- Konu Sahibi birhemsiree
Kızlar ben dayanamadım yaptım boyle bişey oldu hem s3vınclıyım hem korkuyorum sizce nasıl görünüyor mu ben mı görüyorum ![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde transferin yarın 8.gunu bendede göğüs hassasiyeti hiç yok idrarda silik pozitif çıktı kanda 17 çıktı inşallah daha da yükselecek belirti arama yani özetle rahat olGögüslerimdeki hassasiyet azaldı ,bugünde hiç kaşık ağrım olmadı( yarın test günüm çok korkuyorum
İnşallah hepimizin pozitif sonuçlanır . Beklemek çok zor,kötüyü düşünmek istemiyorum ama elde olmuyor bazen . Bu mübarek gecede herkesin duası kabul olsun inşallah .Canım benimde transferin yarın 8.gunu bendede göğüs hassasiyeti hiç yok idrarda silik pozitif çıktı kanda 17 çıktı inşallah daha da yükselecek belirti arama yani özetle rahat ol![]()
PcosPozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize :) tüp bebek sebebiniz neydi acaba onlarıda yazar mısınız azo nedeni ile tüp bebek yaptırıp pozitif alan varmı
inşallah sağlıklı sonuç alırızAyy benimde cumartesi inş güzel bir sonuç çıkar , idrar testinde iki çizgi çıktı ama bakalım
Bence pozitif benimki gibi çıkmış inşallah gebeyizdirKızlar ben dayanamadım yaptım boyle bişey oldu hem s3vınclıyım hem korkuyorum sizce nasıl görünüyor mu ben mı görüyorumEki Görüntüle 3544228
İnşallah canım 5 dk sonra daha belırgınleştı henüz 7. Gün bakalım hayırlısı inşallah guzel artar kanımızda değer bizde pozıtıfı görelim artıkBence pozitif benimki gibi çıkmış inşallah gebeyizdir
Amin inşallah umut olsun bize bu gebelikİnşallah canım 5 dk sonra daha belırgınleştı henüz 7. Gün bakalım hayırlısı inşallah guzel artar kanımızda değer bizde pozıtıfı görelim artık![]()
Amin canım inşallah Rabbım herkese nasip etsinAmin inşallah umut olsun bize bu gebelik![]()
Amin bol bol dua edelim bu gecedeAmin canım inşallah Rabbım herkese nasip etsin![]()
Evet rabbim dualarımızı duyar bu mübarek gecedeAmin bol bol dua edelim bu gecede
Amin amin fetih süresi, Yasin süresi ve duhan süresi dinleyin okuyamıyorsanız bu mübarek gecedeEvet rabbim dualarımızı duyar bu mübarek gecede![]()
Tamam canım teşekkür ederimAmin amin fetih süresi, Yasin süresi ve duhan süresi dinleyin okuyamıyorsanız bu mübarek gecede
Rica ederim canım ne demekTamam canım teşekkür ederim![]()
Ben ilk transferimde 5. Gün iki embriyo konuldu 1i tuttu şimdi danacığım 4 yaşındaEvet iki embrio transferi oldum .ilk kez böyle bişi duydum 2 tane 3 gün embriosu koyuluyor da 5 . Gün neden koyulmuyor neden yasak olsun
Sakin uzme kendini bak hemsirede oyle soylemis . Sen moralini yuksek tutmalisin. Bugun mubarek gun dualarimizi edelim. 3.gun daha geriden geliyor gerçekten cok yerde okumustumNasıl umut oluyor böyle konuşmalar olunca tanı yaptığım 6 test hepsınde ıkıncı cızgı sılık sekılde çıkıyor hemsırede dedı 3. Gün embriyosu yenı tutunmaya başlamış olablr dıye