- Konu Sahibi ayse1234512
- #35.361
İnş öyle olur canım.bu benim 3.gebeliğim.iki tane dusugum olmustu.bende dellekelenmede var ama doktor önemli değil dedi.progestan kkullanıyorum.inş bebegimize kavusuruz.bizim için dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en fazla 1 saat durmuştur dün.bugn sakin çok şükürhiç durmuyor mu gün içinde. hareketsiz kaldığı 1 saat falan vardır .
Hayırılısı inş doğum korkuları bende de başladı rabbim hepmize kolay doğum nasip etsin inşben hiç epidural olmadım ama olanlarda baş ve bel ağrısı olduğunu duymuştum
bak bugün sakinleşmiş annesi. stres yapma. günü gününe uymaz bebeklerin. doğunca da göreceksin.en fazla 1 saat durmuştur dün.bugn sakin çok şükür
ben de saat 6-7 arası yiyorum.kızlar şimdi aksam 6-7 gibi aksam yemegi yiyoruz sonrasında meyve falan ama sonra sabaha kadar ac kalıyoruz bide ben 11 gibi 11.30 gibi yapıyorum kahvaltıyı bebegim cok ac kalıyor mu acaba zararı var mı var mı bu konuda bilgisi olan
insallah canım ya bugün öyle bi vicdan azabı yasadım acaba ac bırakıyormuyum kızımı diye insallah dedgin gibidirben de saat 6-7 arası yiyorum.
sonra biraz meyve yiyorum.
12 gibi yatıyorum.
o zamana kadar sürekli su içiyorum.
sabah 7 de kahvaltım bitmiş oluyor. çünkü evden çıkıyoruz hemen sonrasında
ama sen saat 11 gibi kalkıyorsan yataktan. ancak uyanıyorsan çok bi problem olmaz sanıyorum
çünkü uyurken enerji harcamadığın için bebek de beslenmeye devam eder.
ben de dün eşime dedim.G gulendam_34 canım bende doğumu düşünmeye başlayanlardanım fakat genel anesteziyi artık yapmıyor dr diye biiliyorum sezeryan doğumlarda belden doğum çoğunlukta şuan bide biz tercih etmiyomusuz sanırım naasıl olacağını benimde ilk doğum çok korkuyorum
kızlar babylife marka park yatak kullananan yada alan var mı?baby2go mu alayım babylife mı karar veremedim http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby2go-8428-oyun-parki-yatak-70x110cm-kirmizi-165006158 bu yada bunun arasında kaldım http://www.n11.com/babylife-70x110-aluminyum-lux-oyun-parki-ozelvisko-yatak-hediye-P15922451
ahahaaha :) ilahi yaaaaben de dün eşime dedim.
nasıl doğurcam ben diye
2 tane doğurdum da bu plansız ya. doğuma da hazırlıksız gibiyimdedim.
zaman da ne çabuk geçiyor . az kaldı dedim
ne olcak . biraz bağırsın , doğurursun diyor
sallanma titresim özelliğifalan var mı nasıl tercih ettin
Ben Kraft aldım hem bilindik marka hem de sağlam dedi e-bebek teki Satıcı artık Gittiği yere kadar 279 tlfiyatıda iyi geldi bize bakıcaz artık
erkek işte. benimkide heryerde doğurabilirsin neki diyo illa özele bile gerek yok diyo herkez doğuruo ne var diyo basit geliyo helal kocalara.ben de dün eşime dedim.
nasıl doğurcam ben diye
2 tane doğurdum da bu plansız ya. doğuma da hazırlıksız gibiyimdedim.
zaman da ne çabuk geçiyor . az kaldı dedim
ne olcak . biraz bağırsın , doğurursun diyor
evet ya ben o videoyu gördüm. ve acıdım adamlara resmennnnahahaaha :) ilahi yaaaa
benim eşimde öyle soyluyordu bende ona bir video ızlettım. 2 adama doğum sancısı verıyorlar izleyince fikri değişti biraz
onlara basit geliyor da.erkek işte. benimkide heryerde doğurabilirsin neki diyo illa özele bile gerek yok diyo herkez doğuruo ne var diyo basit geliyo helal kocalara.
sanki bizim cok bıldıgımız bır sancı nasip olursa bende ilk defa yaşıcam .evet ya ben o videoyu gördüm. ve acıdım adamlara resmennnn
bilmedikleri bi sancı ya. ne kötü oldular.
aynen canım,ilk dogumda ben içerde, eşim dışarda ağladık..onlara basit geliyor da.
işte ben doğum odasına geçtim son 1 saat
orda tabi bağırıyorsun. ağrıdan sancıdan.
dışarda ağlamış emme benim koca
kayınvalide de ağlamış. ağlaşmışlar ayrı yerlerde. birbirlerini görmesinler diye
hahahaha. görsünler bakalım.sanki bizim cok bıldıgımız bır sancı nasip olursa bende ilk defa yaşıcam .
o adamlarda ne varki bunda demısler sonra gormusler anyayı konyayı ohhh olsun :)
onlar da kötü oluyordur dışarda.aynen canım,ilk dogumda ben içerde, eşim dışarda ağladık..
ayy ne güzel benimki ağlarmı bilmem kaynanam ağlamaz kendi annem ağlar. kaynanam duygularını hiç belli etmez.onlara basit geliyor da.
işte ben doğum odasına geçtim son 1 saat
orda tabi bağırıyorsun. ağrıdan sancıdan.
dışarda ağlamış emme benim koca
kayınvalide de ağlamış. ağlaşmışlar ayrı yerlerde. birbirlerini görmesinler diye