- 1 Nisan 2022
- 13.200
- 15.828
- 228
Kız burdan atamıcam bir sürü resimlerden seçmek zor bura atmak içinKaç haftalık haline baktın at bizde bakalım ne olcak inanmayalım eğlenelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız burdan atamıcam bir sürü resimlerden seçmek zor bura atmak içinKaç haftalık haline baktın at bizde bakalım ne olcak inanmayalım eğlenelim![]()
İlki erkek derdim normalde bilmesem kız keseleri daha bi yuvarlak oluyor diğeri baya farklı inşallah istediğin olur Rabbim ikisininde güzelliğini nasip etsin inşallahEvet ekledim fotoğraf o farklıydı şimdi ki farklı yan yana koyuyorum. İlk foto doğan bebeğimin . İkincisi yeni karnımdaki
Embriyo oluşmuş hali yuvarlakmı bende bebek yokken yuvarlakCanım benim oğlumun hayla saklarım baktım oğlumun ki Yuvarlak
Kese ne ya embriyoKız burdan atamıcam bir sürü resimlerden seçmek zor bura atmak içindaha ilk USG baktım kese bile oluşmamıştı
Kalp atışı başladığında ki hali olcak boş kese değil ben 7. Haftada gittim kalp atışı vardı biraz saçma bir gebelik oldu benimkiEmbriyo oluşmuş hali yuvarlakmı bende bebek yokken yuvarlak
Hee o zaman baktım tam yuvarlakta diğilKalp atışı başladığında ki hali olcak boş kese değil ben 7. Haftada gittim kalp atışı vardı biraz saçma bir gebelik oldu benimki
Hmmm fasülye gibi olunca kız oluyor dediler diye hatırladım benim şu an ki kesem biraz değişik fasülye gibi geldi bana ama bilmiyorum ya bunlar hep umut tacirliği gibi .dd :)) hayırlısı bir ay sonra öğreneceğiz zaten sağlıkla gelsinlerİlki erkek derdim normalde bilmesem kız keseleri daha bi yuvarlak oluyor diğeri baya farklı inşallah istediğin olur Rabbim ikisininde güzelliğini nasip etsin inşallah
Merak ediyorum ya ikisinide çok isterim ne kadar oğlum olsa bile ama işte bilsem ona göre alırım diyorum hepsi buDurduk yere kendimize heyecan arıyoruz galiba![]()
Canım sadece keseyi gördüğümüzde de yuvarlakti bebek varken de bulabilirsem çekip gönderirimEmbriyo oluşmuş hali yuvarlakmı bende bebek yokken yuvarlak
Anladım canım yok eziyet olmasın sağlıklı olsunlar da gerisi boş zamanında evlat hasretiyle çok yandım ondan cinsiyet sadece merak eminim hepimiz öyleyizCanım sadece keseyi gördüğümüzde de yuvarlakti bebek varken de bulabilirsem çekip gönderirim
Haklısın canım benimde bağırsak hastalığım var Rabb'im bu evladımı da bağışlasın bana Yeter zor geçiyor benim için. Çünkü benim hastalık birden geliyor ve apse kaptığı gibi ameliyat olmak zorunda kalıyorum. Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAnladım canım yok eziyet olmasın sağlıklı olsunlar da gerisi boş zamanında evlat hasretiyle çok yandım ondan cinsiyet sadece merak eminim hepimiz öyleyiz![]()
Amin canım.Bendede epilepsi var ilacları gebeliğe göre ayarlamak çok zor sadece oğlum tek kalmasın diye istedim ikincini ve tabi bende istedim 2 evladım olsun yoksa gebeliğim çok zor geçiyor her yeni haftama girince şükür ediyorumHaklısın canım benimde bağırsak hastalığım var Rabb'im bu evladımı da bağışlasın bana Yeter zor geçiyor benim için. Çünkü benim hastalık birden geliyor ve apse kaptığı gibi ameliyat olmak zorunda kalıyorum. Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
![]()
Düşüncemiz niyetimiz aynı Rabb'im yar ve yardımcımız olsunAmin canım.Bendede epilepsi var ilacları gebeliğe göre ayarlamak çok zor sadece oğlum tek kalmasın diye istedim ikincini ve tabi bende istedim 2 evladım olsun yoksa gebeliğim çok zor geçiyor her yeni haftama girince şükür ediyorum![]()
Amin canım AminDüşüncemiz niyetimiz aynı Rabb'im yar ve yardımcımız olsun![]()
Amin Hayırlı kandillerGünaydın kızlar. Bu güzel gecede umut edip beklediginiz,el açıp Duâ ettiğiniz ne varsa kabul olur inşallah berat kandilimiz mübarek olsun![]()