Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum tek tek dönemedim . Şuan bekliyor doktorum aç olarak bende bekliyorum. tansiyonum yüksek . sancılarım azaldı fakat adet olacak gibi belimden kasıklarıma agrım var . Bekletebildiği kadar bekletme taraftarı doktor riske atmadan. Bebeğim 1870 grammış. Herkese tesekkr ederim dualarınız için
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 dualarımız sizinle ve bebeğinizle 🥰🥰

Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Mayis annelerinde 30. Hafta doğum yapan bir arkadaş var canım. 32 de de bir arkas doğum yaptı. Bebekleri sağlıklilar. Korkma canım herşey ii olacak. Allahnyardimcin olsun dua ediyoruz.

Kızlar hepinizin mesajlarını okudum tek tek dönemedim . Şuan bekliyor doktorum aç olarak bende bekliyorum. tansiyonum yüksek . sancılarım azaldı fakat adet olacak gibi belimden kasıklarıma agrım var . Bekletebildiği kadar bekletme taraftarı doktor riske atmadan. Bebeğim 1870 grammış. Herkese tesekkr ederim dualarınız için
Kilosu cok iyi canım korkma. Kuvoze bile girse çok kalmaz.

Günaydın kizlar dün sabah hastaneye yatisim yapıldı maalesef kasılmalarım 5 dk bir olunca suphelendim ve hastaneye geldim yatıs yapıldı sancım çıkınca dün gece çok.siddetli sancılarım oldu ilaç serum fitil herşeyi yaptılar sanciyi kesmek için şuan sancım az açıklık yok 5 dk bir açıklığa bakıyorlar ama rahim agzim çok yumuşamış bekliyorum bakalım serviks 22 ye kadar düştü sonrasında 25 oldu neler olacak bilmiyorum ciğer geliştirici oldum 1 doz 2 yi olcam
Canım korkma benim 16 mm rahim agzim ve açılma ile evde yatıyorum. Kasılma bitince seni çıkarırlar ama evde hep yatmanı isterler. Geçmiş olsun herşey düzelecek.

Aslinda 1 ay 10 gun kadar kisa süreli girmemisim ama neden almislar😅
Yok yok canim,foruma girmek hiç aklima gelmedi arayada ramazan bayram vs girince birde bazen burada cok olumsuz konu okuyup etkilendigim için uzak kalmak istemiştim
Sen nasilsin💓
Hosgeldin canim. Biz biraktigin yerdeyiz. Daha cok gel. Nese getiriyorsun gruba. 🤗🤗😘

biz kontrole girdik kızlar çok şükür her şey yolunda bebişimiz mayıs sonu geliyor planlı sezeryan olacak inşallah 2300 geldi kilomuz biraz önden gidiyoruz ama problem olmadığını söyledi doktorumuz
Benim de kismet olur ise mayıs sonu ayniyiz. Bizim ufaklık bekler ise inşallah.

Herkese çok teşekkür ederim şuan tek kişilik odaya alındım çünkü az önce influenza olduğumu öğrendim hafif nezlem başladı başıma gelmeyen gelmiyor kasılmalarım hafifledi kızlar akşam ciğer geliştirici 2.dozunu olacağım inşallah
Devlette misin canım? Yakının var mı yanında? Allahın izni ile yakında çıkarırlar merak etme. Çok geçmiş olsun.

Herkese çok teşekkür ederim şuan tek kişilik odaya alındım çünkü az önce influenza olduğumu öğrendim hafif nezlem başladı başıma gelmeyen gelmiyor kasılmalarım hafifledi kızlar akşam ciğer geliştirici 2.dozunu olacağım inşallah
Umarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci, bebiş durabildiği kadar durur. Çok geçmiş olsun.

Bende uykusuzluk konusunda aynı şeyi yaşıyorum bebek doğunca uykusuz kalcaksın uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar sinir oluyorum uyuyamıyorum çünkü. Dün saat 3 buçukta uyandım ve sanki 7-8 saat uyumuş gibi dinçtim ve geri uyuyamadım sabah 7 de uyudum tabi çalışmadığım için. Ama böyle oluncada düzenim bozuluyor bu seferde gün içinde keyifsiz bitkin hissediyorum planladığım şeyleri yapamıyorum. Bazı doktorlar vucut doğum sonrasına seni hazırlıyor diyor gece sık sık uyanacağımız için ama ne kadar doğrı bilemiyorum.
Şimdiden uyku biriktirme diye bir şey yok bence 😅 uyuyabildiğin kadar uyu sonra uyuyamazsın demek insanı psikolojik olarak etkiliyor. Evet tamam bebek olunca şimdiki gibi uyuyamayacağız belli ama şimdi uyumamızın sonrasına da bize faydası yok. Kendimizi uykusuzluğa alıştırmak daha iyi bence. Tabi hamilelikte düzenli uyku da güzel bir şey ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok.

Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
İnşallah bir sorun olmaz her şey yolunda gider. Bende 32 haftalık doğmuşum çok zor şartlarda.sarılık dışında bir problem olmuyor erken doğumlarda. Endişelenmeyin O. artık bir bebek 🌞

Sarılık normal zamanında doğan bebeklerde bile oluyor sık emirince hızlı atlatılıyor benim yeğenim olmuştu haftası dolmuştu erken de doğmadı hastanede mavi ışık altında bekletmişlerdi sonra düzeldi

Süt arttırıcı çay aldınız mı kızlar? Araştırıp karar veren varsa yazabilir mi?

Süt arttırıcı çay aldınız mı kızlar? Araştırıp karar veren varsa yazabilir mi?
rezene çayı olmazla olmaz bol su birde sağlıklı beslenme hem kaliteli süt üretim olur bunları yapınca hem güzel beslenmiş eski formuna geri gelmiş oluyorsun çok yemek yemek bize zarar veriyor ilk doğumda tecrübe ettim

Back
X