• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    52
Kuzum 3 gündür arttı vardı ama bir kere olur geçerdi. Cok kötüydüm bu sefer ölücem sandım ya of neyseki temiz cıktı ekg kalpte bişey yok 😂
Yok yok doktoruma gözükücem yarın kanlarımı veririm cuma yada cumartesi doktoruma giderim inşallah onun fikrini alıcam.
Cinsiyet içinde tahminde bulundu bu arada😂
Çok geçmiş olsun ya neyseki bişey çıkmamış. Birde kendi doktoruna görünürsün. Panik atakta çok fena gerçekten.
Bende yemekten sonra kötü oldum yine, az fazla yemiştim ona bağladım. Şimdi yine biraz var bende bir görünsem iyi olacak aslında.

Hayatımda bir kez panik atak yaşadım, arabada eşime sür hastaneye bu kalp krizi demiştim. İlk yardım eğitimim var diye eşim de bana güvendi. Yaktı dörtlüleri nasıl kornaya basıyor 😂😂😂 o bastıkça ben daha kötü oluyorum. Zor bir şey ya hele hamileyken. Nefes terapileri oluyor kuzum bir araştır istersen.
O an bana terapi nefes hiç bişey kâr etmezdi kuzum ölüme bukadar yakın oldugumu hissetmemiştim ahahah😂
Bebemi gördüm sadece o iyi geldi 🥰

Çok geçmiş olsun ya neyseki bişey çıkmamış. Birde kendi doktoruna görünürsün. Panik atakta çok fena gerçekten.
Bende yemekten sonra kötü oldum yine, az fazla yemiştim ona bağladım. Şimdi yine biraz var bende bir görünsem iyi olacak aslında.
Sağol canım sağol. Sabah sağlık ocağına gittim kanlarımı verdim idrar verdim onların sonucu ile beraber kendi doktoruma gideceğim bakalım.
Seninki de mi çarpıntıydı😕

Sağol canım sağol. Sabah sağlık ocağına gittim kanlarımı verdim idrar verdim onların sonucu ile beraber kendi doktoruma gideceğim bakalım.
Seninki de mi çarpıntıydı😕
Böyle kalbime göğsüme bişey oturuyor sanki zor nefes alıyorum, nefes almak yoruyor gibi. Benim tahlillerde yeni hepsi çok iyi. Geçicidir inşallah bu durumda 😢

Böyle kalbime göğsüme bişey oturuyor sanki zor nefes alıyorum, nefes almak yoruyor gibi. Benim tahlillerde yeni hepsi çok iyi. Geçicidir inşallah bu durumda 😢
İnşallah canım benimde işte o sırada nefes darlıgım oluyor 😢 inşallah geçicidir canım

ayn
Cok kötüydü cok hiç durmadı ambulans çağırın ölüyorum diye bağırdım ya 😂 gülüyorum filan ama yaşarken fenaydı.
Aynısını yaşadım geçen sene soğuk ter döktüm ve titreme yaşadım sık idrara çıktım . Ertesi gün dr gittim kardiyolojiye efor , ekg muayene temiz çıktı şükür. yine olduğu zaman dedim ki kendine gel kalp olsaydı çoktan ölmüştün bu kalp değil panik atak ve dikkatimi hemen başka bir şeye yoğunlaştırıyordum telefonla oyun, yada yürüme eşime sırtıma masaj yap diyordum. bir şekilde geçiyordu. hala olur ara ara dediğim taktikleri uygula

ayn

Aynısını yaşadım geçen sene soğuk ter döktüm ve titreme yaşadım sık idrara çıktım . Ertesi gün dr gittim kardiyolojiye efor , ekg muayene temiz çıktı şükür. yine olduğu zaman dedim ki kendine gel kalp olsaydı çoktan ölmüştün bu kalp değil panik atak ve dikkatimi hemen başka bir şeye yoğunlaştırıyordum telefonla oyun, yada yürüme eşime sırtıma masaj yap diyordum. bir şekilde geçiyordu. hala olur ara ara dediğim taktikleri uygula
Tamam canım çok sağ ol yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi.
Ben de zaten ekg tansiyon nabız hersey normal cıkınca tamam dedim bu panik ataktı doktorda yani gebelikten ya da kan değerlerininizden dolayı çarpıntınız olmuştur o an panikleyip kontrol edememişsinizdir ondan dolayı artmıştır dedi.
Bundan sonra olursada kontrol etmeye çalışacağım inşallah olmaz da

Kızlar sizde hala oluyor mu? Ben rahatlamistim ama 2-3 gündür sağ kasığımda sancı gibi batma oluyor sık aralıklarla ama.. kanama yok doktorum da baktı kontrole gittim sağlıklı görünüyor her sey dedi ama kafama takıyorum ben bunu ya.. aynı ilk zamanların belirtilerinden..

Kızlar sizde hala oluyor mu? Ben rahatlamistim ama 2-3 gündür sağ kasığımda sancı gibi batma oluyor sık aralıklarla ama.. kanama yok doktorum da baktı kontrole gittim sağlıklı görünüyor her sey dedi ama kafama takıyorum ben bunu ya.. aynı ilk zamanların belirtilerinden..
Rahim sürekli genişlemeye, büyümeye çalıştığı için doktorum normal dedi, benim de ara ara bıçak batması şeklinde oluyor 🥰

Back