2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar morxxx4 canım geçmiş olsun ballı zencefil bir kaşık iyi gelir
dün bizimde hareketlerde azalma vardı birde idrardan sonra kanama çok korktum bugün hareketleri normal şükür
sabah sağlık ocağına gittik kan tahlili istediler ebe muayene etti kasıkların zayıflamış kum döküyorsun dedi ki kendi doktorum da demişti ama ilaç vermemişti bol su iç demişti erken doğum riskinden oda bahsetti kum dökmem de sebep olabilirmiş şekerde cabası her fırsatta yatman lazım dedi oturarak banyo yapma falan ilaç yazdı doktor akşam kullanacağım inşallah hemen fayda eder çok zor durumdayım işe geldim çalışıyorum mecbur

canım sen doğum iznine erken ayrılcan demi

ahahaaha :) ilahi yaaaa
benim eşimde öyle soyluyordu bende ona bir video ızlettım. 2 adama doğum sancısı verıyorlar izleyince fikri değişti biraz
Benim koca benden daha panik ve endişeli ya ben dışarda dokuz doğururum diyor. Normal doğum, sezeryan, epidural hepsini araştırmış.. Doktora gittiğimizde şunları şunları soralım diyor.. Erken doğumdan çok korkuyor.. Videoya bakayım ben de izleteyim
geçmiş olsun canım.. sen çok dikkat et kendine.. İşten izin alma durumun olsa keşke.. Çok olağanüstü bir durum neticede.. Senin bebiş doğuma kadar seni diken üstünde oturtmaya niyetli

Tekrar gecmiş olsun canım o halde çalıştığını bilmiyordum evde dinlenebilsen senin için iyi olurdu Allah yardımcın olsun böbrek ağrısı zordur ilaçsız daha da zor olur kesin dualarımız seninle inşallah kısa sürede atlatırsın

ne güzel
iş veren kolaylık sağlıyor.
Ah canım sağlıyor ama işi de yığdı haziranda yapılması gereken işleri yaptırıyor hatta daha sonrakiler içinde hazırlık yapıyorum katlanıyorum mecbur stajım için
sağol canım 10 gün almıştım daha önce rahatsızlandığımda haftaya son zaten eleman yeni geldi askerden hemen başladı işlerde var anlaşmamızda o yönde olunca çıkamıyorum maalesef bir hafta daha dayanacağım

sağol tatlım mecbur geldim öğlen yemeğe gittim yarım saat kadar yattım bir hafta böyle idare edeceğim

Kızlar bu aralar tuhaf rüyalar görenleriniz var mı gece rüyamda erken doğum yapmışm hangi ay olduğunu bilmiyorm ama 20 si diye gördüm benim oğlum olcak her kontrolde doktor mutlaka pipisini gösterir rüyamda kızım olmuş çok çirkin uzun burunlu küçük gözlü bakınca bu Safinaz a benziyor benim oğlum olcaktı bebekleri karıştıtmışsınız diyorm öyle korkarak uyandım arada aklıma geldikçe tuhaf oluyorum bi de odasını aldım kıyafetleri aldım bunları nasıl kullanıcaz onun derdine düşüyorum

hayrolsun canım bu dönem çok normal bu rüyalar bende karnıma bakınca bebeği görüyordum geçen gece şeffaftı karnım siyah saçlı bir bebekti ben sarı istiyorum diyordum :)

AY KIyamam canım ya sende zordasın allah yardımcın olsun inş. yavrun sağlıklı zamanda doğar üzülme dikkatli ol.

hayrolsun canım bu dönem çok normal bu rüyalar bende karnıma bakınca bebeği görüyordum geçen gece şeffaftı karnım siyah saçlı bir bebekti ben sarı istiyorum diyordum :)
:) rüya olduğunu bilip etkisinde kalmak ilginç geliyor aklımız fikrimiz hep bebeklerde olunca böyle rüyalar görüyorz bakalım daha ne rüyalar görcez

kızlar ya bnm idrar yollarında iltihap çıkmış biras dr tekrar tahlil istedi sonuca göre ilaç yazıcak inş bişi çıkmaz bide o ilacı kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…