• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar alttan bakılınca kesem 6+1 çıktı adetimle uyumlu ama kalp atışı duyulmadı kese içinde olusumda gördü ama kalp atışı yok normal mi çok stres yaptım yine 😣😣😣

Kızlar selam dün doktora gittim lekelenmem ve kanamam vardı progestan fitil yazdı akşam kullandım. Sabah ayağa kalktığında çamur gibi kahverengi sulu yoğun leke geldi miktarı da fazla. Neden acaba bu durum normal mi ilk defa kullanıyorum diye mi

Kızlar selam dün doktora gittim lekelenmem ve kanamam vardı progestan fitil yazdı akşam kullandım. Sabah ayağa kalktığında çamur gibi kahverengi sulu yoğun leke geldi miktarı da fazla. Neden acaba bu durum normal mi ilk defa kullanıyorum diye mi
Ben akşam fitil kullanıyorum ama sabah sadece beyaz akıntı oluyor belki yerleşmedi sende

Ben fitil olarak değil ama ağızdan hap olarak içtim lekelenmede artış olmadı az az devam edip dört günde bitti çok şükür. Doktoruna sor bi istersen her ihtimale karşı

Nasıl bir kasık ağrısıydı? Ben ayakta çok durduğumda yorulduğumda sanki bişey saplanıyor gibi oluyor dinlenince geçiyor bir haftaya geçer mi? Arkadaşlar on gün kadar sürüyor dediler iş yerinde
evet aynen öyle bi ağrı. yine ayakta çok dursam, yürüsem geliyor. tırsıyorum ama geçiyor sonra. ne kadar sürede geçer hatırlamıyorum ama geçiyor.
bugün mesela bulantım çok. gece de çok kalkar oldum ya.

bi yerde şey okumuştum. kahverengi akıntılar eski reglden kalma yada eski kanamadan kalma da olabiliyormuş. belki öyle bir şeydir

bi yerde şey okumuştum. kahverengi akıntılar eski reglden kalma yada eski kanamadan kalma da olabiliyormuş. belki öyle bir şeydir
Gittiğim doktor da aynısını söyledi. Adet kanaması gibi canlı bir kanama olmadıkça korkma demişti. İnsan yine de korkuyor orası da ayrı

evet aynen öyle bi ağrı. yine ayakta çok dursam, yürüsem geliyor. tırsıyorum ama geçiyor sonra. ne kadar sürede geçer hatırlamıyorum ama geçiyor.
bugün mesela bulantım çok. gece de çok kalkar oldum ya.
İlk hamileliğe benzer geçer diyorlar bulantılar vs

Kızlar nasılsınız? Kalp atısı duydunuz mu? Çok geriliyorum beklerken kafamda milyon tane soru var ya duyamazsam? Bos gebelik midir acaba dış gebelik midir? İçim içimi yiyor. Günler geçmek bilmiyor 😔

Back