğneleri sonucunda yumurtalar toplanıyor laboratuvar ortamında döllendiriliyor ve 3 veya 5 gün sonra tekrar transfer ediliyor ama bu taze transfer yapılacaksa eğer dondurulmuş transfer olacaksa yumurta toplandıktan 1,5-2 ay sonra anca transfer oluyorsun. 3 hafta iznim var demişsin taze transfer olacaksan yeterli ama diğer türlü gidip gelmen gekerebilir. Yumurta sayın çoksa eğer taze transfer yapmıyorlar dondurulmuş yapılıyor

Back