• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu aralar tuhaf rüyalar görenleriniz var mı gece rüyamda erken doğum yapmışm hangi ay olduğunu bilmiyorm ama 20 si diye gördüm benim oğlum olcak her kontrolde doktor mutlaka pipisini gösterir rüyamda kızım olmuş çok çirkin uzun burunlu küçük gözlü bakınca bu Safinaz a benziyor benim oğlum olcaktı bebekleri karıştıtmışsınız diyorm öyle korkarak uyandım arada aklıma geldikçe tuhaf oluyorum bi de odasını aldım kıyafetleri aldım bunları nasıl kullanıcaz onun derdine düşüyorum
Bende sürekli rüya görüyorum. Tüm bu rüyaları bişeylere yormaktan artık psikolojim bozuluy.rüyamda hep doğum yaptığımı görüyorum emzirdiğimi görüyorum. Acaba anlamları nedir ya.

kızlar ateşim çıkıyor bilgiğim kadarıyla ateş doğumu tetikliyor allah korusun napcam ya ben :(

kızlar ateşim çıkıyor bilgiğim kadarıyla ateş doğumu tetikliyor allah korusun napcam ya ben :KK43:
dur sakin ol ateşinin çıktıgını nerden anladın ve eğer ateşin çıktı ıse uzerındekılerı hafıflet elını yuzunu yıka elini ıslat ensene sür. hatta izin al doktora git yavrum.
doğumu getirme aklına

dur sakin ol ateşinin çıktıgını nerden anladın ve eğer ateşin çıktı ıse uzerındekılerı hafıflet elını yuzunu yıka elini ıslat ensene sür. hatta izin al doktora git yavrum.
doğumu getirme aklına
GÖRÜMCEM 34 DE YÜKSEK ATEŞTEN DOĞURDU kuzum ondan hep panikliyorum

doğumu getirme aklına
halim yok uzandım az masaya ateş çıkar gibi oldu kuzum şimdi ılık suya limon sıktım içiyorum meyve yicem enerji verir diye. akşam şalgam içicem oda kurtardı beni çoğu kez. ama çıkmadan engellemem lazım dr umun cebi kapalı izinde zaten kadın bulamam başka dr da mail attım dönmedi

G gulendam_34 canım bende doğumu düşünmeye başlayanlardanım fakat genel anesteziyi artık yapmıyor dr diye biiliyorum sezeryan doğumlarda belden doğum çoğunlukta şuan bide biz tercih etmiyomusuz sanırım naasıl olacağını benimde ilk doğum çok korkuyorum
aaaa öyle miymiş canım haberim yoktu
demek ki baya yaygınlaştı lokal
Allah herşeyin hayırlısını versin çok özeniyorum normal doğum yapanlara
inşallah seninki de öyle olur ama hangisi hayırlısı ise o olsun tabi

Bende sürekli rüya görüyorum. Tüm bu rüyaları bişeylere yormaktan artık psikolojim bozuluy.rüyamda hep doğum yaptığımı görüyorum emzirdiğimi görüyorum. Acaba anlamları nedir ya.
Canım aklımız hep bebeklerde ya ondan sık sık rüyalarımıza giriyor hamileliğimin ilk aylarında hep bi kız bebek emziriyordum sütüm boldu kızım olcak diye kendi kendime yorumluyordum sonra doktor erkek diyince şok oldum artk yorumlamayı bıraktım :) bilinçaltının oyunu bunlar üzerinde çok durmamaya çalışıyorum

Sanirim vucudum odem tutmaya basladi bacaklarim ayaklarim acaip sismis durduk yere niye olduki bu,?:KK51:

ben de dün eşime dedim.
nasıl doğurcam ben diye
2 tane doğurdum da bu plansız ya. doğuma da hazırlıksız gibiyimdedim.
zaman da ne çabuk geçiyor . az kaldı dedim
ne olcak . biraz bağırsın , doğurursun diyor :KK57::KK57::KK57:
canım sen 2 sini de normal doğumla mı yaptın
maşallah 41 kere sana

ya bişey soracağım dilek affına sığınıyorum
bilen arkadaşlar da yazabilir mi
çok afedersiniz benim şeyimde nohut büyüklüğünde bişey oldu
wc de elime geldi sonra baktım aynada bacaklarımın bitiminde damarlar şişmiş :(
onunla mı alakalı acaba.. korktum yaa internetten de bakmaya çalıştım vajinal varis olabiliyormuş
halim yok uzandım az masaya ateş çıkar gibi oldu kuzum şimdi ılık suya limon sıktım içiyorum meyve yicem enerji verir diye. akşam şalgam içicem oda kurtardı beni çoğu kez. ama çıkmadan engellemem lazım dr umun cebi kapalı izinde zaten kadın bulamam başka dr da mail attım dönmedi

canım geçmiş olsun tekrar
keşke izin alıp dinlensen ateşin varsa en hızlı öyle iyileşirsin..

Kızlar bu aralar tuhaf rüyalar görenleriniz var mı gece rüyamda erken doğum yapmışm hangi ay olduğunu bilmiyorm ama 20 si diye gördüm benim oğlum olcak her kontrolde doktor mutlaka pipisini gösterir rüyamda kızım olmuş çok çirkin uzun burunlu küçük gözlü bakınca bu Safinaz a benziyor benim oğlum olcaktı bebekleri karıştıtmışsınız diyorm öyle korkarak uyandım arada aklıma geldikçe tuhaf oluyorum bi de odasını aldım kıyafetleri aldım bunları nasıl kullanıcaz onun derdine düşüyorum
hamilelikte kabuslar ve garip rüyalar normalmiş.özellikle bu haftalarda canım hormonların oyunu işte.bende de oluyor o garip rüyalar bazen gündüz bile garip bir stres oluyor üstümde sanırım hamilelik bitene kadar devam edecek.

hadi ya geçmiş olsun kuzum. bende marketten cam şişeden almıştım o var evde.
bilmiyom olmaz o heralde.
sen ayrıntılıyı naptın? bebek nası bulantın hala tavanmı yani?
Amanullah çağataya yaptırdık canım, çok şükür her şey yolunda hatta biraz önden gidiyoruz,
aah o bulantılar hiç hız kesmedi ama daha az çıkarıyorum artık
bu arada sızmaysa olur canım marketten aldığın

evet canım 32. haftada gidiliyor doktora ister çalışamaz ister çalışabilir alıyorsun
benım dahavar o zaman ona ben dıcem bana 37. haftaya kadar alşabilir raporu versin çok şükür bir sıkıntım yok şu ana kadar ,:)

GÖRÜMCEM 34 DE YÜKSEK ATEŞTEN DOĞURDU kuzum ondan hep panikliyorum

ahhhh panik hemşom benim görümcen oldu dıye sende olacak hali yok ya :) panik yapma gayet iyisin ve herşey yolunda gidiyor. atesınde çıkmadı ve aksam bır guzel dnleneceksın bırseycıgın kalmıcak

Back