• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Nişanın geliyor olabilir mi? Hastaneye gittin mi

Hep yazıyorum ama karbonatlı su çok iyi geliyor bi de onu denesene kuzum

Benim de birkaç gündür ağrıyor ama kemikleri ağrıyo gibi değil üst tarafta eti yırtılıyo çekiştiriyolar gibi sanki

Ha anladım çok kanama olmazsa dependi bırakıp külot+ped yapıyoruz yani. Ben full dependle geçecek gibi düşünmüşüm😅
Benimde öyle oluyor sanki, kemik değil de aniden sancı giriyormuş üst tarafa gibi 🫠

Benim de başından beri ağrılı oluyor özellikle ilk trimesterda hiç denememiştik ne olur ne olmaz diye. Sonra ilk denemede sanki iğneler batıyo gibi oldu dedim heralde kapandı yapmaya yapmaya🤣 hala da o ağrı hissi oluyo belki gerçekten şişiyodur dediğin gibi
evet iğne batıyor gibiydi aynen öyle

Ah canım neler yaşamışsın ben korniş elimde kaldı diye sinirim bozulurken seni düşünemiyorum bile. Şu an kendi şımarıklığıma kızdım.
Sana bir nazar duası lazım bugün allah kısmet ederse sana da okuyayım ya da annemden isteyeyim, verilmiş sadakanız varmış
Tam eşini sorucaktım tek misin diye annen gelmiş allahtan yanında bir de çocuk yok hastanede.

Allah eşinin görüşmesini size hayırlı eğlesin, umarım hastalık büyümeden atlarsın ve istediğin odada kalırsın umarım.
Yok canım kalamıcam istediğim odada sanırım ve eşimin kalması da yasak olacak sanırım. Rektumdaki dirençli bakteriden dolayı steril odada kalacakmışım. Enik gibi tek başıma kalacağım yüksek ihtimalle. Sinirim bozuldu iyice.

Kızlar ben doğurdum 😅 bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Ayy sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim🤲 Gözün aydın darısı başımıza inşallah 🤲 Detayları bekliyoruz kendini iyi hissettiğinde uğra buralara

Geçmiş olsun kuzum.
Ben yurtdışındayım ve burda mevsim yaz hava 35derece yine de benzer sayılır yazayım çoraptır bebeğe kalın tulumdur vs o yüzden almadım
Benim refakatçim de olmayacak sayılır eşim gün içinde gidip gelecek o yüzden bazı şeyleri gerekirse getirir diye koymadım (pompa, emzik vs gibi)

Kendim için
2 gecelik
1 sabahlık (pareo sayılır yaz günü kalın gelir diye)
Çıkış kıyafeti
2 emzirme sütyeni
Külot
Terlik
Göğüs pedi
Burda depend yok onun benzeri bişi
Toka
Diş macunu-fırçası
Roll-on
Havlu
Havlu peçete
Sabun
Islak mendil
Yastık kılıfı
Kirli poşedi
Makyaj malzemesi vs almadım pek yapmıyorum
Şarj aleti, ipad, kimlik(son evden çıkarken alınacaklar)

Bebek için
3 takım 5li set (patikli alt-üst, zıbın, şapka, önlük, eldiven)
3 extra zıbın
1 penye battaniye
1 müslin örtü
Ağız mendili
Omuz örtüsü
Bebek bezi
Alt açma örtüsü
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon
Puset
tesekkur ederim canim❤

Ya kendimi geçtim bu salgın maf etti bizi. Bu hafta çocuğu okula göndermedim hasta olmasın diye. Ateş burun akıntısı yaşıyor. Meyvesini çorbasını verdim. Biraz uyumasını istedim. İnşallah artmaz. Eşim çok öksürüyordu sanırım ondan kaptı . Benimde bebiş iyi sanırım şükür hareketleri güzel. Kıyafetleri yıkayıp katladım. Ama ütü kısmına grçmedim. Pazartesi halası geliyor o ütüler çünkü ayakta duramıyorum variste etkiliyor sanırım. Kendime iç çamaşırı aldım ama hijyen ürünleri pijama takımı falan alıp yıkayıp ütülemem lazım. Herkes doğurunca korku başlamadı değil ama yapacak bişey yok. Nasipte neyse o vakitte olur. Toparlandı mı bunlar aslında bir iki günlük işler çokta telaş yapmak istemiyorum. Vesselam böyle
hepimiz hasta oluyoruz galiba. benim kucuk oglan da hastalanır. bakici abla hastaydi sanirim ondan bulaştı. benim de boğazım hafiften agriyor. insALLAH cok kotu olmadan toparlarız hepimiz.

Kızlar ben şu kısmı merak ediyorum tecrübeliler veya bilenler yazın lütfen
Şimdi yanımıza hem külot hem depend alıyoruzya yabancı reelslerde görüyorum sadece depend giyiyorlar. Bu külodu ne ara giyiyoruz çıkış dışında? Depend üstüne külot giyip gezmim yani aydınlatın beni djdjfjdjmff
Ben sadece depend ile dolaştım hep çünkü yandan yırtıyorsun çıkarıyorsun çok pratik. 9 tane vardı içinde o bitene kadar kullandım çok rahattı. Hastanede bide büyük hasta pedi verdilerdi onuda beğendim kalın bi ped. Cenped mi ne markası. O bitince normal ped e geçtim regl gibi gelmeye başladı az az.

Kızlar ben doğurdum 😅 bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
aaa şok. hayırlı olsun detay bekliyoruz mutlaka.
Kızlar ben şu kısmı merak ediyorum tecrübeliler veya bilenler yazın lütfen
Şimdi yanımıza hem külot hem depend alıyoruzya yabancı reelslerde görüyorum sadece depend giyiyorlar. Bu külodu ne ara giyiyoruz çıkış dışında? Depend üstüne külot giyip gezmim yani aydınlatın beni djdjfjdjmff
külot giymemek daha mantıklı özellikle gecelik kullanacaksanız dependi yırtıp açıp atar yenisini giyersiniz rahatça.

hepimiz hasta oluyoruz galiba. benim kucuk oglan da hastalanır. bakici abla hastaydi sanirim ondan bulaştı. benim de boğazım hafiften agriyor. insALLAH cok kotu olmadan toparlarız hepimiz.
Geçmiş olsun canım. İnşallah ilerlemez. Kıyamam yemeğini yedirdim nefes alamıyordu burnu tıkalı diye. Bu arada herkese hitaben dağıtsın kirletsin ama doyunca kendi yemeği öğrensin oğlana büyük konuşmim ama öyle yapacam. Kızçe 6 yaş olacak neredeyse hala ben yediriyorum. Tin tin yemekle oynuyor iki kaşık alıp kalkıyor. Ben yedirince tabağını yediriyorum 😅

Ben sadece depend ile dolaştım hep çünkü yandan yırtıyorsun çıkarıyorsun çok pratik. 9 tane vardı içinde o bitene kadar kullandım çok rahattı. Hastanede bide büyük hasta pedi verdilerdi onuda beğendim kalın bi ped. Cenped mi ne markası. O bitince normal ped e geçtim regl gibi gelmeye başladı az az.
senin lohusa bitti ki canım kanamanın ne durumda

sdaak sdaak hayırlı olsun canim gözün aydın 🥹🥹🥹

ladin19 ladin19 canim çok geçmiş olsun Allah korumuş dikkat et kendine hastahane için de üzülme bebiş ve sen iyi ol yeterli oradaki sistemi bilmiyorum ama enfeksiyon durumun yüzünden böyle olduysa hayırlısı olsun hakkında ❤️

Kiz başka kim hastaydi unuttum 🙂↕️ hepinize geçmiş olsun inşallah en kısa surede iyilesirsiniz gebeyken iyileşmek de zulüm 🥲 dışardaki virüsleri hep bu kocalar getiriyo eve dövek hepsini 🤭🤭

ladin19 ladin19 canım üzülme bak bu durumda gebeliğini sağlıklı bir şekilde bitirdin. Gerisi siz iyi olunda bebişinle güzel vakit geçirmeye bak. Sayılı gün çabuk geçer. Kaza olayını da verilmiş sadakanız varmış kamyoncular otobüsçüler ve motorcular zaten birer katliam gibiler trafik kurallarına asla uymazlar. 😡

sdaak sdaak hayırlı olsun canim gözün aydın 🥹🥹🥹

ladin19 ladin19 canim çok geçmiş olsun Allah korumuş dikkat et kendine hastahane için de üzülme bebiş ve sen iyi ol yeterli oradaki sistemi bilmiyorum ama enfeksiyon durumun yüzünden böyle olduysa hayırlısı olsun hakkında ❤️

Kiz başka kim hastaydi unuttum 🙂↕️ hepinize geçmiş olsun inşallah en kısa surede iyilesirsiniz gebeyken iyileşmek de zulüm 🥲 dışardaki virüsleri hep bu kocalar getiriyo eve dövek hepsini 🤭🤭
Valla benimki taşıyor eve. Zaten hastane ilaç olayınıda sevmiyor hemencecik iyileşiyor olan bize oluyor 😀

Valla benimki taşıyor eve. Zaten hastane ilaç olayınıda sevmiyor hemencecik iyileşiyor olan bize oluyor 😀
Geçmiş olsun canim valla benimki iğne yedi iki güne ayağa kalkti o iyileşti bende başladı ama Allah'a şükür onun kadar kötü olmadım olsam acillerden toplayamazdi beni herhalde jsnsjdnx

Geçmiş olsun canim valla benimki iğne yedi iki güne ayağa kalkti o iyileşti bende başladı ama Allah'a şükür onun kadar kötü olmadım olsam acillerden toplayamazdi beni herhalde jsnsjdnx
Aman aman sen olma canım son zamanlar gol yemeyelim. İlaçta kullanamıoz malum

Kızlar 38. Haftadayım doktor bugün bebeğin kordonu boynuna yakın dedi 2 tur dönmesi gerekiyormuş sizce düzelir mi düzelmesi için napabilirim tehlikeli bi durum mu haftaya kadar düzelmezse sezeryan önerdi bu durumu yaşayan var mı 39. Haftada tekrar kontrole çağırdı çatı muayenesi de yaptı sorun yok dedi

Geçmiş olsun canım. İnşallah ilerlemez. Kıyamam yemeğini yedirdim nefes alamıyordu burnu tıkalı diye. Bu arada herkese hitaben dağıtsın kirletsin ama doyunca kendi yemeği öğrensin oğlana büyük konuşmim ama öyle yapacam. Kızçe 6 yaş olacak neredeyse hala ben yediriyorum. Tin tin yemekle oynuyor iki kaşık alıp kalkıyor. Ben yedirince tabağını yediriyorum 😅
size de cok gecmis olsun.ben de buyuk oğlumu ilk annelik de 6 yaşına kadar yedirdim. yemeyen bir cocuk çünkü hala da öyle gözünün içine bakıyoruz yesin diye. ikinci de saldik😁daha güzel yiyor gerçekten.

Back