2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaslar bisey soracam hamak beşik kullananiniz var mi kizim aksam bi yaygara kopartiyo esimle kundakta salliyinca hemen susuyo acaba alsam mi diye dusunuyorum bide ozelliklerini okudum gaz sancisini falan onluyormus

Benimkide emzik.delisi hatta emzik dusunce parmagini yakalamaya calisiyor çekiyorum parmagina alismasin diye.
çok iyi maşallah nasıl alıştırdın peki deniyorum başaramıyorum...
Benimkide almiyo emzik bog bog yapio... Emerek uyumak istiyir... Uyuyor koyuyorum aninda uyaniyor... Psikolojin niye bozuldu minikdasim

maalesef yalnızlıktan..

Biri bitmeden biri basladi cok uzuluyorum 4gun falan hic kucagimdan birakmadim gunduz uykusu bilw kucagimdaydi aglamasina dayanamiyoru... kakasini gun icinde 3kez falan yapio sadece sabaha karsi 5gibi yapamiyor uykulu olduğu için galiba bi kaç kez fitil yapmak zorunda kaldım

Arkadaslar bisey soracam hamak beşik kullananiniz var mi kizim aksam bi yaygara kopartiyo esimle kundakta salliyinca hemen susuyo acaba alsam mi diye dusunuyorum bide ozelliklerini okudum gaz sancisini falan onluyormus
Shrmrc benetonun hamagindan almisti galiba kuzum... Bende okumustum sallanmak gazi rahat cikarmaya yardımcı oluyormuş ama ben pek sallamiyorum sallasamda susmuyo zaten

Hicran merhaba senin le yakın zamanlarda doğum yapmıştık ishal olduğunu nasıl anladın benim bebeğimde bazen katı bazen de ishal gibi yapıyo günde kaç kez yapıyo ve tahlil yapıldı mı bir de renk olara
Ilk zamanlar gecede degistiriyorum simdi sebin gibi yatmadan degistiriyorum sabaha kadar duruo.. Kokmuyo canim benim oglusun ki

Kakalari normalde akiskan zaten canim ama ogkusumun dun bildigin su gibiydi kakasi.. Birde karin agrisi olduğu çok belli cok huzursuz gurultular geliyo karnindan... Dr sen beslemene coj dolar et sen nasıl olursan bebekte öyle olur dedi
Hicran merhaba senin le yakın zamanlarda doğum yapmıştık ishal olduğunu nasıl anladın benim bebeğimde bazen katı bazen de ishal gibi yapıyo günde kaç kez yapıyo ve tahlil yapıldı mı bir de renk olara

iyi günler , benim bebiş büyüdükçe değişik huylar edinmeye başladı ,kucaktan inince çığlık çığlıga öyle ağlıyorki kaşları bile kızarıyor. bide sürekli saga sola saga sola başını çeviryor. eliyle yüzünü ,gözünü burnunu kaşımaya çalışıyor ama resmen yumrukluyor.
15 eylülde rapor bitiyor streslerdeyim yıllık izin alacam iş ne olacak diye düşünüp duruyorum.

40indan sonra huy degistirirmis bebisleer... Benim oglanda yuzune gozune saldiriyordu şükür geçti kaka yapacaginda arada yine yapio galiba poposundaki catlak aci verdigi icin öyle yapıyor kıpkırmızı oluyor

Arkafaslar bisey soracam biz bugun 10 haftalik olduk ama iki gundur emmede sikinti yasiyorum sutumde var mememde agziyla oynuyo bana bakip guluyo ama memeyi agzina biraz zorlasamda basliyo aglamaya bugun 5 6 sefer zar zor emzirebildim ne yapacagimi sasirdim oglen 12 de emzirdim aksam 5 e kadar uyudu bide agzinda emzikle uyudu normalde emzikle kesinlikle uyumaz atardi agzindan almaya kalksam da birakmadi iyice huysuzlanir diye ne yapacagimi sasirdim ya boyle sorun yasayaniniz var mi

Shrmrc benetonun hamagindan almisti galiba kuzum... Bende okumustum sallanmak gazi rahat cikarmaya yardımcı oluyormuş ama ben pek sallamiyorum sallasamda susmuyo zaten
Sallanarak benim kizmda uyumuyor ama ben sakinles diye yapiyorum uyucagi zaman zaten kendi kendine uyur yetr ki uyusa aksamlari bi yaygara kopariyo resmen nefesi kesilene kadar agliyo

Bi
Bizde 11 haftayi doldurduk bugun. Bi kac gundur benmki de emerken huzursuz, bende yuzustu emzirmeyi denedim cok hosuna gitti gunduzleri hep yuzustu emiyo kollariyla karnima yapisip:)
Ama gunduz uykumuz nerdeyse hic yok yatrdigim an agliyo yada yarim saat ancak uyuyo. Ama kucagmdaysa sorun yok ben birakana kadar uyuyo yaramazim.
Bi donem emmeyi reddedebilirlermis, sabret insallah duzelir direnirsen

Biliyorum çok saçma ama kendimi suçlu hissediyorum bebeğime iyi bi anne değilim hissi var
ah topragim ah ayni duygular icerisindeyim :'( kelebeğim çok kusuyor tabi kilo alımı yavaş şimdi biraz toparladık sütüm olmasına rağmen mama veriyorum arada. Dr 4 öğün ver dedi ama kuzum mama yıda fazla sevmiyor. Bugünde doğru düzgün uyumadı kucağımdaydı hep. Kızımı anlamayınca kendimi çok kötü hissediyorum ağladıkça içim parçalanıyo

Bu bebekler nasil buyucek ben bilmiyorum.aranizda bi daha cocuk yaparim diyen var mi acaba?cok merak ediyorum.cok yoruldum ben simdiden..
canım ben zaten hiç anlamıyorum birden fazla çocuğu olanları demek ki ilk çocukları ya gayet akıllı usluydu ya da o günler unutuldu. ama olsun yine de allahım sağlık sıhhat versin gazıydı huysuzluğuydu kucakçılığıydı sallanmasıydı ne yaparsan yap yine de çığlık çığlığa bağırmasıydı hepsi geçer. herşeye değer bu kuzular bana bi gülüyor ben eriyip bitiyorum zaten hep şükrediyorum allahıma bana böyle bir emanet verdiği için

Kizlar bende derdimi yazicaktim ama bir baktim herkes hemen hemen aynı şeyler den bahsetmis. Benin kuzum mide ameliyati gecirmisti cok sukur iyi oldu kusmuyor, bazen kusuyor o da refluden. Simdide durmadan emmek istiyor. Yalnizca emerken uyuyor, gazini cikartirken yada kafasini yastiga koydugumuz saniye uyaniyor. Gece gunduz otura otura helak oldum. Kucagimda tuta tuta inanin lavaboya bile gidemez oldum. Ayrica kucagimda bile uyusa uykusu en fazla 10 dakika. Gunduzleri nerdeyse uyumuyo diyebilirim belki toplamda 1 saat. Geceleri ise 1.5 saatte bir uyaniyor. Gunler katlanilamayacak kadar zor ve yorucu geciyor. Allah hepimize bebeklerimize bakabilecek guc, bebeklerimize de saglik versin...

Cok ozur dileyerek bir sey sorucam.Hemoroidden bahsedilmis ve kantaron yagi onerilmis. Acaba bu nasil kullaniliyor. Netten biraz baktim pamuk icerde durucak falan yaziyo. Bu rahatsizlik vermez mi ya. Sagljk ocagi br krem yazdi ama bir faydasini gormedim. Zaten otur otur br de hemeroid dayanilmaz oldu gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…