- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi maşallah nasıl alıştırdın peki deniyorum başaramıyorum...Benimkide emzik.delisi hatta emzik dusunce parmagini yakalamaya calisiyor çekiyorum parmagina alismasin diye.
Benimkide almiyo emzik bog bog yapio... Emerek uyumak istiyir... Uyuyor koyuyorum aninda uyaniyor... Psikolojin niye bozuldu minikdasim
Biri bitmeden biri basladi cok uzuluyorum 4gun falan hic kucagimdan birakmadim gunduz uykusu bilw kucagimdaydi aglamasina dayanamiyoru... kakasini gun icinde 3kez falan yapio sadece sabaha karsi 5gibi yapamiyor uykulu olduğu için galiba bi kaç kez fitil yapmak zorunda kaldımGecmis olsun hicrancim senin kuzucugunun da aksilikler bi yakasini birakmadi devamli girip konulari okuyurum da yazmak zor oldugu icin pek bi yazmak istemiyorum ayrica oglunun makatta ki catlaginda gecmedigini yazmisin peki kakasini halen yapabiliyomu
Shrmrc benetonun hamagindan almisti galiba kuzum... Bende okumustum sallanmak gazi rahat cikarmaya yardımcı oluyormuş ama ben pek sallamiyorum sallasamda susmuyo zatenArkadaslar bisey soracam hamak beşik kullananiniz var mi kizim aksam bi yaygara kopartiyo esimle kundakta salliyinca hemen susuyo acaba alsam mi diye dusunuyorum bide ozelliklerini okudum gaz sancisini falan onluyormus
Benimde bu aksilikleer yuzunden bozuldu dedim ya gunlerdir kucagimdan birakmadim ev aldi basini gitti dua ediyorum su ara kimse gelmesin diyeçok iyi maşallah nasıl alıştırdın peki deniyorum başaramıyorum...
maalesef yalnızlıktan..
Hicran merhaba senin le yakın zamanlarda doğum yapmıştık ishal olduğunu nasıl anladın benim bebeğimde bazen katı bazen de ishal gibi yapıyo günde kaç kez yapıyo ve tahlil yapıldı mı bir de renk olaraCanım ben de normal doğum yaptım. Dikislerimin iyileşmesi uzun sürdü.Kabızlık olduğu için zaman zaman çok acıdı. Kabızlığı önleyici ilaç kullandım bir süre. Doğum yapalı 54 gün oldu artık bir sorunum yok. Dikisler bir haftada iyileşir diyorlardı ama benim bir ayı buldu. Tabi bunda benim dikkatsiz davranmamın da etkisi var. Senin doğum yapalı ne kadar oldu?
Ilk zamanlar gecede degistiriyorum simdi sebin gibi yatmadan degistiriyorum sabaha kadar duruo.. Kokmuyo canim benim oglusun ki
Hicran merhaba senin le yakın zamanlarda doğum yapmıştık ishal olduğunu nasıl anladın benim bebeğimde bazen katı bazen de ishal gibi yapıyo günde kaç kez yapıyo ve tahlil yapıldı mı bir de renk olara
iyi günler , benim bebiş büyüdükçe değişik huylar edinmeye başladı ,kucaktan inince çığlık çığlıga öyle ağlıyorki kaşları bile kızarıyor. bide sürekli saga sola saga sola başını çeviryor. eliyle yüzünü ,gözünü burnunu kaşımaya çalışıyor ama resmen yumrukluyor.
15 eylülde rapor bitiyor streslerdeyim yıllık izin alacam iş ne olacak diye düşünüp duruyorum.
Hosgeldin canim ben iyi olmaya calisiyorum esim yine grip olmayi basardi kaca bolunecegimi sasirdimcanlar selamm,nasılsınız bakalım bıcırıklar nasılll?
Hg aysem iyi olmaya calisiyoruz benim oglus hasta biraz sen nasilsin uzun zamandir gorusemiyoruzcanlar selamm,nasılsınız bakalım bıcırıklar nasılll?
Sallanarak benim kizmda uyumuyor ama ben sakinles diye yapiyorum uyucagi zaman zaten kendi kendine uyur yetr ki uyusa aksamlari bi yaygara kopariyo resmen nefesi kesilene kadar agliyoShrmrc benetonun hamagindan almisti galiba kuzum... Bende okumustum sallanmak gazi rahat cikarmaya yardımcı oluyormuş ama ben pek sallamiyorum sallasamda susmuyo zaten
Bizde 11 haftayi doldurduk bugun. Bi kac gundur benmki de emerken huzursuz, bende yuzustu emzirmeyi denedim cok hosuna gitti gunduzleri hep yuzustu emiyo kollariyla karnima yapisip:)Arkafaslar bisey soracam biz bugun 10 haftalik olduk ama iki gundur emmede sikinti yasiyorum sutumde var mememde agziyla oynuyo bana bakip guluyo ama memeyi agzina biraz zorlasamda basliyo aglamaya bugun 5 6 sefer zar zor emzirebildim ne yapacagimi sasirdim oglen 12 de emzirdim aksam 5 e kadar uyudu bide agzinda emzikle uyudu normalde emzikle kesinlikle uyumaz atardi agzindan almaya kalksam da birakmadi iyice huysuzlanir diye ne yapacagimi sasirdim ya boyle sorun yasayaniniz var mi
ah topragim ah ayni duygular icerisindeyim :'( kelebeğim çok kusuyor tabi kilo alımı yavaş şimdi biraz toparladık sütüm olmasına rağmen mama veriyorum arada. Dr 4 öğün ver dedi ama kuzum mama yıda fazla sevmiyor. Bugünde doğru düzgün uyumadı kucağımdaydı hep. Kızımı anlamayınca kendimi çok kötü hissediyorum ağladıkça içim parçalanıyoBiliyorum çok saçma ama kendimi suçlu hissediyorum bebeğime iyi bi anne değilim hissi var
canım ben zaten hiç anlamıyorum birden fazla çocuğu olanları demek ki ilk çocukları ya gayet akıllı usluydu ya da o günler unutuldu. ama olsun yine de allahım sağlık sıhhat versin gazıydı huysuzluğuydu kucakçılığıydı sallanmasıydı ne yaparsan yap yine de çığlık çığlığa bağırmasıydı hepsi geçer. herşeye değer bu kuzular bana bi gülüyor ben eriyip bitiyorum zaten hep şükrediyorum allahıma bana böyle bir emanet verdiği içinBu bebekler nasil buyucek ben bilmiyorum.aranizda bi daha cocuk yaparim diyen var mi acaba?cok merak ediyorum.cok yoruldum ben simdiden..