Böyle okudukça heyecanlandim ek gıdaya başlayanlari. Mama sandalyesine direk oturttunuz mu? Ben daha oturtmuyorum oğlumu. O iş nasıl olacak ki?
Himm tamam canim o zaman pekmez degil de meyva deneyeyim icine..cok tesekkurlerSut ve pekmez bir arada birbirlerinin etkisini yok ediyorlarmia canim. İkisi de vitamin kalsiyum demir olarak bi fayda saglamiyor yani.doktorum soylemisti pekmezi sut ve urunleriyle vermeyin diye
Mama sandalyesi alma zamanı geldi o zamanBen de daha oturtmadim salincaginin mama tablasi var arada ona oturuyoruz ama yemek yerken degil:)
Biz 2. Ayimiz dan beri kullanıyoruz chicco mama sandalyesini yatar pozisyonda koyuyordum şimdi yavaş yavaş kaldırıyorum oturmaya çalışıyoruz. Bende yoğurt meyvelerle başladım tadımlık veriyorum ama bizim ağzımız çok oluyor hala gaz damlası kullanıyorum. Birde kan ilacını bıraktım kabızlık oluyordu çok ağlıyordu gece
Yaklasik 1 aydir kucakta yavas yavas oturtuyodum ben zatn. Mama sandalyesininde dik olarak diilde egilmli oturtuyorum. Mama yerkn pek rahat diil.daha tam yiyemedigimiz icin yatirark yastikla yediriyorum su an ben.ama mama sandalyesinde oyuncak oynamayi seviyor.
Gunaydin.. Stylonun bi modelini kullaniyorm ben. Genis canta seversen tavsiye ederim cok kullanisli memnunum.gunaydın kızlar bebek cantam koptu sız hangı bebej cantası kullanıyorunuz
nerden aldın ınternetten mı tekzen de buldumGunaydin.. Stylonun bi modelini kullaniyorm ben. Genis canta seversen tavsiye ederim cok kullanisli memnunum.
Ben butikbebeden almiatim. Hatta fotosunu atayim bak canim.nerden aldın ınternetten mı tekzen de buldum
eğer ek gıdaya geçtiyseniz erik ve kayısı püresi ya da armut rendesi deneyenilirsinizSlm kizlar kizim kabiz ne yapacagimi sasirdim
Kuru kayisiyi haslayip rondolayip biraz zeytinyagiyla verebilirsinmeriss65 .!.:Denedim ama gecmiyo kabizligi kizlar baska deneyimlerinz varsa paylasirsaniz sevinirim cunku makatinda catlakda var cok endiselenyom yaaa
Biraz öyle gözüküyor ama ben memnunum sadece kesinlikle bağlamadan koyma 2 aylıkken.ben yatar pozisyonda bağlanmadan koydum cirpina cirpina kayıp düştü yemek yaparken. Şimdi kesinlikle baglamadan koymuyorum.chicco mama sandalyesi kullanan arkadaşlar bende chicco aldım ama eve gelince bi basit göründü gözüme sanki , böyle parçalar fırlayacak gibi takır tukur geldi niyeyse size de öyle mi geliyor düşmez değil mi ya ?
Kan ilacı kullaniyorsan o yapıyor. Ben kan ilacını bıraktım ağzına hakiki zeytinyağı ver demişlerdi faydası olur belki.Slm kizlar kizim kabiz ne yapacagimi sasirdim
Benim bi degisiklik olmadi. Ama sut olsa da eskisi gbi sert ve dolu gelmiyo artik zaten. Bebek cektikce sut geliyo artik galbaKizlar selam
Ek gidaya baslayanlar sutunuzde azalma oldu mu? Benim goguslerim
İki gundur dolu dolu olmuuor gibi de..ne yapmali??