- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Canim bende ayni durumdayim senden tek farkim gunduzleri kucagimda tutarsam 1-2 saat uyuyo. Gece de en fazla iki saatte bir uyanip emiyo. Bunun gecici bisey oldugunu dusunuyorum ve 3ayin bitmesini bekliyorum. Bastan hic bi ise yetisemiyorum diye moralim bozuluyodu.simdi oglumla yapisik gezmenin tadini cikariyorum:) ne yapalim.bizimkiler de bi sure kucak kedisi olsun, yeterki sagliklari yerinde olsun, bu gunlere tekrar donulmuyo, bosver minigin de sana doysun iyiceKizlar kucagindadimi yazicaktim ama bir baktim herkes hemen hemen aynı şeyler den bahsetmis. Benin kuzum mide ameliyati gecirmisti cok sukur iyi oldu kusmuyor, bazen kusuyor o da refluden. Simdide durmadan emmek istiyor. Yalnizca emerken uyuyor, gazini cikartirken yada kafasini yastiga koydugumuz saniye uyaniyor. Gece gunduz otura otura helak oldum. Kucagimda tuta tuta inanin lavaboya bile gidemez oldum. Ayrica kucagimda bile uyusa uykusu en fazla 10 dakika. Gunduzleri nerdeyse uyumuyo diyebilirim belki toplamda 1 saat. Geceleri ise 1.5 saatte bir uyaniyor. Gunler katlanilamayacak kadar zor ve yorucu geciyor. Allah hepimize bebeklerimize bakabilecek guc, bebeklerimize de saglik versin...
Ahh kiyamamm ya ... Rabbim sifalarini versin el kadar seyler zaten cirpindikca bi fena oluyorum elim kolum bagli... Kilo alimi çok mu yavaş belki minypn citi piti bi prenses olacaktir minikah topragim ah ayni duygular icerisindeyim :'( kelebeğim çok kusuyor tabi kilo alımı yavaş şimdi biraz toparladık sütüm olmasına rağmen mama veriyorum arada. Dr 4 öğün ver dedi ama kuzum mama yıda fazla sevmiyor. Bugünde doğru düzgün uyumadı kucağımdaydı hep. Kızımı anlamayınca kendimi çok kötü hissediyorum ağladıkça içim parçalanıyo
Ilk ay 640 gr aldı sadece 2 hafta sonra kontrol var bakalım ama toparladık biraz. Sütüm yaramıyomuşAhh kiyamamm ya ... Rabbim sifalarini versin el kadar seyler zaten cirpindikca bi fena oluyorum elim kolum bagli... Kilo alimi çok mu yavaş belki minypn citi piti bi prenses olacaktir minik
Canım o meretten ben çok çektim halada çekiyorum. Doğum sonrası kabus gibiydi ağrısı dayanılmazdı. Fitil ağrı kesici ve kantoron yağıyla 1 haftada normale döndüm. Acıdan ağrıdan oturamıyordumCok ozur dileyerek bir sey sorucam.Hemoroidden bahsedilmis ve kantaron yagi onerilmis. Acaba bu nasil kullaniliyor. Netten biraz baktim pamuk icerde durucak falan yaziyo. Bu rahatsizlik vermez mi ya. Sagljk ocagi br krem yazdi ama bir faydasini gormedim. Zaten otur otur br de hemeroid dayanilmaz oldu gercekten.
canım süt yaramıyor diye bişey yoktur.her annenin sütü kendi yavrusuna yarar.bu bilimsel olan şeydir.sütün yanında mama vermen gerekiiyorsa da mutlaka önce emzir sonra arkasından mama ver.böylelikle anne sütünün yararlı elementlerinden yararlanmış olur miniş :) rahat olmaya çalış canım benim herkesin başına gelebilir.Ilk ay 640 gr aldı sadece 2 hafta sonra kontrol var bakalım ama toparladık biraz. Sütüm yaramıyomuşöyle diyolar yada sütüm yokmuş :/ süt var sağdım 80 cc ikisinden 2 saat arayla sağdım 75 cc içiyo benim kız. Insanlara laf anlatılmıyor işte bende evet evet sütüm yok ondandır diyorum artık :/
sagin solun lafı insani bunalıma sokuyor zaten ya.. Boşver takilma biz bebelerimiz için ekimizden gelenin eb iyisini yapmaya çalışıyoruz sut olması için moral çok önemli dün çok üzüldüm bugün sütüm çok azIlk ay 640 gr aldı sadece 2 hafta sonra kontrol var bakalım ama toparladık biraz. Sütüm yaramıyomuşöyle diyolar yada sütüm yokmuş :/ süt var sağdım 80 cc ikisinden 2 saat arayla sağdım 75 cc içiyo benim kız. Insanlara laf anlatılmıyor işte bende evet evet sütüm yok ondandır diyorum artık :/
Emzirmeden vermiyorum zaten yoksa emmiyo :) emdikten sonrada ya 20-30 cc mama içiyo yada kusarsa 60 cc kadar içiyo.dr hemen mamaya geçmemizi önerdi hemde 4 öğün 60 cc ama ben bu ay Dr değiştirmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden.canım süt yaramıyor diye bişey yoktur.her annenin sütü kendi yavrusuna yarar.bu bilimsel olan şeydir.sütün yanında mama vermen gerekiiyorsa da mutlaka önce emzir sonra arkasından mama ver.böylelikle anne sütünün yararlı elementlerinden yararlanmış olur miniş :) rahat olmaya çalış canım benim herkesin başına gelebilir.
Etrafın lafına bakmıyorum artık herkese he deyip geçiyorum :) fazla bıdı bıdı etmesinler diyesagin solun lafı insani bunalıma sokuyor zaten ya.. Boşver takilma biz bebelerimiz için ekimizden gelenin eb iyisini yapmaya çalışıyoruz sut olması için moral çok önemli dün çok üzüldüm bugün sütüm çok azne olursa olsun yawrularimiz için güçlü durmalıyız
Evet uyku süt yapıyor ama onada fırsat yokEtrafın lafına bakmıyorum artık herkese he deyip geçiyorum :) fazla bıdı bıdı etmesinler diyeen iyi süt yapan şey uyku uyuyup uyanınca doluyorlar :)))) moralini hiç bir şeye bozma herşeyi salla boşver bizde bu hafta nefrolojiye çıkacağız sağ böbreği yerinde değil karnın altındaymış çalışıp çalışmadığı belli değil rabbim kelebeğimin yardımcısı olsun dua edin bizede
Tam hatirlamiyorum ama haziran topiginde okudum sanirim kontrol haplari sutu azaltiyormus bi anne biraktim falan diyordu..kizlar nasil korunuyorsunuz? Ben dun carezetta diye hap.varmis.emzirirken kullaniliyor onu aldim ama bunu kullanirkende adet olmuyormusuz.
Aynen bende ayni fikirdeyimTam hatirlamiyorum ama haziran topiginde okudum sanirim kontrol haplari sutu azaltiyormus bi anne biraktim falan diyordu..
Adet olmazsan hamile kalamazsin canim zaten..ben bu donem icin en uygun kondom diye dusunuyorum.
Tam hatirlamiyorum ama haziran topiginde okudum sanirim kontrol haplari sutu azaltiyormus bi anne biraktim falan diyordu..
Adet olmazsan hamile kalamazsin canim zaten..ben bu donem icin en uygun kondom diye dusunuyorum.
Aynen bende ayni fikirdeyim
Canim.benim de ilk 3sefer cok zorKizlar korunma koiyiunda evet kondom en mantiklisi.zaten bende hic ilac kullanmadim evlendiginden beri.bu isi yaptiniz belli ki..özge senin sez. sikinti olmamistir ilki zor gerisi kolay olmustur.ama normal oldugu icin benim canim cok yandi.sanki icimde igneler batiyo gibi oldu.sonra o gecti.dis dikisim aciyo ve ayni aci her seferinde aciyo.vajina agzindaki dikisiskence cekmem gibi bisey yani..nasil olcak bilmiom.hic gecmicek gibi..
Coldmix kullanıyorum bazen memnunum. Bi mendile 3 damla damlatıp başucuna koyuyorum. Ya da yakasına damlatıyırum. Cilde değmemesi gerekiyor yalnız!Bruno kullanıyoruz hala aynı gece tıkanıyor haliyle bende uyku yokbaska çözüm yolu olan varmi bide bebek mevlidi yapacak varmi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz aeolun Rabbim kuzularımıza Saglik sıhhat versin
Evet unutmak gerekiyo galiba.eskisi gibi degil hic bisey.kendimi annem gibi hissediyorum.hissiz isteksiz..benden hersey gecmis gibi sankiCanim.benim de ilk 3sefer cok zor
oldu agladim hatta. Sonra daha iyiydi.zaten ne kadar oluyo ki bu sipalarla,eskiyi unutcaz artik:)
sen bence o iple kv ni boğazından sıkarak bağla belki çarpık kafası düzelir yazık günah o kuzuya kundak yapmak kalça çıkığına sebep oluyormuş sakın yaptırma kilosu da gayet iyi hem anne sütü alırken ne güzel zayıf diyerek mama mı verdirmeye çalışıyor napıyor kilo konusunu dr ile konuşun o da duysun da rahatlasınTodmr cnm cvp için cok sagol paztesi alicam ins iyi gelir bu arada bebeğini kundak yapan yada ayaklarını bağlayan varmi sagolsun kv herzamanki gibi psi bozdu bağlamazsan bacakları çarpık olur diyehem destek olmayıp hemde olumsuz ne varsa ortaya atıyor sınır oluyorum Rabbim boyle insanları uzak etsin kizim 1 ayliklen 4250 gr di 3210 doğdu 1 kilo almış zayıf bu deyip duruyo sadece anne sütü veriyorum normalmi sizce pofffff anne olmak zormus gercekten aeolun
Allah miniginin yardımcısı olsun canım. Dualarım sizinle.Etrafın lafına bakmıyorum artık herkese he deyip geçiyorum :) fazla bıdı bıdı etmesinler diyeen iyi süt yapan şey uyku uyuyup uyanınca doluyorlar :)))) moralini hiç bir şeye bozma herşeyi salla boşver bizde bu hafta nefrolojiye çıkacağız sağ böbreği yerinde değil karnın altındaymış çalışıp çalışmadığı belli değil rabbim kelebeğimin yardımcısı olsun dua edin bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?