• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:confused::confused::confused::confused:
canım aynı durum bende de var
hatta daha önce olmamıştım .
ama bu bebekte 2 aydır kasıklarımdan gelen damarlar çok şiş.
özellikle wc ye oturduğum zamanlarda oluyor.
şeyindeki nohut buyukluğundeki şey ne.
kist gibi mi . doktoruna sor öyle ise.

evet canım benim iki doğumum da normal doğum.
nasip olur mu bilmiyoum ama bu da normal doğum olabilir. kolaya kaçıp sezeryan da isteyebilirim
bebeğin büyüklüğüne bağlı biraz da
çok iri bebek olursa sezeryana kaçarım. ama 3,5 -4 kilo arası normal doğum yaparım.
biraz istiyorum ki 4 den fazla olsun . ben de sezeryana mecbur kalayım.:confused::confused::confused::confused::confused:
günaydın canım
teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
vajinal varis gibi gördüm internette.. bu cumartesi şeker yükleme+ kontrolüm var soracağım doktoruma da
görmek isterse göstereceğim

normal ve sezeryan doğumun ikisini de yapanlar sezeryan da doğum mu ki diyorlar :KK48:
benim gibi hiç normali bilmeyen de özeniyor işte.. hangisi hayırlı ise o olsun hakkımızda artık

Canim asagiya baski var artik,acitir diye biliyorum ben.bende sabahlari sikistigom.icin bir uyaniyorum.sonra uyuyamiyorum

Günaydınlar güzel anneler sağlık ocağına geldim tahliller için ama aile hekimim yok tahlillerin yapılıp yapılmadığını bilmiyorlar.. Açılış saati 8 ama ortada sorabilecegim doktor yok.. bekle dediler bekliyorum da boşa beklemiyorumdur umarım..

Ben de beğendim canım park yatak alırsam bu olacak kesin :) Güle güle kullan sen de..

Alt bölge sancısı beni benden alıyor zaten.. uzun zamandır çekiyorum.. ama zor cidden hareketi kisitlaniyor insanın.. Allah yardımcımız olsun..
Ah kızlar ben kum döküyorum o yüzden çok beterim :(

Günaydınlar güzel anneler sağlık ocağına geldim tahliller için ama aile hekimim yok tahlillerin yapılıp yapılmadığını bilmiyorlar.. Açılış saati 8 ama ortada sorabilecegim doktor yok.. bekle dediler bekliyorum da boşa beklemiyorumdur umarım..

Ben de beğendim canım park yatak alırsam bu olacak kesin :) Güle güle kullan sen de..

Alt bölge sancısı beni benden alıyor zaten.. uzun zamandır çekiyorum.. ama zor cidden hareketi kisitlaniyor insanın.. Allah yardımcımız olsun..

iyi günlerde kullanın canım . sağlıkla
Tesekkurler kizlar.hayirlisiyla vakti gelseydi de bi dogursaydik :KK48:
M mg-istanbul paylastigin resimde park yatagin icinde o yanlardaki ne acaba?kumas gibi gorunuyor.uyku seti gibi bisey mi?
@_eyluldeniz_ simdi nasilsin canim?

günaydın canım
teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
vajinal varis gibi gördüm internette.. bu cumartesi şeker yükleme+ kontrolüm var soracağım doktoruma da
görmek isterse göstereceğim

normal ve sezeryan doğumun ikisini de yapanlar sezeryan da doğum mu ki diyorlar :KK48:
benim gibi hiç normali bilmeyen de özeniyor işte.. hangisi hayırlı ise o olsun hakkımızda artık
evet canım aynı varis gibi damarlar çok belirgin. ele geliyor.
benim de aklıma geldi de. bi şey yapmadım bunun için. doktora da sormadım.
çok kilom da yok. neden oluştu bilmiyorum. aniden artan kan hacmi yüzünden büyük ihtimalle.
sen sor . bana da yazarsın olur mu.
normal aslında çok rahat.
12-14 saat sancı çekiyorsun. sancıların ağır kısmı son 4-5 saat oluyor zaten
sonra doğduğu zaman . turp gibisin. ayağa kalk yürü. oh mis gibi.
sezeryan yapmadığım için bilemiyorum ama kimi ağır atlatıyor.kimi çok kolay diyor. şaştım kaldım ben de.

çok kilom da yok. neden oluştu bilmiyorum. aniden artan kan hacmi yüzünden büyük ihtimalle.
sezeryan yapmadığım için bilemiyorum ama kimi ağır atlatıyor.kimi çok kolay diyor. şaştım kaldım ben de.
o kadar çektin mi canım sancıları :KK57: ben çok sancı çekmedim ya zaten sunni sancı verdiler oda 1-2 saat sürdü sanki ya da daha az gibi hatırlıyorum açılmam hemen olmuştu

tamam canım sorunca haber veririm sana da
ben de çok kilo almadım ama oldu yine de
benim sezeryan ağır geçti gibi oldu.. canım tatlıdır benim 15 günde zor kalktım ayağa
psikolojik olarak kendimi çok kandırmıştım ondan oldu bence.. karın da bir kesik tabi acıyacak
benim az acısa da moralim bozuldu.. sandım ki hiç acımayacak :D
moralim bozuldukça da iyileşmem uzadı herhalde.. belki senin benim bazı arkadaşlar gibi hafif geçer
doktorun eliyle de alakalı diyolar ama bilmiyorum tabi
işte normal doğum yapanları görünce hemen ayağa kalkıyo %95 i ya
ondan özeniyorum çok.. ama olmaz riskli diyor hekimler napalım kısmet artık :)

o kadar çektin mi canım sancıları :KK57: ben çok sancı çekmedim ya zaten sunni sancı verdiler oda 1-2 saat sürdü sanki ya da daha az gibi hatırlıyorum açılmam hemen olmuştu
canım benim sürdü o kadar. kimi kadın çok kolay doğuruyor. ben zorlananlardanım.
terapiye gitcem ben.
rahat rahat doğurma terapisi .çok kasıyorum belki kendimi. kendimden süphe eder oldum. :KK57::KK57:
özgü namal gitmiş ya. hemen doğugruvermiş :KK57:

ben de dün eşime dedim.
nasıl doğurcam ben diye
2 tane doğurdum da bu plansız ya. doğuma da hazırlıksız gibiyimdedim.
zaman da ne çabuk geçiyor . az kaldı dedim
ne olcak . biraz bağırsın , doğurursun diyor :KK57::KK57::KK57:
:KK48::KK48::KK48::KK48:
ay canım eşine çok güldüm ya
kolaysa kendi doğursun bakalım demesi kolay
sana güveniyor demekki doğurur karım diyor

selam kızlar @morxxx4 canım geçmiş olsun ballı zencefil bir kaşık iyi gelir
dün bizimde hareketlerde azalma vardı birde idrardan sonra kanama çok korktum bugün hareketleri normal şükür
sabah sağlık ocağına gittik kan tahlili istediler ebe muayene etti kasıkların zayıflamış kum döküyorsun dedi ki kendi doktorum da demişti ama ilaç vermemişti bol su iç demişti erken doğum riskinden oda bahsetti kum dökmem de sebep olabilirmiş şekerde cabası her fırsatta yatman lazım dedi oturarak banyo yapma falan ilaç yazdı doktor akşam kullanacağım inşallah hemen fayda eder çok zor durumdayım işe geldim çalışıyorum mecbur :KK43:
cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.kum bende dökmüştüm 2 ay önce banada ilaç vermedi bol su içtim bende.

tamam canım sorunca haber veririm sana da
ben de çok kilo almadım ama oldu yine de
benim sezeryan ağır geçti gibi oldu.. canım tatlıdır benim 15 günde zor kalktım ayağa
psikolojik olarak kendimi çok kandırmıştım ondan oldu bence.. karın da bir kesik tabi acıyacak
benim az acısa da moralim bozuldu.. sandım ki hiç acımayacak :KK70:
moralim bozuldukça da iyileşmem uzadı herhalde.. belki senin benim bazı arkadaşlar gibi hafif geçer
doktorun eliyle de alakalı diyolar ama bilmiyorum tabi
işte normal doğum yapanları görünce hemen ayağa kalkıyo %95 i ya
ondan özeniyorum çok.. ama olmaz riskli diyor hekimler napalım kısmet artık :)
benim bi arkadaşım yaptı. ilk çocuğu 2 yaşındaydı.
ikinciyi normal doğur demiş doktoru
tamam dedi. zaten istiyordu.
ilk çocuğu küçük olduğu için hemen ayaklanmam lazım diye düşündü.
ve normal doğurdu 2. bebeğini şimdi yaşına girdi .

Back