2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sorumsuz olunca zor bana yapılanlar neyse de aynilarini oglumuzada yapınca can çıkar huy cikmazmis. Alerjik tepkiye hiç dikkat etmiyorum ben ya daha önce havucta kere bizde tadımlık vermiştim. Miktarlar ne kadar veriyoruz-?
Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)[/QUOTE]
Maşallah canım siz.baya baya baslamissiniz günde 1 kere mi veriyorsun.? Bizim kilomuz fazla tatdir dedi.ben.tam başlamak istemiyorum tadımlık veriyorum iki çay kaşığı kadar. Birde ben kan ilacını bıraktım pekmeze basliyicam çok rahatsız etti kabızlık uykuda ağlama sürekli kıpırdama. 2 de uyuyoruz gece uykusunda uyanmamaya Alistirmaya çalışıyorum. Biz 4 gündür odamizi ayırdık.

Sorumsuz olunca zor bana yapılanlar neyse de aynilarini oglumuzada yapınca can çıkar huy cikmazmis. Alerjik tepkiye hiç dikkat etmiyorum ben ya daha önce havucta kere bizde tadımlık vermiştim. Miktarlar ne kadar veriyoruz-?
Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)[/QUOTE]
ben daha vermıyrum tam 6 ayın dolmasını beklıyorum yalnıs mı yapıyorum kı

Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)
ben daha vermıyrum tam 6 ayın dolmasını beklıyorum yalnıs mı yapıyorum kı[/QUOTE]
Bizim 6ayimiz doldu canim. Bir haftadr duzenli veriyorum. Ondan once arada bir sebze veriyordum

Ben once yarim cay bardagindan az basladim zamanla bi cay bardagi simdi bi kucuk kase yiyoruz canim. Uc dort kasikla baslayip pasanin keyfine gore artirirsin:)
Maşallah canım siz.baya baya baslamissiniz günde 1 kere mi veriyorsun.? Bizim kilomuz fazla tatdir dedi.ben.tam başlamak istemiyorum tadımlık veriyorum iki çay kaşığı kadar. Birde ben kan ilacını bıraktım pekmeze basliyicam çok rahatsız etti kabızlık uykuda ağlama sürekli kıpırdama. 2 de uyuyoruz gece uykusunda uyanmamaya Alistirmaya çalışıyorum. Biz 4 gündür odamizi ayırdık.[/QUOTE]
Evet gunde bir kere. Biz 6aylik olduk. Odasini ayirmayi daha dusunmuyorum ben. Uzun bi sure

Gunaydin kizlar..devit kullananlar saglik ocagindan mi aliyosunuz. Bizim doktorumuz baska verdi artik baska vitaminlerde olsun digerinde sadece cinko var dedi.
Ek gidada canim skkin benim ya sebzeyi sevmedi oglum muhallebi ve meyvede sorun yok. Kati olarak tarhana yap dedi doktorumuz bu gun denicem. Bide bizede pirinc degilde bulgur kullan dedi doktorumuz.

Canim ben organik kulkaniyorum pirinci gdo falan yok yani..

Gunaydin kizlar...nasilsiniz... Yaw bu tirnak kesme isi ne zormus yarim saati buluyor

Bizde yogurt elma muhallebi tattik simdiye kadar ... Ogun olarak vermedim hiç esim verme emzir diye tutturmuş durumda sen meme vermek istemiyorsun diye damgaladi beni sut var nasilsa emsin diyo alismasi gerektigini anlatamadim bi turluuu

Bu erkeklere laf anlatmk deveye hendek atlatmaktan zor..benimkide ayni dertte ne gerek varmis daha kucukmus emsin iste katkisi yok mis gibi dio.

iyi olmana sevindim canım :) benim de cadı mı cadı huysuz,uykusuz,bizi parmağında oynatan bir zilli kızımız :* yakında işe döncem nasıl olcak bilmiyorum ama

Selam bayanlar, bende yeni katıldım aranıza... Yazdıklarınızı görünce hem rahatladım hemde güldüm..benimle aynı anda aynı şeyleri yaşayan ve düşünen birileri var.. Süpeeeeer
Hosgeldin.evet burasi bi nevi grup terapisi..hep bekleriz..
Duygucum ne demeli bilmiyorum.esinle yasadiginiz evde oglunla mi kaliyosun?taamamen bitti mi?yine dava acildi mi?

Kizlar bizim 5 aylik olmamiza 5 gun var.ama kizim hala ďönmüyo.geceleri poposunun etrafinda donuyo sadece.onda da ayaklari kaldirip yataga vuruyo pat pat oyle dönüyo.sizinkiler dönüyo mu?bide özge aksam muhallebi veriyosun ya uyku suresi uzadi mi gece?bi faydasi oldu mu?cok muzdaribim bu konuda.her gece en az 6 kez filan kalkiyorum.cok yoruldum artik..

Hic bi faydasi olmadi canim. Ayni durumdayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…