Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)[/QUOTE]Sorumsuz olunca zor bana yapılanlar neyse de aynilarini oglumuzada yapınca can çıkar huy cikmazmis. Alerjik tepkiye hiç dikkat etmiyorum ben ya daha önce havucta kere bizde tadımlık vermiştim. Miktarlar ne kadar veriyoruz-?
beyendım aslında kırlı bez torması sıcak soguk termostat alt sılme falan var kraft ın sıyah olanı da hosuma gııtı aslında kararsız kaldım ama yarn bırını sıparıs edecegım mecburenBen butikbebeden almiatim. Hatta fotosunu atayim bak canim.
Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)[/QUOTE]Sorumsuz olunca zor bana yapılanlar neyse de aynilarini oglumuzada yapınca can çıkar huy cikmazmis. Alerjik tepkiye hiç dikkat etmiyorum ben ya daha önce havucta kere bizde tadımlık vermiştim. Miktarlar ne kadar veriyoruz-?
ben daha vermıyrum tam 6 ayın dolmasını beklıyorum yalnıs mı yapıyorum kı[/QUOTE]Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)
Maşallah canım siz.baya baya baslamissiniz günde 1 kere mi veriyorsun.? Bizim kilomuz fazla tatdir dedi.ben.tam başlamak istemiyorum tadımlık veriyorum iki çay kaşığı kadar. Birde ben kan ilacını bıraktım pekmeze basliyicam çok rahatsız etti kabızlık uykuda ağlama sürekli kıpırdama. 2 de uyuyoruz gece uykusunda uyanmamaya Alistirmaya çalışıyorum. Biz 4 gündür odamizi ayırdık.[/QUOTE]Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)
Canim ben organik kulkaniyorum pirinci gdo falan yok yani..Sebze çorbasını nasıl yapıyorsunuz? Bi de pirinç %100 gdo lu. Onun yerine ince bulgur kullanmayı düşünüyorum, daha besleyici. Siz ne yapıyosunuz? 3 gün elma püresi verdim, 1 gün de sebze suyu tattırdım sadece. Şimdi direkt sebze çorbası versem mi bilemedim.
Destekli oturuyor canim. Bi kac saniye desteksiz oturup devriliyor:)Bebegi alti aylik olan arkadaslar oturmalari nasil acaba?
Destekle rahat oturuyo yanlizda oturuyo ama cok kisa saga sola dusuveriyo. :)Bebegi alti aylik olan arkadaslar oturmalari nasil acaba?
Yerimm ben onuuu..bizimki de oyle oluyor cok komik; bir de bugunlerde ziplamaya takti; surekli ziplatsinlar beni istiyor, hic oturasi yok valla. 6. Ay asinizi yaptirdiniz mi canim?Destekli oturuyor canim. Bi kac saniye desteksiz oturup devriliyor:)
Bu erkeklere laf anlatmk deveye hendek atlatmaktan zor..benimkide ayni dertte ne gerek varmis daha kucukmus emsin iste katkisi yok mis gibi dio.Gunaydin kizlar...nasilsiniz... Yaw bu tirnak kesme isi ne zormus yarim saati buluyor
Bizde yogurt elma muhallebi tattik simdiye kadar ... Ogun olarak vermedim hiç esim verme emzir diye tutturmuş durumda sen meme vermek istemiyorsun diye damgaladi beni sut var nasilsa emsin diyo alismasi gerektigini anlatamadim bi turluuu
iyi olmana sevindim canım :) benim de cadı mı cadı huysuz,uykusuz,bizi parmağında oynatan bir zilli kızımız :* yakında işe döncem nasıl olcak bilmiyorum amaBiz iyiyiz oğlumla yine iki kişi devam ediyoruz yola ama bu defa çok mutluyuz elhamdülillah. Beni merak eden varsa giremiyordum artik giricem ins. Ben düzenli vermiyorum daha ek gıdaları ama geçmişi de okuyamadım çok listesi olan var mi doktorun verdiği atarsanız bizde nasipleniriz. Armut elma ayva su ve yoğurt verdim şimdilik. Yarın sebze mi haslasam? Şebekelerinde ayı varmış diye duydum ama-? Sadece başlayıp ezsek meyve gibi
Hosgeldin.evet burasi bi nevi grup terapisi..hep bekleriz..Selam bayanlar, bende yeni katıldım aranıza... Yazdıklarınızı görünce hem rahatladım hemde güldüm..benimle aynı anda aynı şeyleri yaşayan ve düşünen birileri var.. Süpeeeeer
Duygucum ne demeli bilmiyorum.esinle yasadiginiz evde oglunla mi kaliyosun?taamamen bitti mi?yine dava acildi mi?Biz iyiyiz oğlumla yine iki kişi devam ediyoruz yola ama bu defa çok mutluyuz elhamdülillah. Beni merak eden varsa giremiyordum artik giricem ins. Ben düzenli vermiyorum daha ek gıdaları ama geçmişi de okuyamadım çok listesi olan var mi doktorun verdiği atarsanız bizde nasipleniriz. Armut elma ayva su ve yoğurt verdim şimdilik. Yarın sebze mi haslasam? Şebekelerinde ayı varmış diye duydum ama-? Sadece başlayıp ezsek meyve gibi
dilerrrr :)Bu erkeklere laf anlatmk deveye hendek atlatmaktan zor..benimkide ayni dertte ne gerek varmis daha kucukmus emsin iste katkisi yok mis gibi dio.
Dha yaptrmadik carsamba gunu asimiz :) biraz gecikmeli olacakYerimm ben onuuu..bizimki de oyle oluyor cok komik; bir de bugunlerde ziplamaya takti; surekli ziplatsinlar beni istiyor, hic oturasi yok valla. 6. Ay asinizi yaptirdiniz mi canim?
Hic bi faydasi olmadi canim. Ayni durumdayizKizlar bizim 5 aylik olmamiza 5 gun var.ama kizim hala ďönmüyo.geceleri poposunun etrafinda donuyo sadece.onda da ayaklari kaldirip yataga vuruyo pat pat oyle dönüyo.sizinkiler dönüyo mu?bide özge aksam muhallebi veriyosun ya uyku suresi uzadi mi gece?bi faydasi oldu mu?cok muzdaribim bu konuda.her gece en az 6 kez filan kalkiyorum.cok yoruldum artik..
dilerrrr :)