• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Evet ekledim fotoğraf o farklıydı şimdi ki farklı yan yana koyuyorum. İlk foto doğan bebeğimin . İkincisi yeni karnımdaki
İlki erkek derdim normalde bilmesem kız keseleri daha bi yuvarlak oluyor diğeri baya farklı inşallah istediğin olur Rabbim ikisininde güzelliğini nasip etsin inşallah

İlki erkek derdim normalde bilmesem kız keseleri daha bi yuvarlak oluyor diğeri baya farklı inşallah istediğin olur Rabbim ikisininde güzelliğini nasip etsin inşallah
Hmmm fasülye gibi olunca kız oluyor dediler diye hatırladım benim şu an ki kesem biraz değişik fasülye gibi geldi bana ama bilmiyorum ya bunlar hep umut tacirliği gibi .dd :)) hayırlısı bir ay sonra öğreneceğiz zaten sağlıkla gelsinler

Canım sadece keseyi gördüğümüzde de yuvarlakti bebek varken de bulabilirsem çekip gönderirim
Anladım canım yok eziyet olmasın sağlıklı olsunlar da gerisi boş zamanında evlat hasretiyle çok yandım ondan cinsiyet sadece merak eminim hepimiz öyleyiz☺️

Anladım canım yok eziyet olmasın sağlıklı olsunlar da gerisi boş zamanında evlat hasretiyle çok yandım ondan cinsiyet sadece merak eminim hepimiz öyleyiz☺️
Haklısın canım benimde bağırsak hastalığım var Rabb'im bu evladımı da bağışlasın bana Yeter zor geçiyor benim için. Çünkü benim hastalık birden geliyor ve apse kaptığı gibi ameliyat olmak zorunda kalıyorum. Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 🙏

Haklısın canım benimde bağırsak hastalığım var Rabb'im bu evladımı da bağışlasın bana Yeter zor geçiyor benim için. Çünkü benim hastalık birden geliyor ve apse kaptığı gibi ameliyat olmak zorunda kalıyorum. Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 🙏
Amin canım.Bendede epilepsi var ilacları gebeliğe göre ayarlamak çok zor sadece oğlum tek kalmasın diye istedim ikincini ve tabi bende istedim 2 evladım olsun yoksa gebeliğim çok zor geçiyor her yeni haftama girince şükür ediyorum🤲🏻

Hepimiz kolay bir hamilelik geçiririz inşallah. Öğlen kontrole gideceğim heyecandan uyuyamıyorum. En son gördüğümden beri 3 hafta geçti. Binbir senaryo dönüyor kafamda. Her senaryo sonunda bir göz yaşı döküyorum. Hayal kırıklığına uğratmasın Allahım. Mutlulukla geçsin tüm kontrollerimiz

Amin canım.Bendede epilepsi var ilacları gebeliğe göre ayarlamak çok zor sadece oğlum tek kalmasın diye istedim ikincini ve tabi bende istedim 2 evladım olsun yoksa gebeliğim çok zor geçiyor her yeni haftama girince şükür ediyorum🤲🏻
Düşüncemiz niyetimiz aynı Rabb'im yar ve yardımcımız olsun 🙏

Back
X