- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.401
Bende sürekli rüya görüyorum. Tüm bu rüyaları bişeylere yormaktan artık psikolojim bozuluy.rüyamda hep doğum yaptığımı görüyorum emzirdiğimi görüyorum. Acaba anlamları nedir ya.Kızlar bu aralar tuhaf rüyalar görenleriniz var mı gece rüyamda erken doğum yapmışm hangi ay olduğunu bilmiyorm ama 20 si diye gördüm benim oğlum olcak her kontrolde doktor mutlaka pipisini gösterir rüyamda kızım olmuş çok çirkin uzun burunlu küçük gözlü bakınca bu Safinaz a benziyor benim oğlum olcaktı bebekleri karıştıtmışsınız diyorm öyle korkarak uyandım arada aklıma geldikçe tuhaf oluyorum bi de odasını aldım kıyafetleri aldım bunları nasıl kullanıcaz onun derdine düşüyorum
Hastalığındandır canım doktorunu ara gerekirse ilaç kullanırsınkızlar ateşim çıkıyor bilgiğim kadarıyla ateş doğumu tetikliyor allah korusun napcam ya ben
Allah korusun daha çok erken inşallah bişey olmaz kötü düşünme.kızlar ateşim çıkıyor bilgiğim kadarıyla ateş doğumu tetikliyor allah korusun napcam ya ben
birirleri doğum ızınınden bahsetmiş ya 32. haftada doktora gidip çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor 37. haftaya kadar32. Haftada en erken alınıyor
32. Haftada en erken alınıyor
dur sakin ol ateşinin çıktıgını nerden anladın ve eğer ateşin çıktı ıse uzerındekılerı hafıflet elını yuzunu yıka elini ıslat ensene sür. hatta izin al doktora git yavrum.kızlar ateşim çıkıyor bilgiğim kadarıyla ateş doğumu tetikliyor allah korusun napcam ya ben
evet canım 32. haftada gidiliyor doktora ister çalışamaz ister çalışabilir alıyorsunbirirleri doğum ızınınden bahsetmiş ya 32. haftada doktora gidip çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor 37. haftaya kadar
GÖRÜMCEM 34 DE YÜKSEK ATEŞTEN DOĞURDU kuzum ondan hep panikliyorumdur sakin ol ateşinin çıktıgını nerden anladın ve eğer ateşin çıktı ıse uzerındekılerı hafıflet elını yuzunu yıka elini ıslat ensene sür. hatta izin al doktora git yavrum.
doğumu getirme aklına
halim yok uzandım az masaya ateş çıkar gibi oldu kuzum şimdi ılık suya limon sıktım içiyorum meyve yicem enerji verir diye. akşam şalgam içicem oda kurtardı beni çoğu kez. ama çıkmadan engellemem lazım dr umun cebi kapalı izinde zaten kadın bulamam başka dr da mail attım dönmedidur sakin ol ateşinin çıktıgını nerden anladın ve eğer ateşin çıktı ıse uzerındekılerı hafıflet elını yuzunu yıka elini ıslat ensene sür. hatta izin al doktora git yavrum.
doğumu getirme aklına
Aklına getirme öyle şeyler canım önlemini al ama izin alabilirsen al eve git ılık bir duş alGÖRÜMCEM 34 DE YÜKSEK ATEŞTEN DOĞURDU kuzum ondan hep panikliyorum
aaaa öyle miymiş canım haberim yoktuG gulendam_34 canım bende doğumu düşünmeye başlayanlardanım fakat genel anesteziyi artık yapmıyor dr diye biiliyorum sezeryan doğumlarda belden doğum çoğunlukta şuan bide biz tercih etmiyomusuz sanırım naasıl olacağını benimde ilk doğum çok korkuyorum
Canım aklımız hep bebeklerde ya ondan sık sık rüyalarımıza giriyor hamileliğimin ilk aylarında hep bi kız bebek emziriyordum sütüm boldu kızım olcak diye kendi kendime yorumluyordum sonra doktor erkek diyince şok oldum artk yorumlamayı bıraktım :) bilinçaltının oyunu bunlar üzerinde çok durmamaya çalışıyorumBende sürekli rüya görüyorum. Tüm bu rüyaları bişeylere yormaktan artık psikolojim bozuluy.rüyamda hep doğum yaptığımı görüyorum emzirdiğimi görüyorum. Acaba anlamları nedir ya.
canım sen 2 sini de normal doğumla mı yaptınben de dün eşime dedim.
nasıl doğurcam ben diye
2 tane doğurdum da bu plansız ya. doğuma da hazırlıksız gibiyimdedim.
zaman da ne çabuk geçiyor . az kaldı dedim
ne olcak . biraz bağırsın , doğurursun diyor
halim yok uzandım az masaya ateş çıkar gibi oldu kuzum şimdi ılık suya limon sıktım içiyorum meyve yicem enerji verir diye. akşam şalgam içicem oda kurtardı beni çoğu kez. ama çıkmadan engellemem lazım dr umun cebi kapalı izinde zaten kadın bulamam başka dr da mail attım dönmedi
hamilelikte kabuslar ve garip rüyalar normalmiş.özellikle bu haftalarda canım hormonların oyunu işte.bende de oluyor o garip rüyalar bazen gündüz bile garip bir stres oluyor üstümde sanırım hamilelik bitene kadar devam edecek.Kızlar bu aralar tuhaf rüyalar görenleriniz var mı gece rüyamda erken doğum yapmışm hangi ay olduğunu bilmiyorm ama 20 si diye gördüm benim oğlum olcak her kontrolde doktor mutlaka pipisini gösterir rüyamda kızım olmuş çok çirkin uzun burunlu küçük gözlü bakınca bu Safinaz a benziyor benim oğlum olcaktı bebekleri karıştıtmışsınız diyorm öyle korkarak uyandım arada aklıma geldikçe tuhaf oluyorum bi de odasını aldım kıyafetleri aldım bunları nasıl kullanıcaz onun derdine düşüyorum
eğer 38 ve üstü ise hemen doktora git canım çünkü hamileler için 38 ve üstü ateş tehlikeliGÖRÜMCEM 34 DE YÜKSEK ATEŞTEN DOĞURDU kuzum ondan hep panikliyorum
Sakin ol canım telaşlanma hemen herkes aynı olacak diye birşey yok.. Ama önlem almak da lazım tabi ılık duş iyi gelir böyle durumlarda.. ve su iç tabi..GÖRÜMCEM 34 DE YÜKSEK ATEŞTEN DOĞURDU kuzum ondan hep panikliyorum
Amanullah çağataya yaptırdık canım, çok şükür her şey yolunda hatta biraz önden gidiyoruz,hadi ya geçmiş olsun kuzum. bende marketten cam şişeden almıştım o var evde.
bilmiyom olmaz o heralde.
sen ayrıntılıyı naptın? bebek nası bulantın hala tavanmı yani?
benım dahavar o zaman ona ben dıcem bana 37. haftaya kadar alşabilir raporu versin çok şükür bir sıkıntım yok şu ana kadar ,:)evet canım 32. haftada gidiliyor doktora ister çalışamaz ister çalışabilir alıyorsun
GÖRÜMCEM 34 DE YÜKSEK ATEŞTEN DOĞURDU kuzum ondan hep panikliyorum
halim yok uzandım az masaya ateş çıkar gibi oldu kuzum şimdi ılık suya limon sıktım içiyorum meyve yicem enerji verir diye. akşam şalgam içicem oda kurtardı beni çoğu kez. ama çıkmadan engellemem lazım dr umun cebi kapalı izinde zaten kadın bulamam başka dr da mail attım dönmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?