• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar ben dayanamadım yaptım boyle bişey oldu hem s3vınclıyım hem korkuyorum sizce nasıl görünüyor mu ben mı görüyorum 😊😁
1000000040.jpg

Gögüslerimdeki hassasiyet azaldı ,bugünde hiç kaşık ağrım olmadı :(( yarın test günüm çok korkuyorum

31 yaş 3. Gün embriyo
14 Şubat transfer
26 şubat sonuç

Gögüslerimdeki hassasiyet azaldı ,bugünde hiç kaşık ağrım olmadı :(( yarın test günüm çok korkuyorum
Canım benimde transferin yarın 8.gunu bendede göğüs hassasiyeti hiç yok idrarda silik pozitif çıktı kanda 17 çıktı inşallah daha da yükselecek belirti arama yani özetle rahat ol🌸

Canım benimde transferin yarın 8.gunu bendede göğüs hassasiyeti hiç yok idrarda silik pozitif çıktı kanda 17 çıktı inşallah daha da yükselecek belirti arama yani özetle rahat ol🌸
İnşallah hepimizin pozitif sonuçlanır . Beklemek çok zor,kötüyü düşünmek istemiyorum ama elde olmuyor bazen . Bu mübarek gecede herkesin duası kabul olsun inşallah .

Evet iki embrio transferi oldum .ilk kez böyle bişi duydum 2 tane 3 gün embriosu koyuluyor da 5 . Gün neden koyulmuyor neden yasak olsun
Ben ilk transferimde 5. Gün iki embriyo konuldu 1i tuttu şimdi danacığım 4 yaşında

Nasıl umut oluyor böyle konuşmalar olunca tanı yaptığım 6 test hepsınde ıkıncı cızgı sılık sekılde çıkıyor hemsırede dedı 3. Gün embriyosu yenı tutunmaya başlamış olablr dıye
Sakin uzme kendini bak hemsirede oyle soylemis . Sen moralini yuksek tutmalisin. Bugun mubarek gun dualarimizi edelim. 3.gun daha geriden geliyor gerçekten cok yerde okumustum

Back