• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar bebeğim bugün 2 sefer aşı olunca nasıl ağlarsa ondan daha daha fazla ağladı ve çok az beslendi çok korktum elim ayağım birbirine geçti sonra oturdum ben de ağladım :( bir süresdir diş kaşıyor biberonu bile bunun için kullanıyor diş çıkarma süreci bu kadar ağlatır mı

Mrb. Hanimlar ya bebeğiniz günde kac defa kaka yapıyor. Benim kızım son günlerde çok fazla yapmaya başladı. Acaba ishal mi. Kaka lar henüz sıvı olduğu için o ayrimida yapamiyom. Ateşimiz yok. Istahida yerinde. Ama sık sık yapmasına rağmen yinede yaparken ikinarak yapıyor.
Ishal olup olmadığını nasıl anlayacagim
Günde 5i geçerse ishaldor diyorlar ama benim günde 6-7de yaptığı oluyordu ama bence adam akıllı üç kere yapıyordu ben bittiğini düşünüyordum alıyordum altını h en dolduruyordu yada az yapıyordu gerisini sonra yapıyordu sen az yaptığını sayma ben oyle yapıyorum

Kızlar bebeğim bugün 2 sefer aşı olunca nasıl ağlarsa ondan daha daha fazla ağladı ve çok az beslendi çok korktum elim ayağım birbirine geçti sonra oturdum ben de ağladım :KK43: bir süresdir diş kaşıyor biberonu bile bunun için kullanıyor diş çıkarma süreci bu kadar ağlatır mı
Disten olabilir canım belki ağrısı vardır büyüme atağı da olabilir bitmiyorki biri bitiyor biri başlıyor inşallah gece huzurlu uyur canim

Kızlar bebeğim bugün 2 sefer aşı olunca nasıl ağlarsa ondan daha daha fazla ağladı ve çok az beslendi çok korktum elim ayağım birbirine geçti sonra oturdum ben de ağladım :KK43: bir süresdir diş kaşıyor biberonu bile bunun için kullanıyor diş çıkarma süreci bu kadar ağlatır mı
Canım tecrübem yok ama bu diş çıkarma bu kadar dillere destan bir dönem olduğuna göre yapıyordur diye düşünüyorum. Dr a danış bence, jel veriyorlar sanırım kaşıntı giderici. Belki de ağrı yapıyordur. Kıyamam miniğe, geçmiş olsun.

Canim inşallah sağlıkla hamile kalır ve sağlıkla kucağına alirsin bebeğini.yumurtan 1subat saat üçte daha yaptığın testte daha catlamamis ama ikincide çatlamış görüyorum açılmış renk.1subat aksam la.2subat arası şans cok.Ben 10ocak sat yumurtlama26ocak yumurtlama 17ekim hesaplayici doğum tarihi gerçek doğum tarihimiz 5ekim.bize de haber ver
Kuzum yoktun uzun zamandir nasilsin?

dis cikarma olabilir canim hem aglama hem istahsizlik, mide bagirsak sikintilari da olabilir onlarda da hem istahsizlik hem aglama olabiliyor. Neyse umarim cabucak gecer, insan dayanamiyor onlarin cekmelerine, onlara gelmesin bize gelsin ditoruz ya surekli. Ama boyle boyle buyuyecekler belli ki.gecmis olsun tekrar

Bazı bebeklerde diş çıkarma dönemi oldukça ağrılı geciyo canım. Kimi bebekte bir bakmissin ağrısız sizisiz pat diye diş çıkarmış

Günde 5i geçerse ishaldor diyorlar ama benim günde 6-7de yaptığı oluyordu ama bence adam akıllı üç kere yapıyordu ben bittiğini düşünüyordum alıyordum altını h en dolduruyordu yada az yapıyordu gerisini sonra yapıyordu sen az yaptığını sayma ben oyle yapıyorum
Dün ve Bugün 4 te kaldık canım. Inşallah yarına dahada azalir

Kuzum yoktun uzun zamandir nasilsin?
Cnm ya annem kardeşim geldi ya biraz vakit bulamadım girmeye çünkü kardeşim iki güne gidecek gezdik mardinin tarihi yerlerini defalarca gezmemize rağmen:) birde ela hanım biraz huysuz oldu çok nazlı mizildaniyor al beni diyor kucağa.Annemler gelmeden once böyle değildi bir kere kucağa alırdım akşam olurdu.ama Annemde hiç kucağa alıp bos yere gezdirmedi neden degistiki bu.sizler de iyisiniz inşallah cnm

Canım sağol bilgiler için, katılıyorum tamamen. Bir çocuk minikken hasta olunca sonradan canavar gibi oluyor. Bizim babamız da çocuk doğduğundan beri hep arka arkaya hasta oldu ne hikmetse. Dediğin gibi hiç bulaşmadı ama hep ellerimizi yıkadık, maske taktık falan.ama şöyle bir sorun var, benim kızımın kalbinde delikler var bu da ona kalp yetmezliği yaşatıyor. Dr dedi ki akciğerler çok önemli, başka çocukların kolayca atlattığı bronşit sizi hastanelik eder, ciddi komplikasyonlar gelişir. Siz dedi nisan ayına kadar hastane kontrolleri dışında dışarı çıkmayacaksınız ve mümkün olduğunca misafir almayacaksınız. Her ay da bakanlık aşılarına ek olarak grip aşısı yaptıracaksınız. Biriniz hasta olursa maskeler antibakteriyel sabunlar havalarda uçuşacak. Hal böyle yani. Eşim de şimdiye kadar bişey bulaştırmadık bu saatten sonra bir şey kapmasın diye korkmuş. Tüm bunlar olmasa dediğin gibi çocuk dediğin hasta ola ola büyür. Inşallah geçer bu günlerimiz biz de rahata ererizHoppa
Canim cok gecmis olsun o durumuda gecer insallah memeleginin Rabbim evlatlarimza saglik versn

20160202_132148.jpg

Bu da benim yigitalp im❤

Back