• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

sagol canim iyiyiz cok sukur. 4. Ay asilarimizi hafif atesle atlattik. Yakinda tadimlik ek gidaya baslayacagiz. Bir de gunlerimiz daha bir rutine oturdu. Siz nasilsiniz canim? Nasil geciyor abinlerle?
Canim yeni gittiler abimler ama esimin ailesi gelecek nasip olursa ama buraya grcem tabiiki deoh 4 aylik oldunuz bizimde az kaldi asi olcaz 3.ay rahatti asi yoktuAllah hepsine iyilik versin meleklerimizin

Kalbinde problem ciddi değildir umarım çoğu kendi kendine kapanıyormuş canım bir de benden sana minik tavsiye etrafındakilere çok bahsetme benim bir arkadaşımın bebeğinde de çıktı bu sefer etraf çocuğun her sıkıntısını kalbe bağlamaya başladı ağlar kalpden mi yemez kalpden mi koşturma zamanı geldi aman yorulmasın çocuğa hasta muamelesi yapıyorlardı
Haklısın canım bizim millet yapar, severiz böyle şeyleri.baştan kimseye söylemek istemedim, konuşmak bile istemedim ama sonradan insanların ziyaret etme isteklerini defalarca geri çevirince bi açıklama gerekiyor. Bir kişiye söyledin mi herkes öğreniyor zaten. Inşallah kendiliğinden kapanır biter bu günler de. Allah daha büyük dert vermesin.

Ama arkadaşlarımızın fotolarıñı istiyoruz biz deeee:KK12:
ediz bey oyun halisinda oyun oynuyordu ama biraz yoruldu sanirim simdi bir parmak molasi verdi:) ve tabi ki arkadasi dila ya selam soyluyor. Masallah canim cok guzel bakmis kizin masallah tmp_2882-20160203_175009612219303.jpg

ediz bey oyun halisinda oyun oynuyordu ama biraz yoruldu sanirim simdi bir parmak molasi verdi:) ve tabi ki arkadasi dila ya selam soyluyor. Masallah canim cok guzel bakmis kizin masallahEki Görüntüle 1763227
Maşallah Ediz beyimiz de çok tatlı:)yorulunca sıkılınca parmakları kurtarıcıları oluyor

Haklısın canım bizim millet yapar, severiz böyle şeyleri.baştan kimseye söylemek istemedim, konuşmak bile istemedim ama sonradan insanların ziyaret etme isteklerini defalarca geri çevirince bi açıklama gerekiyor. Bir kişiye söyledin mi herkes öğreniyor zaten. Inşallah kendiliğinden kapanır biter bu günler de. Allah daha büyük dert vermesin.
inşallah canım Allah tüm yavrularımızı korusun

Kızlar ikinci dönen oğluma kayınvalidem bakacak sağ olsun ama bütün düzenim 3 günde bozulur. kendi kendine oynayan efe kucaktan inmiyor söylüyorum tamam diyo yine aynısını yapıyor ne yapacağım ben

pessinus pessinus Xeroderma_pig Xeroderma_pig P primavera1985 çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
1337603-af30cc1c2c230b7203bbd7cf7dd5e7b0.jpg

Bu sabah 11:00'deki test. Çatladı sanırım. Şimdi nasip olsun diye beklemekten başka yapacak birşey yok. Dün 15:00 ile 20:00 arasında yumurtladım diye düşünüyorum. 1 Şubat 02:00 ve 2 Şubat 10:00 ilişki saatleri. Tam ikisinin arasında kalıyor. İnşallah hayırlısıyla olur ve devam eder. Ekim 29'da da hamile kalmıştım ama boş gebelik olduğu için Aralık 7'de kürtaj oldum. Sadece hamile kalmak yetmiyor,sağlıklı devam etmesi için de dua ediyorum.
Bebişlerinize de sevgiler...
Canim inşallah sağlıkla hamile kalır ve sağlıkla kucağına alirsin bebeğini.yumurtan 1subat saat üçte daha yaptığın testte daha catlamamis ama ikincide çatlamış görüyorum açılmış renk.1subat aksam la.2subat arası şans cok.Ben 10ocak sat yumurtlama26ocak yumurtlama 17ekim hesaplayici doğum tarihi gerçek doğum tarihimiz 5ekim.bize de haber ver

Back