• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim ben biberon nuk antikolik kullaniyorum..memnunum.ucu gogus ucuymus
tmm cnm sagol

Geçmiş olsun. Ben 2-3 günde bir sütümü biberonla veriyorum biberona akışsın diye çünkü 1 ay sonra işe başlıycam:( dr browns kullanıyordum memnundum ama daha iyisini buldum! Madela;) anne sütü için üretilmiş aynen meme gibi zor akıyo süt. Bebek memeden anne sütünden uzaklaşmasın diye üretilmiş bir ürün diğerleri gibi lokur lokur akmıyo tavsiye ederim
evey aradigim.böyle bisey cektkce gelecek memeyi unutturmayacak.... Mamayi sürekli vermicem cunki bi on gun kadar...

Biliyorum çok saçma ama kendimi suçlu hissediyorum bebeğime iyi bi anne değilim hissi var:(:(

Selamlar herkese, kizlar benim hafiza cok zayifladi bide sanki saf bisey oldum dusunemiyorum gibi yani bir tuhafim :) neyse bizde bugun 2 ay asilarimizi olduk, elimde derece ates olcup duruyorum, dr sutunu arttirmaya calis dedi bir ilac verdi henuz almadim ama umarim ise yarar.konudan konuya atliyorum ama emzirme kampi yapan oldumu aranizda ise yaradimi? Coktandir gelmeyince konular birikti bende bebislerin uyku duzeni nasil bizimki oglen 1 de kalkti dun gece 2 de uyudu

kızlarrrr napıyosunuz benn uzunnn zamandır giremiyorum tlfndaki programı kaldırdıkları için googlednde cok yavas:(

Selamlar herkese, kizlar benim hafiza cok zayifladi bide sanki saf bisey oldum dusunemiyorum gibi yani bir tuhafim :) neyse bizde bugun 2 ay asilarimizi olduk, elimde derece ates olcup duruyorum, dr sutunu arttirmaya calis dedi bir ilac verdi henuz almadim ama umarim ise yarar.konudan konuya atliyorum ama emzirme kampi yapan oldumu aranizda ise yaradimi? Coktandir gelmeyince konular birikti bende bebislerin uyku duzeni nasil bizimki oglen 1 de kalkti dun gece 2 de uyudu
sabah 11de olduk aşımızı aksaam 7den sonra ateşleri çıkmaya başladı ikisininde 38igörmeden bişe vermek istemedim görünce fitil verdim rahatlattı uyudular ateşleri azda olsa devam etti ertesi bidaa olmadı surup vermedim bizim hemşiremeiz ateş olmasada o fitili akşam ver demişti bacaklarda agrı yapar demişti rahat rahat uyudular

canım ben yaptım ve kesinlikle etkili bir yöntem ve en önemlisi asla sutum yok deme
birde beslenmeye dikkat ama incir kurunu ve kuru dut yeşil uzum gibi bilgiler var internette onlarıda uygula derim

sayfa degismisya bir cop anlamadım hala
herkes nasıl bende uzun suredir bakamıyorum buralara gaz sancısıyla debelenip duruyoruz eee kalablaıkda olunca islere yetisdigim gun oluyorsa eger k, henüz olmadı kendimi başarılı hissediyorum:KK45:

Kızlarrrr normal doğum yapanlarınızdan tuvalete çıkarken acı hisseden var mı???? Sanırım çatlak oldu bende çok can yakıo :mad:
bir de dikişleriniz ne alemde?

Canım ben de normal doğum yaptım. Dikislerimin iyileşmesi uzun sürdü.Kabızlık olduğu için zaman zaman çok acıdı. Kabızlığı önleyici ilaç kullandım bir süre. Doğum yapalı 54 gün oldu artık bir sorunum yok. Dikisler bir haftada iyileşir diyorlardı ama benim bir ayı buldu. Tabi bunda benim dikkatsiz davranmamın da etkisi var. Senin doğum yapalı ne kadar oldu?

:KK43::KK43::KK43::KK43: slm canlar nasilsiniz iyi topik canlanmaya baslamis sevindm...

Uzayan sarilgimiz icin kontrole goturdum onun icin yapacak bisey yok bol besle dedi... Makattaki catlak hala gecmemis anestolu kullan gecmezse cocuk cerrahina gondercem çünkü önemli dedi:KK43: iki gündür cok agliyo ve bu.sabah ikimizde afedersiniz ishal olmusuz dr a söyledim karni agriyo su anda zaten defi diyacure toz verdi ishal icin birde gunde 3,4kez bebelacin lf mamasindan ver ozel.bi mamaymis laktoksuz... Sadece ecz varmus... Damla da laktaz di galiba adı onu verdi hiç bi yerde yok koca konyada yok baaka bi ilden gelecek... Cok moralim bozuk bide biberon kullanan anneleer ne marka kullanionuz benim oglan ne emzik ne biberon almio kasiklada mama vermek cok.zor

S.a kizlar nasılsiniz bebisler ne alemde umarım hepiniz iyisinizdir Kk nin bu formatından zor oldu ancak çözüp yazabildim :) benim kizim 36 günlük oldu hala burnu tikali

Bruno kullanıyoruz hala aynı gece tıkanıyor haliyle bende uyku yok :( baska çözüm yolu olan varmi bide bebek mevlidi yapacak varmi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz aeolun Rabbim kuzularımıza Saglik sıhhat versin

Kızlarrrr normal doğum yapanlarınızdan tuvalete çıkarken acı hisseden var mı???? Sanırım çatlak oldu bende çok can yakıo :mad:
bir de dikişleriniz ne alemde?
gecmis olsun canim bende normal dogum yaptim sanirim catlagin makatta.kantoron yagi kullanmani tavsiye ederim bende hemoroid okdugu icin dogumdan sonra mecburen kullandim baya bi rahatlatiyo. kizlar pisik kremi kullaniyormusunuz? kizim dogdugundan bu yana zeytin yagi kullaniyorum tavsiye ederim. bide pisik kremi kiz bebeklerde vajinal yapisikliga neden olabiliyomus :S pamugu parcalar halinde kucuk bi kutuya doldurup uzerine zeytinyagi koyuyorum . kullanima hazir oluyo :D

Slm kızlar hemoroidden bahsedilmis cok çektim halen de çekiyorum acisini vede kabizlik cok oluyor bende ne yapacağımı sasirdim...
Birde kızlar ben oglumu yatmadan bezliyorum gece bezini değiştirmiyorum bezi cis dolunca yani biraz bile dolsa idrari kokuyor sizdede böyle birsey varmi....

Ay sacmalama kuzum ya.anneligin iyisi kötüsü olur mu ne zorluklar ne eziyetler ceekiyoruz buyusunler diye..hayatimizi bi kenara attik onlar icin..
Dogru canimda istw analik
canım geçmiş olsun tam bilmiyorum hayırdır ne sorununuz var kendini suçlu hissetme herkezin başına gelebilir makatta catlak neden oldu
cok ikindigi icin olmus canim

saçmalama oncelikle
canım ben avent kullanıyorum biberon olarak geçmiş olsun size ama geçecek annesi
ins papatyamm ins

Burnu tıkandı oğlumun ve öyle bi hırıltı oldu ki icine akti galiba mukoz nefes alamadi agzindan nefes almayı da bilmiyor rahatsız ettikçe oksurdu cigerim parcalaniyor öyle gördükçe sabaha kadar basında bekledim nefesini dinledim :(:(:(:( grip oldu gakiva

Slm kızlar hemoroidden bahsedilmis cok çektim halen de çekiyorum acisini vede kabizlik cok oluyor bende ne yapacağımı sasirdim...
Birde kızlar ben oglumu yatmadan bezliyorum gece bezini değiştirmiyorum bezi cis dolunca yani biraz bile dolsa idrari kokuyor sizdede böyle birsey varmi....
Ilk zamanlar gecede degistiriyorum simdi sebin gibi yatmadan degistiriyorum sabaha kadar duruo.. Kokmuyo canim benim oglusun ki

Burnu tıkandı oğlumun ve öyle bi hırıltı oldu ki icine akti galiba mukoz nefes alamadi agzindan nefes almayı da bilmiyor rahatsız ettikçe oksurdu cigerim parcalaniyor öyle gördükçe sabaha kadar basında bekledim nefesini dinledim :(:(:(:( grip oldu gakiva

Gecmis olsun hicrancim senin kuzucugunun da aksilikler bi yakasini birakmadi devamli girip konulari okuyurum da yazmak zor oldugu icin pek bi yazmak istemiyorum ayrica oglunun makatta ki catlaginda gecmedigini yazmisin peki kakasini halen yapabiliyomu

Back