• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
İyiz canım çok şükür alışmaya çalışıyoruz bebisle .meme uclarim çok kötüydü antibiyotik kullanıyorum bide gümüş kapak gene yara uçları yarısı yok ama dayaniyorum eskisinden iyi sayılır🙁bebeğe arada mama veriyoruz emziriyorum ilk önce baktık gene durmuyor mama veriyoruz sarilikta vardı zaten rengi daha tam düzelmedi .gaz sancıları oluyor bide sanırım kaç gecedir çok ikiniyory bide iki aksamdir çok ağlıyor zor uyuttuk gene kıpkırmızı oluyor ağlıyor çok 🙁annelik çok zormuş 🙁
Cnm ya gazı var ya kakayi yapamıyor yada tam yapamıyor kakayi.40i çıkınca biraz daha rahat edersin insallah.annelik güzel ama bı o kadar zor.allah isteyen dileyen herkese tattirsin bu duyguyu.🤲🤗

Çocuk doktoru 7 günlükken bakmıştı.15 günlük olunca tekrar gel dedi.Sağlık ocağı gerçekten de çok kalabalık doktorun iyiymiş

Kalça çıkıklığı için kontrol ne zaman oluyor 🤔
Oğlum zamanında doğmuştu 45gunlukken gittik sıkıntı çıkmadı.kizim prematüre doğdu 37gunlluken gittim daha gelişmemiş 4hafta sonra yine gel dedi.eger bebek zamanında yani haftasinda dogmussa 45 günlük en ideal zaman.
Gerçekten kapatılsın bende tam yazmak için geldim senin mesajı gördüm mutlaka cvp ver koca için bile susulmaz bunlara. Benim kV de geldi gelir gelmez kocamla çay içiyoruz bebişi uyutmuşuz sık sık çocuğu kontrol edin kusar boğulur demesin mi ben zaten çocuğumu kontrol ediyorum ve bu şekilde söylenmez sinirlerim zıpladı bugün de ben sarılıktan dolayı arada mama veriyorm birde sütümü sağıp veriyordum elimde biber onu görünce sütün yetmiyor heralde dedi ve ben şimdiye kadar fazla sütümü sağıp kaldırıyordum bugün böyle dedi yaa memelerim söndü resmen sütüm azaldı sanki o kadar sinirli o kadar öfkeliyim ki nefret ettim resmen akşam üzeri de baktım çocuğu sallıyor sallama dedim sinirle ama süt olayı çok canımı sıktı göğüslerim sertleşiyordu taş gibi oluyordu şimdi yok yaa resmen ne yapacağım
Böyle insanların da çok nazarı değer.hele o kem gozlu kv lerin.
Hangi arkadaşımız bilmiyorum ama Allah bir an önce şifasını versin annesiyle kavuştursun. Yoğun bakım önünde beklemek çok zor. Şimdi göğüsümden ayırmıyorum. Onun bana ihtiyacı olduğu gibi benimde ona ihtiyacım var. Tensel doyum yaşıyoruz şu sıralar 🤍
Ben de 10gun bekledim cnm yoğun bakımda.erken doğduğu için solunum sıkıntısı vardı sarılık oldu enfeksiyon derken 10gun kaldı.cok şükür geçti gitti .Allah kimseyi evladiyla sınamasın 🤲🤲🤲

İyiz canım çok şükür alışmaya çalışıyoruz bebisle .meme uclarim çok kötüydü antibiyotik kullanıyorum bide gümüş kapak gene yara uçları yarısı yok ama dayaniyorum eskisinden iyi sayılır🙁bebeğe arada mama veriyoruz emziriyorum ilk önce baktık gene durmuyor mama veriyoruz sarilikta vardı zaten rengi daha tam düzelmedi .gaz sancıları oluyor bide sanırım kaç gecedir çok ikiniyory bide iki aksamdir çok ağlıyor zor uyuttuk gene kıpkırmızı oluyor ağlıyor çok 🙁annelik çok zormuş 🙁
Canım memenin kahverengi kısmını tam ağzına koyman lazım yoksa sürekli yara olur hiçbir şey fayda etmez bununla ilgili videolar falan izle. Bizde de sarılık var bi gece fototerapi aldık hatta en son 13.8 e düşmüştü ptesi tekrar gideceğiz.
Gaz için bişeyler kullanıyor musun bebeğe? Biz Maflor damla başladık o çok iyi geldi kakasını bile rahat yapıyor bi dr una danış kontrolde anlat durumu size de versinler. Birbirinize alışma dönemi henüz 40 ı çıkınca huyunu suyunu anlayacaksın her şey çok daha kolay olacak merak etme

Cnm ya gazı var ya kakayi yapamıyor yada tam yapamıyor kakayi.40i çıkınca biraz daha rahat edersin insallah.annelik güzel ama bı o kadar zor.allah isteyen dileyen herkese tattirsin bu duyguyu.🤲🤗
İkinci çocuğum olmasına rağmen şu an 40 dan sonra rahat edersin cümlesi ne kadar iyi geldi🤣 insan unutuyor büyüdükçe rahat ediyorsun

Oğlum zamanında doğmuştu 45gunlukken gittik sıkıntı çıkmadı.kizim prematüre doğdu 37gunlluken gittim daha gelişmemiş 4hafta sonra yine gel dedi.eger bebek zamanında yani haftasinda dogmussa 45 günlük en ideal zaman.
Bugün devlet hastanesine gittik verdikleri randevu 2 aylık olduğu zamana denk geliyor 🥲

Kızlar bugün doktora 2.hafta kontrolüne gittik.1 , 3 ve 6. Ayda diğer kontrollerini yapacağız dedi.Ayrıca kalça ultrasonu için randevu verdi.Böbrek genişlemesi vardı onun için nefrolojiye yönlendirdiler.

Back