- 2 Nisan 2024
- 2.051
- 2.067
- 48
Söyleniyor. Agulamanın sinirli versiyonu. Uzata uzata kızıyorKızlar sizin bebişlerde sürekli bağırıyor mu ağlar gibi böyle? Özellikle benimki odadan çıktığımda arkamdan bayağı ağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyleniyor. Agulamanın sinirli versiyonu. Uzata uzata kızıyorKızlar sizin bebişlerde sürekli bağırıyor mu ağlar gibi böyle? Özellikle benimki odadan çıktığımda arkamdan bayağı ağlıyor
Soğuk uyuşturuyor benceDeniyorum ben. Sanki kısa süreli bir rahatlama oluyor gibi
Aynen bizimkide kaşlarını da çatıyor uzun uzun sesler çıkartıyor kızar gibiSöyleniyor. Agulamanın sinirli versiyonu. Uzata uzata kızıyor
Basur olmuş olabilir mi normal doğumlarda oluyormuş geneldeEvet. Ayıptır söylemesi büyük abdesti yaparken ikininca oluyor. Saten doktorda dogumda ikininca olmuştur demişti. Düzelir dedi ama bayağı hissediyorum onu orada.
Anladım canım. Öbür ay geçersiniz yavaş yavaş olmazsa, hem de daha büyümüş alışmış olur vücudu. Zaten erken geçmenin bence çok bi anlamı yok, biz hevesleniyoruz da onlarda red de yaratabiliyormuşanne sütü ve mama veriyorum şu an.
Yaaa hala devam ediyor demek sizin 6.aydan önce geçmeyecek sanki. Rengi değiştiyse doktora sorsaydınUykuyu aştık da kusmasını aşamadık iki gündür çok da kötü kokuyor nedense
Evet ya mis gibi kokuyorlar zaten, keşke şişeye koyup saklayabilsekİçime sinmedi aşmadım canım. Kendi mis kokularıyla idare etcez artık
Stickler çok kaymıyor bazen sürmesi daha zor olabiliyor, yani kendim için kullandığımda baya zorlanıyorum. O yüzden en başta krem gibi almayı düşünüyorum benStick formda olanlar daha mı iyi olur acaba sürmek daha kolay olur gibi
yumuşatıcı kullanmıyorum ama green cleanin çamaşır deterjanı çok güzel kokuyor canım eğer denemediysen. parfümsüz diye biliyorum yine sen bakarsın. siveno da kullanmıştım onu hiç sevmedim yeniden green clean aldımKızlar yumuşatıcı kullanan var mı? Bebiş deterjanları kokusuz ya böyle mis gibi koksun istiyorum. Geçen kitikatede gördüm ama emin olamadım ne de olsa yumuşatıcı zararlı mıdır ki
Sürekli sıcak su torbası tuttum bi de hep o memeyi verdim açsın diye iki gün sürdü. Az su ve kuru dut yüzünden olduğunu düşünüyorum onu ne zaman yesem aynı şey oluyo bi daha ağzıma sürmemay evet hatırlıyorum, nedenini anladın mı? doktora gitmeden geçti di mi
Bence bu dönem özelliği benimki de yapıyorKızlar sizin bebişlerde sürekli bağırıyor mu ağlar gibi böyle? Özellikle benimki odadan çıktığımda arkamdan bayağı ağlıyor
Evet babası da olsa yanında bağırıyor arkamdan sürekli bizi gördüklerinden galiba yanında istiyorlar biziKızlar sizin bebişlerde sürekli bağırıyor mu ağlar gibi böyle? Özellikle benimki odadan çıktığımda arkamdan bayağı ağlıyor
Renkte değişim yok ama kokusu farklı kontrolümüz çarşamba günü o zamana kadar değişmezse erken götüreceğimAnladım canım. Öbür ay geçersiniz yavaş yavaş olmazsa, hem de daha büyümüş alışmış olur vücudu. Zaten erken geçmenin bence çok bi anlamı yok, biz hevesleniyoruz da onlarda red de yaratabiliyormuş
Yaaa hala devam ediyor demek sizin 6.aydan önce geçmeyecek sanki. Rengi değiştiyse doktora sorsaydın
Evet baya iyi geliyomuş soğan kokulu olcak ama ben vericem 7. 8. aylarındaKızlar diş için bi de doğal yöntem olarak kereviz veya pırasa saplarını kısa kısa kesip dondurduktan sonra eline verebilirsiniz diye bişey okumuştum. O sebzelerin içindeki bi madde sakinleştiriyormuş sanırım. Ama tabi ek gıda başlamış olsak daha iyi olur onu yapmak için
Ay siveno almıştım ben de ilk sanıyorum ki mis gibi bebiş kokacak tam bir hayal kırıklığıydı. Green cleane de bakacağım mutlakayumuşatıcı kullanmıyorum ama green cleanin çamaşır deterjanı çok güzel kokuyor canım eğer denemediysen. parfümsüz diye biliyorum yine sen bakarsın. siveno da kullanmıştım onu hiç sevmedim yeniden green clean aldım
Ay keşkeeeeeeeAnladım canım. Öbür ay geçersiniz yavaş yavaş olmazsa, hem de daha büyümüş alışmış olur vücudu. Zaten erken geçmenin bence çok bi anlamı yok, biz hevesleniyoruz da onlarda red de yaratabiliyormuş
Yaaa hala devam ediyor demek sizin 6.aydan önce geçmeyecek sanki. Rengi değiştiyse doktora sorsaydın
Evet ya mis gibi kokuyorlar zaten, keşke şişeye koyup saklayabilsek
Stickler çok kaymıyor bazen sürmesi daha zor olabiliyor, yani kendim için kullandığımda baya zorlanıyorum. O yüzden en başta krem gibi almayı düşünüyorum ben
Ben ebebeğin deterjanıyla yumuşatıcısını kullanıyorum kokusu güzel yumuşatıcıyı yarım kapaktan daha az koyuyorumAy siveno almıştım ben de ilk sanıyorum ki mis gibi bebiş kokacak tam bir hayal kırıklığıydı. Green cleane de bakacağım mutlaka
Bizimki sürekli babannne gibi söyleniyor hele istemediği bişey yapıyorsak söylenerek bağırıyor, sonra da ağlamaya başlıyor arka fonda daima bi mızmız ses varKızlar sizin bebişlerde sürekli bağırıyor mu ağlar gibi böyle? Özellikle benimki odadan çıktığımda arkamdan bayağı ağlıyor
Ben de vericem, hem doğal hem işe yarıyor diyorlarEvet baya iyi geliyomuş soğan kokulu olcak ama ben vericem 7. 8. aylarında
ben hiç süt yapıcı bişey yemedim ama suyu az içmişimdir belki bebe de aksi gibi emmek istemiyor daha açılmadıSürekli sıcak su torbası tuttum bi de hep o memeyi verdim açsın diye iki gün sürdü. Az su ve kuru dut yüzünden olduğunu düşünüyorum onu ne zaman yesem aynı şey oluyo bi daha ağzıma sürmem