2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Biz 2. Ayimiz dan beri kullanıyoruz chicco mama sandalyesini yatar pozisyonda koyuyordum şimdi yavaş yavaş kaldırıyorum oturmaya çalışıyoruz. Bende yoğurt meyvelerle başladım tadımlık veriyorum ama bizim ağzımız çok oluyor hala gaz damlası kullanıyorum. Birde kan ilacını bıraktım kabızlık oluyordu çok ağlıyordu gece

Böyle okudukça heyecanlandim ek gıdaya başlayanlari. Mama sandalyesine direk oturttunuz mu? Ben daha oturtmuyorum oğlumu. O iş nasıl olacak ki?

Yaklasik 1 aydir kucakta yavas yavas oturtuyodum ben zatn. Mama sandalyesininde dik olarak diilde egilmli oturtuyorum. Mama yerkn pek rahat diil.daha tam yiyemedigimiz icin yatirark yastikla yediriyorum su an ben.ama mama sandalyesinde oyuncak oynamayi seviyor.

Ben de daha oturtmadim salincaginin mama tablasi var arada ona oturuyoruz ama yemek yerken degil:)
Mama sandalyesi alma zamanı geldi o zaman saolun canlar.

Akşam 8.30 dan beri arada pes edip tekrar tekrar deneyerek kızımı uyutmaya çalışıyoruz hala uyumuş değil. Uyku problemimiz günden güne artıyor. Ayakta sallama,çarşafta sallama, emzirerek uyutma, kucakta pışpışlama, beşiğine bırakıp sakinleşmesini bekleme hepsi denendi uyumuyor uyumuyor. Pilim bitti artik..

chicco mama sandalyesi kullanan arkadaşlar bende chicco aldım ama eve gelince bi basit göründü gözüme sanki , böyle parçalar fırlayacak gibi takır tukur geldi niyeyse size de öyle mi geliyor düşmez değil mi ya ?

Denedim ama gecmiyo kabizligi kizlar baska deneyimlerinz varsa paylasirsaniz sevinirim cunku makatinda catlakda var cok endiselenyom yaaa

Biraz öyle gözüküyor ama ben memnunum sadece kesinlikle bağlamadan koyma 2 aylıkken.ben yatar pozisyonda bağlanmadan koydum cirpina cirpina kayıp düştü yemek yaparken. Şimdi kesinlikle baglamadan koymuyorum.

Kizlar selam
Ek gidaya baslayanlar sutunuzde azalma oldu mu? Benim goguslerim
İki gundur dolu dolu olmuuor gibi de..ne yapmali??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…