2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynı durum bende de var
hatta daha önce olmamıştım .
ama bu bebekte 2 aydır kasıklarımdan gelen damarlar çok şiş.
özellikle wc ye oturduğum zamanlarda oluyor.
şeyindeki nohut buyukluğundeki şey ne.
kist gibi mi . doktoruna sor öyle ise.

evet canım benim iki doğumum da normal doğum.
nasip olur mu bilmiyoum ama bu da normal doğum olabilir. kolaya kaçıp sezeryan da isteyebilirim
bebeğin büyüklüğüne bağlı biraz da
çok iri bebek olursa sezeryana kaçarım. ama 3,5 -4 kilo arası normal doğum yaparım.
biraz istiyorum ki 4 den fazla olsun . ben de sezeryana mecbur kalayım.

Benim doktorum beş kiloda bile normal olabilir demişti canım

İnş öyle olur canım.bu benim 3.gebeliğim.iki tane dusugum olmustu.bende dellekelenmede var ama doktor önemli değil dedi.progestan kkullanıyorum.inş bebegimize kavusuruz.bizim için dua edin
Bende kullandım canım progrstan korkuma bırakmak istemedim hala akşamları yatmadan içiyorum,doktorda sakınca görmedi Zararlı bir ilaç değil diye.. Bol bol dinlen ayaklarını dıkerek..uyurken bacaklarının popona yakın kısmınada yastık koy.. Inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi..

Allah yardım etsin yaa,çok zor bi durum,inşallah sağ salim kavuşursun bebişine

Bende sanırım erken doğumdan korkuyorum ya heralde bilinç altımın oyunları bunlar.

Bu park yatagn kirmizisini aldk biz de.mavisi superdi turkuaz gibiydi rengi.boy olarak ve en olarak cok iyi geldi bize.insallah guzel gunlerde kullaniriz

Gunaydinlar...biz dun kontrole gittik kizimiz 1400 grm olmus hersey yolunda dddi doktor dogumu sordum sezeryan dedi 26 temmuza kendini ayarla dedi normal yapamasmiyim dedim.. coraspirin clexan kullaniyosun bir kaybin var birde seker cikti tehlikeye atamam sizi dddi

Günaydın kızlar gece deliksiz uyudum çok şükür yarım saat öncede sıkıştığım için uyandım ama kıpırdayamadım yatakta şeyime acayip bir ağrı girdi on dakika kıvrandım kalkabilmek için ve bebek sola doğru kasılmıştı sağ tarafım bomboştu resmen biraz yürüdüm evin içinde ama hala ağrım var

Canim asagiya baski var artik,acitir diye biliyorum ben.bende sabahlari sikistigom.icin bir uyaniyorum.sonra uyuyamiyorum

Günaydın...vücudumun heryeri ağrıyor sanki ay belim sırtım oturunca kalçam .. Nasıl geçecek bu son zamanlar Oyyy uykusuzlukdan halsizlik de var.

Günaydınlar güzel anneler sağlık ocağına geldim tahliller için ama aile hekimim yok tahlillerin yapılıp yapılmadığını bilmiyorlar.. Açılış saati 8 ama ortada sorabilecegim doktor yok.. bekle dediler bekliyorum da boşa beklemiyorumdur umarım..
Bu park yatagn kirmizisini aldk biz de.mavisi superdi turkuaz gibiydi rengi.boy olarak ve en olarak cok iyi geldi bize.insallah guzel gunlerde kullaniriz
Ben de beğendim canım park yatak alırsam bu olacak kesin :) Güle güle kullan sen de..
Alt bölge sancısı beni benden alıyor zaten.. uzun zamandır çekiyorum.. ama zor cidden hareketi kisitlaniyor insanın.. Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…