2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim bende ayni durumdayim senden tek farkim gunduzleri kucagimda tutarsam 1-2 saat uyuyo. Gece de en fazla iki saatte bir uyanip emiyo. Bunun gecici bisey oldugunu dusunuyorum ve 3ayin bitmesini bekliyorum. Bastan hic bi ise yetisemiyorum diye moralim bozuluyodu.simdi oglumla yapisik gezmenin tadini cikariyorum:) ne yapalim.bizimkiler de bi sure kucak kedisi olsun, yeterki sagliklari yerinde olsun, bu gunlere tekrar donulmuyo, bosver minigin de sana doysun iyice

Ahh kiyamamm ya ... Rabbim sifalarini versin el kadar seyler zaten cirpindikca bi fena oluyorum elim kolum bagli... Kilo alimi çok mu yavaş belki minypn citi piti bi prenses olacaktir minik

Ahh kiyamamm ya ... Rabbim sifalarini versin el kadar seyler zaten cirpindikca bi fena oluyorum elim kolum bagli... Kilo alimi çok mu yavaş belki minypn citi piti bi prenses olacaktir minik
Ilk ay 640 gr aldı sadece 2 hafta sonra kontrol var bakalım ama toparladık biraz. Sütüm yaramıyomuş öyle diyolar yada sütüm yokmuş :/ süt var sağdım 80 cc ikisinden 2 saat arayla sağdım 75 cc içiyo benim kız. Insanlara laf anlatılmıyor işte bende evet evet sütüm yok ondandır diyorum artık :/

Canım o meretten ben çok çektim halada çekiyorum. Doğum sonrası kabus gibiydi ağrısı dayanılmazdı. Fitil ağrı kesici ve kantoron yağıyla 1 haftada normale döndüm. Acıdan ağrıdan oturamıyordum pamuk içerde durmasına gerek yok ben rahatsız olduğum için hiç denemedim. Wc den sonra aksatmadan pamukla sürdüm masaj yaparak geçmedi ama baya bi rahatlatıyo. Küçük bi kutunun içine küçük pamuklar ve kantoron yağı koyarsan rahat olur kullanması. Sürekli kullanman gerekiyo yoksa işe yaramaz. Geçmiş olsun

canım süt yaramıyor diye bişey yoktur.her annenin sütü kendi yavrusuna yarar.bu bilimsel olan şeydir.sütün yanında mama vermen gerekiiyorsa da mutlaka önce emzir sonra arkasından mama ver.böylelikle anne sütünün yararlı elementlerinden yararlanmış olur miniş :) rahat olmaya çalış canım benim herkesin başına gelebilir.

sagin solun lafı insani bunalıma sokuyor zaten ya.. Boşver takilma biz bebelerimiz için ekimizden gelenin eb iyisini yapmaya çalışıyoruz sut olması için moral çok önemli dün çok üzüldüm bugün sütüm çok az ne olursa olsun yawrularimiz için güçlü durmalıyız

Emzirmeden vermiyorum zaten yoksa emmiyo :) emdikten sonrada ya 20-30 cc mama içiyo yada kusarsa 60 cc kadar içiyo.dr hemen mamaya geçmemizi önerdi hemde 4 öğün 60 cc ama ben bu ay Dr değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden.

Etrafın lafına bakmıyorum artık herkese he deyip geçiyorum :) fazla bıdı bıdı etmesinler diye en iyi süt yapan şey uyku uyuyup uyanınca doluyorlar :)))) moralini hiç bir şeye bozma herşeyi salla boşver bizde bu hafta nefrolojiye çıkacağız sağ böbreği yerinde değil karnın altındaymış çalışıp çalışmadığı belli değil rabbim kelebeğimin yardımcısı olsun dua edin bizede

Evet uyku süt yapıyor ama onada fırsat yok

Rabbim yardimcuniz olsun kuzum ibs guzel haberlerle geleceksin duamdasiniz

kizlar nasil korunuyorsunuz? Ben dun carezetta diye hap.varmis.emzirirken kullaniliyor onu aldim ama bunu kullanirkende adet olmuyormusuz.

kizlar nasil korunuyorsunuz? Ben dun carezetta diye hap.varmis.emzirirken kullaniliyor onu aldim ama bunu kullanirkende adet olmuyormusuz.
Tam hatirlamiyorum ama haziran topiginde okudum sanirim kontrol haplari sutu azaltiyormus bi anne biraktim falan diyordu..
Adet olmazsan hamile kalamazsin canim zaten..ben bu donem icin en uygun kondom diye dusunuyorum.

[QUOTE="Devaleur, post: 36792776, member: 531432"lafına bakmıyorum artık herkese he deyip geçiyorum :) fazla bıdı bıdı etmesinler diye en iyi süt yapan şey uyku uyuyup uyanınca doluyorlar :)))) moralini hiç bir şeye bozma herşeyi salla boşver bizde bu hafta nefrolojiye çıkacağız sağ böbreği yerinde değil karnın altındaymış çalışıp çalışmadığı belli değil rabbim kelebeğimin yardımcısı olsun dua edin bizede [/QUOTE]
Gecmis olsun cnm ya bizdede sikinti var nefrolojiye gittik 15 gunde bir usgye giriyor oglumbobrek genisligi var iki bobrekde rabbim sifa versin cumlemize.sen millete bakma bana da kizimda oyle derlerdi yok sutun yaramiyo yok yagli degil deli olurdum kizim buyudu gitti 4 yasinda sagligi yerinde olsun millete bakma oglumuda sik sik emziriyorum bakalim oda bize cekerse zayif olur simdilik iyi en tombis bebek bile yurume emeklemede zayifliyor saglikli olsunlar yeter cnm

Tam hatirlamiyorum ama haziran topiginde okudum sanirim kontrol haplari sutu azaltiyormus bi anne biraktim falan diyordu..
Adet olmazsan hamile kalamazsin canim zaten..ben bu donem icin en uygun kondom diye dusunuyorum.
Aynen bende ayni fikirdeyim

Kizlar korunma konusunda evet kondom en mantiklisi.zaten bende hic ilac kullanmadim evlendiginden beri.bu isi yaptiniz belli ki..özge senin sez. sikinti olmamistir ilki zor gerisi kolay olmustur.ama normal oldugu icin benim canim cok yandi.sanki icimde igneler batiyo gibi oldu.sonra o gecti.dis dikisim aciyo ve ayni aci her seferinde aciyo.vajina agzindaki dikis iskence cekmem gibi bisey yani..nasil olcak bilmiom.hic gecmicek gibi..

Canim.benim de ilk 3sefer cok zor
oldu agladim hatta. Sonra daha iyiydi.zaten ne kadar oluyo ki bu sipalarla,eskiyi unutcaz artik:)

Coldmix kullanıyorum bazen memnunum. Bi mendile 3 damla damlatıp başucuna koyuyorum. Ya da yakasına damlatıyırum. Cilde değmemesi gerekiyor yalnız!

Todmr cnm cvp için cok sagol paztesi alicam ins iyi gelir bu arada bebeğini kundak yapan yada ayaklarını bağlayan varmi sagolsun kv herzamanki gibi psi bozdu bağlamazsan bacakları çarpık olur diye hem destek olmayıp hemde olumsuz ne varsa ortaya atıyor sınır oluyorum Rabbim boyle insanları uzak etsin kizim 1 ayliklen 4250 gr di 3210 doğdu 1 kilo almış zayıf bu deyip duruyo sadece anne sütü veriyorum normalmi sizce pofffff anne olmak zormus gercekten aeolun

sen bence o iple kv ni boğazından sıkarak bağla belki çarpık kafası düzelir yazık günah o kuzuya kundak yapmak kalça çıkığına sebep oluyormuş sakın yaptırma kilosu da gayet iyi hem anne sütü alırken ne güzel zayıf diyerek mama mı verdirmeye çalışıyor napıyor kilo konusunu dr ile konuşun o da duysun da rahatlasın
yalnız işin içine kv girince benim de içimden bir şirret çıkıyor dayanamıyorum >:)

Allah miniginin yardımcısı olsun canım. Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…