Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ah canim benim Allaha emanet insallah korktugun gibi olmaz saglikla gelsin minik yavrun 🤲
Dualarımız sizinle canım. Her an her şey olabilir derken? Doğum mu olabilir diyor? Inşallah her şey düzelir sağlıkla kavuşuruz hepimiz canım.
Dualarımız sizinle canım. Her an her şey olabilir
çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

derken? Doğum mu olabilir diyor? Inşallah her şey düzelir sağlıkla kavuşuruz hepimiz canım.
Teşekkür ederim kızlar
Evet alabiliriz sezeryana dedi başka doktora yönlendirdi oraya pazartesiye randevu bulabildim içerde gelişmezse alırlar zaten dedi bilmiyorum kızlar çok stresli
Bir durum ama en azından 32. Haftaya geldik yine de

Neler olmuş grupta bugün. Bende gün boyu hastanedeydim suyum alt sınırdaymış bebişde gelişim geriliği var kan akılı da yavaş her an herşey olabilir dedi doktorum şehir hastanesindeydim üniversiteye yönlendirdi oradan da zar zor randevu buldum çok korkuyorum çok yalnız hissettim kendimi bugün inşallah sağ salim kucağıma alırım dua edin nolur 😢
Çok geçmiş olsun . İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini merak etme. Dua ediyoruz hepinize🙏🏻 gelişimi kaç hafta geride acaba?

Ne kadar düşüncelisiniz Allah razı olsun 🥹
Zor bir durumda değilim çok şükür ama insan bir tane bile olsa bi yardım teklifi bekliyor. Biri dese de kabul etmem zaten ama… işte anladınız siz beni 😊
Benim bir tanıdığım, arkadaşım bu durumda olsa, bundan sonra arar sorarım, yardım ederim gibi geliyor. İnsan yaşamadan anlayamıyor belki karşı tarafı. Canları sağ olsun
Gerçekten öyle bişey isteyeceğiniz den değil kimseden ama bi yardıma ihtiyacın var mı senin için ne yapabilirim demeleri yeter aslında insanların benim burda ailemden kimse yok gurvetteyim kayınvalidem ve görümcem var kayınvalideme bir kere börek canım istedi dedim yapmadı o kadar zoruma gitti ki kendim yaptım tabi ki ama işte.. 7 haftalık hamileliğimde ameliyat oldum bir ay yatmam gerekti gorumcemin yaşı bendeden üç yaş büyük yakın yaslarimiz, aramızda iyidir hani kötü değil bir kere arayıp ne yaptınız yatiosun orda yemek yapayım mı biseye ihtiyacıniz var mı demedi hemde ölümden döndüm ben ah ah neler neler insan hamileyken yapılanları asla unutamiyormus gerçekten. Kocam saolsun herseyime o destek birde çok yakın arkadaşım var kardeşim resmen herseyime koşar.

Umarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci, bebiş durabildiği kadar durur. Çok geçmiş olsun
Vücudumda çok fazla enfeksiyon çıktı doktor muhtemelen kasılmalar ondan kaynaklı olmuş dedi erken doğum tehdidi yapıyormuş enfeksiyon
Aaaa enfeksiyon neyden kaynaklı acaba? Antibiyotikli seru m varıyorlardır de mi?
Virusten kaynaklı influenza Covid tarzı birşey oldum

Kızlar uyuyamama sorunu başlayan var mı? Her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar duruyorum. Herhangi bir ağrım vs de yok çok şikür gayet iyiyim. Ama artık çıldırcam her gin alarm gibi aynı saatte uyanır mı insan😭 sabahta işe gidiyorum ve cidden enerjim kalmadı artık. Bir çözümü olan var mı? Bu arada erken uyuduğum için de değil 12 de uyuyorum en erken. Ama kaçta yatarsam yatayım 3 te kurulu alarm gibi uyanıyorun ve artık uyumuyorum. İş yerinde çok zorlanyorum uykusuz uykusuz . Eve gelince de ne yemek yapcak halim ne ne çanaşır vs yıkayacak halim olmuyor. Kısacası tüm gün ruh gibi geziniyorum. Sıktı bu uyku meselesi artık😞
Evet dün gece bende aynısını yaşadım hafif bı karnım da ağrı vardi ama uyutmayacak kadar değil iki kere uyandım bende tekrar çok zor uyudum gerçekten insan gece uyuyamayinca gunduz sersem oluyor. Bebisler doğunca ne yapcaz Allah'ım 🤦‍♀️

Vücudumda çok fazla enfeksiyon çıktı doktor muhtemelen kasılmalar ondan kaynaklı olmuş dedi erken doğum tehdidi yapıyormuş enfeksiyon
Aa bunu bilmiyordum 😩 benim de enfeksiyon kulağa kaymaya başlamış mecbur antibiyotiğe başladım. Umarım sorunsuz toparlanırsın🍀

Neler olmuş grupta bugün. Bende gün boyu hastanedeydim suyum alt sınırdaymış bebişde gelişim geriliği var kan akılı da yavaş her an herşey olabilir dedi doktorum şehir hastanesindeydim üniversiteye yönlendirdi oradan da zar zor randevu buldum çok korkuyorum çok yalnız hissettim kendimi bugün inşallah sağ salim kucağıma alırım dua edin nolur 😢
Ah hayırdır inşallah ya gruba nazar değdi 🥹
Umarım tutabildikleri kadar tutarlar. 32. Haftayı tamamlamak bir avantaj ayrıca 🙏🏼
Meyveyi bol yeseniz, havuç suyu vs işe yarar mı? Benim suyum çok doktor yeme dedi mesela meyve🤷🏻‍♀️

Gerçekten öyle bişey isteyeceğiniz den değil kimseden ama bi yardıma ihtiyacın var mı senin için ne yapabilirim demeleri yeter aslında insanların benim burda ailemden kimse yok gurvetteyim kayınvalidem ve görümcem var kayınvalideme bir kere börek canım istedi dedim yapmadı o kadar zoruma gitti ki kendim yaptım tabi ki ama işte.. 7 haftalık hamileliğimde ameliyat oldum bir ay yatmam gerekti gorumcemin yaşı bendeden üç yaş büyük yakın yaslarimiz, aramızda iyidir hani kötü değil bir kere arayıp ne yaptınız yatiosun orda yemek yapayım mı biseye ihtiyacıniz var mı demedi hemde ölümden döndüm ben ah ah neler neler insan hamileyken yapılanları asla unutamiyormus gerçekten. Kocam saolsun herseyime o destek birde çok yakın arkadaşım var kardeşim resmen herseyime koşar.
Zararları olmasın da fayda beklemiyorum kafasındayım 🤷🏻‍♀️ birkaç ay önce ziyarete gelmişlerdi ve çok hastaydım, kemiklerim ağrıyordu. Misafir ağırlamayı da çok severim hiç gocunmam, onları da güzelce ağırlamak için uğraştım. Gel gelelim biz çocuğa bakarız sen 5 dk yat demediler..ama lafa gelse bişey lazım mı atlayıp gelelim, yalan 😁
Eşinizin destek olması en en önemlisi en kıymetlisi. İki eş her şeyin altından kalkarsınız inşallah.

Teşekkür ederim kızlar
Evet alabiliriz sezeryana dedi başka doktora yönlendirdi oraya pazartesiye randevu bulabildim içerde gelişmezse alırlar zaten dedi bilmiyorum kızlar çok stresli
Bir durum ama en azından 32. Haftaya geldik yine de
Evet canım en azından 32. Hafta olması rahatlatıyor, inşallah vaktini bekler canım.

Zararları olmasın da fayda beklemiyorum kafasındayım 🤷🏻‍♀️ birkaç ay önce ziyarete gelmişlerdi ve çok hastaydım, kemiklerim ağrıyordu. Misafir ağırlamayı da çok severim hiç gocunmam, onları da güzelce ağırlamak için uğraştım. Gel gelelim biz çocuğa bakarız sen 5 dk yat demediler..ama lafa gelse bişey lazım mı atlayıp gelelim, yalan 😁
Eşinizin destek olması en en önemlisi en kıymetlisi. İki eş her şeyin altından kalkarsınız inşallah.

Aynen zararlarida faydaları da yok en azından ama işte hiç mi insanlık görmediniz demek geliyor insanın içinden evlerimiz yakın mesela görümcemle elinden her iş gelir ameliyat olmuşum ya bir ay yatmam lazım hem hamileyim ne olacak biseye ihtiyacın var mı desen sevaptir ve insanlıktır ya. Yine de hiç kimseye saygısızlık yapmam, evet eşlerimiz saolsun onlar hep yanlarimizda olsun bize yeter Allah'ın izniyle 😍

Kızlar benim aksam üzeri doktorların görüşü ile bir süre takip etmeye yatışa devam kararı verildi . Bunada şükür ediyorum 1 kaç gün bile olsa bekleyecek gibi .Tansiyonum 14 seviyesine geriledi. Sancım azaldı. Fakat bugunde bebeğin suyu bulanıklaşmış hergün birşey cıkıyor.mesajlarınızı tek tek okudum. Bana güç verdi çok tesekkür ederim . Benden sonrada rahatsızlanan olmuş hepinize dua ediyorum saglıkla kavusalım🌸

Kızlar benim aksam üzeri doktorların görüşü ile bir süre takip etmeye yatışa devam kararı verildi . Bunada şükür ediyorum 1 kaç gün bile olsa bekleyecek gibi .Tansiyonum 14 seviyesine geriledi. Sancım azaldı. Fakat bugunde bebeğin suyu bulanıklaşmış hergün birşey cıkıyor.mesajlarınızı tek tek okudum. Bana güç verdi çok tesekkür ederim . Benden sonrada rahatsızlanan olmuş hepinize dua ediyorum saglıkla kavusalım🌸
Allahım kolaylık versin inşallahhh 🙌

Canım anneler bir çoğunuz 30 laro devirdiniz şükür . Biz de ikizlerle 27 yi doldurduk 28 e geçeceğiz yarın inşallah . Bir ağrım kasılmam yok gibi hareketleri de iyi sanki ama çok aşağıyı tepikliyorlar . Sanki mesane üstü vajinadan çıkacak gibi korkuyorum haliyle . Sizin bebeklerde böyle mi çok baskı oluyor mu .

Aynen zararlarida faydaları da yok en azından ama işte hiç mi insanlık görmediniz demek geliyor insanın içinden evlerimiz yakın mesela görümcemle elinden her iş gelir ameliyat olmuşum ya bir ay yatmam lazım hem hamileyim ne olacak biseye ihtiyacın var mı desen sevaptir ve insanlıktır ya. Yine de hiç kimseye saygısızlık yapmam, evet eşlerimiz saolsun onlar hep yanlarimizda olsun bize yeter Allah'ın izniyle 😍
Tabi ki oyle, insanlik namina yapilir hic olmazsa ama ne diyelim 🤷🏻‍♀️

Insallah bebek ve sizin icin en hayirli sekilde ilerler surec 🙏🏼 suyun bulaniklasmasi neden olurmus peki?

Ah hayırdır inşallah ya gruba nazar değdi 🥹
Umarım tutabildikleri kadar tutarlar. 32. Haftayı tamamlamak bir avantaj ayrıca 🙏🏼
Meyveyi bol yeseniz, havuç suyu vs işe yarar mı? Benim suyum çok doktor yeme dedi mesela meyve🤷🏻‍♀️
Havuç yicem zaten çok su içiyorum iyice arttırcam artık Napayım olacak olan da oluyor psikolojimi güzel tutmaya çalışıyorum 🥲

Insallah bebek ve sizin icin en hayirli sekilde ilerler surec 🙏🏼 suyun bulaniklasmasi neden olurmus peki?
İnşallah canım doğuma yakın olur dedi ama detay vermedi . Tansiyından dolayı cok konuşmuyor olumsuz. Ama bebek gelişmemiş ben not ediyordum gecen haftadan beri 30 gr almış suyla alakalı olabilir herhalde

Back
X