• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:confused::confused::confused::confused:
canım sen 2 sini de normal doğumla mı yaptın
maşallah 41 kere sana

ya bişey soracağım dilek affına sığınıyorum
bilen arkadaşlar da yazabilir mi
çok afedersiniz benim şeyimde nohut büyüklüğünde bişey oldu
wc de elime geldi sonra baktım aynada bacaklarımın bitiminde damarlar şişmiş :KK43:
onunla mı alakalı acaba.. korktum yaa internetten de bakmaya çalıştım vajinal varis olabiliyormuş

canım geçmiş olsun tekrar
keşke izin alıp dinlensen ateşin varsa en hızlı öyle iyileşirsin..
canım aynı durum bende de var
hatta daha önce olmamıştım .
ama bu bebekte 2 aydır kasıklarımdan gelen damarlar çok şiş.
özellikle wc ye oturduğum zamanlarda oluyor.
şeyindeki nohut buyukluğundeki şey ne.
kist gibi mi . doktoruna sor öyle ise.

evet canım benim iki doğumum da normal doğum.
nasip olur mu bilmiyoum ama bu da normal doğum olabilir. kolaya kaçıp sezeryan da isteyebilirim
bebeğin büyüklüğüne bağlı biraz da
çok iri bebek olursa sezeryana kaçarım. ama 3,5 -4 kilo arası normal doğum yaparım.
biraz istiyorum ki 4 den fazla olsun . ben de sezeryana mecbur kalayım.:confused::confused::confused::confused::confused:

:confused::confused::confused::confused:
canım aynı durum bende de var
hatta daha önce olmamıştım .
ama bu bebekte 2 aydır kasıklarımdan gelen damarlar çok şiş.
özellikle wc ye oturduğum zamanlarda oluyor.
şeyindeki nohut buyukluğundeki şey ne.
kist gibi mi . doktoruna sor öyle ise.

evet canım benim iki doğumum da normal doğum.
nasip olur mu bilmiyoum ama bu da normal doğum olabilir. kolaya kaçıp sezeryan da isteyebilirim
bebeğin büyüklüğüne bağlı biraz da
çok iri bebek olursa sezeryana kaçarım. ama 3,5 -4 kilo arası normal doğum yaparım.
biraz istiyorum ki 4 den fazla olsun . ben de sezeryana mecbur kalayım.:confused::confused::confused::confused::confused:
Benim doktorum beş kiloda bile normal olabilir demişti canım

İnş öyle olur canım.bu benim 3.gebeliğim.iki tane dusugum olmustu.bende dellekelenmede var ama doktor önemli değil dedi.progestan kkullanıyorum.inş bebegimize kavusuruz.bizim için dua edin :KK43:
Bende kullandım canım progrstan korkuma bırakmak istemedim hala akşamları yatmadan içiyorum,doktorda sakınca görmedi Zararlı bir ilaç değil diye.. Bol bol dinlen ayaklarını dıkerek..uyurken bacaklarının popona yakın kısmınada yastık koy.. Inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi..

selam kızlar @morxxx4 canım geçmiş olsun ballı zencefil bir kaşık iyi gelir
dün bizimde hareketlerde azalma vardı birde idrardan sonra kanama çok korktum bugün hareketleri normal şükür
sabah sağlık ocağına gittik kan tahlili istediler ebe muayene etti kasıkların zayıflamış kum döküyorsun dedi ki kendi doktorum da demişti ama ilaç vermemişti bol su iç demişti erken doğum riskinden oda bahsetti kum dökmem de sebep olabilirmiş şekerde cabası her fırsatta yatman lazım dedi oturarak banyo yapma falan ilaç yazdı doktor akşam kullanacağım inşallah hemen fayda eder çok zor durumdayım işe geldim çalışıyorum mecbur :KK43:
Allah yardım etsin yaa,çok zor bi durum,inşallah sağ salim kavuşursun bebişine

Canım aklımız hep bebeklerde ya ondan sık sık rüyalarımıza giriyor hamileliğimin ilk aylarında hep bi kız bebek emziriyordum sütüm boldu kızım olcak diye kendi kendime yorumluyordum sonra doktor erkek diyince şok oldum artk yorumlamayı bıraktım :) bilinçaltının oyunu bunlar üzerinde çok durmamaya çalışıyorum
Bende sanırım erken doğumdan korkuyorum ya heralde bilinç altımın oyunları bunlar.

Bana da 1 hafta önde gidiyor demişti doktorum ve doğum tarihini öne çekebiliriz demişti fakat doğum durumu son dakika bütün faktörlere göre belli olur, şu an için hiçbir tarih kesin değil değişebilir diye de eklemişti..

Ben de hala aynı kararsızlığı yaşıyorum.. Asıl istediğim büyüyen beşikti ama kullanışsız olduğu yönünde genel kanı var.. O yüzden en son park yatakta karar kıldım.. Park yatakları tip olarak beğenmediğim için istemiyordum ama arkadaşımın gönderdiği hoşuma gitti. Hala karar vermiş sayılmam da bu modele yakınım :)
Bu park yatagn kirmizisini aldk biz de.mavisi superdi turkuaz gibiydi rengi.boy olarak ve en olarak cok iyi geldi bize.insallah guzel gunlerde kullaniriz

Gunaydinlar...biz dun kontrole gittik kizimiz 1400 grm olmus hersey yolunda dddi doktor dogumu sordum sezeryan dedi 26 temmuza kendini ayarla dedi normal yapamasmiyim dedim.. coraspirin clexan kullaniyosun bir kaybin var birde seker cikti tehlikeye atamam sizi dddi

Günaydın kızlar gece deliksiz uyudum çok şükür yarım saat öncede sıkıştığım için uyandım ama kıpırdayamadım yatakta şeyime acayip bir ağrı girdi on dakika kıvrandım kalkabilmek için ve bebek sola doğru kasılmıştı sağ tarafım bomboştu resmen biraz yürüdüm evin içinde ama hala ağrım var :(

Günaydın kızlar gece deliksiz uyudum çok şükür yarım saat öncede sıkıştığım için uyandım ama kıpırdayamadım yatakta şeyime acayip bir ağrı girdi on dakika kıvrandım kalkabilmek için ve bebek sola doğru kasılmıştı sağ tarafım bomboştu resmen biraz yürüdüm evin içinde ama hala ağrım var :KK43:
Canim asagiya baski var artik,acitir diye biliyorum ben.bende sabahlari sikistigom.icin bir uyaniyorum.sonra uyuyamiyorum

Günaydın...vücudumun heryeri ağrıyor sanki :cry:ay belim sırtım oturunca kalçam .. Nasıl geçecek bu son zamanlar Oyyy uykusuzlukdan halsizlik de var.

Günaydınlar güzel anneler sağlık ocağına geldim tahliller için ama aile hekimim yok tahlillerin yapılıp yapılmadığını bilmiyorlar.. Açılış saati 8 ama ortada sorabilecegim doktor yok.. bekle dediler bekliyorum da boşa beklemiyorumdur umarım..
Bu park yatagn kirmizisini aldk biz de.mavisi superdi turkuaz gibiydi rengi.boy olarak ve en olarak cok iyi geldi bize.insallah guzel gunlerde kullaniriz
Ben de beğendim canım park yatak alırsam bu olacak kesin :) Güle güle kullan sen de..
Günaydın kızlar gece deliksiz uyudum çok şükür yarım saat öncede sıkıştığım için uyandım ama kıpırdayamadım yatakta şeyime acayip bir ağrı girdi on dakika kıvrandım kalkabilmek için ve bebek sola doğru kasılmıştı sağ tarafım bomboştu resmen biraz yürüdüm evin içinde ama hala ağrım var :KK43:
Alt bölge sancısı beni benden alıyor zaten.. uzun zamandır çekiyorum.. ama zor cidden hareketi kisitlaniyor insanın.. Allah yardımcımız olsun..

Back