• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet. Ayıptır söylemesi büyük abdesti yaparken ikininca oluyor. Saten doktorda dogumda ikininca olmuştur demişti. Düzelir dedi ama bayağı hissediyorum onu orada.
Bana normal bir şeymiş gibi gelmedi bende öyle bir şey yok ama yanlış hatırlamıyosam senin doğum zor olmuştu. Bence bi git tekrar doktora kaç ay oldu

xessica xessica senin büyük çocuk kaza geçirmişti dimi nasıl oldu daha iyi mi?
Evet canım kaza değilde duvardan düştü kesilmiş bir ağaç üstüne şah damarının yanına saplandı ağzından çıktı ağaç. Şuan kontrollere gidip geliyoruz . Tam doku iyileşmesi 6 ay sürermiş iç dokular kapanmamış daha şükür hasar bırakmadı kulakta boğazda ağız içinde çok riskli bir yerden girdi çünkü.

Evet canım kaza değilde duvardan düştü kesilmiş bir ağaç üstüne şah damarının yanına saplandı ağzından çıktı ağaç. Şuan kontrollere gidip geliyoruz . Tam doku iyileşmesi 6 ay sürermiş iç dokular kapanmamış daha şükür hasar bırakmadı kulakta boğazda ağız içinde çok riskli bir yerden girdi çünkü.
Ah canım ya inşallah tamamen iyileşir unutulup gider🙏

Düzelir kuzum bence 🙏🏻

Olabilir canım, bağırsakları daha tam gelişmediyse ondan olmuş olabilir. Ee ek gıdayı kestiniz anne sütüyle mi devam ediyor şuan?

Ayyy maşallah 🧿 benim de hayalim resmen, yerine koyayım 1 saat uyusun göbek atıcam 😍🥹 aşmışsınız gibi duruyor gerçekten, darısı başımızaaaa 🙏🏻🙏🏻
anne sütü ve mama veriyorum şu an.

Kızlar bebeğim dünden beri diş ağrısından dayanamıyor. Tetagil aldım iki kutu. O da sanki bir nebze rahatlatıyor ilk diş çıktıktan sonra diğerleri de bu kadar zor mu çıkıyor

Kızlar bebeğim dünden beri diş ağrısından dayanamıyor. Tetagil aldım iki kutu. O da sanki bir nebze rahatlatıyor ilk diş çıktıktan sonra diğerleri de bu kadar zor mu çıkıyor
Ya bizim doktor 6. aydan sonra tetagil dedi. Karanfil-zeytinyağı, masaj, buz önerdi. Erken mi olur ki tetagil?

Düzelir kuzum bence 🙏🏻

Olabilir canım, bağırsakları daha tam gelişmediyse ondan olmuş olabilir. Ee ek gıdayı kestiniz anne sütüyle mi devam ediyor şuan?

Ayyy maşallah 🧿 benim de hayalim resmen, yerine koyayım 1 saat uyusun göbek atıcam 😍🥹 aşmışsınız gibi duruyor gerçekten, darısı başımızaaaa 🙏🏻🙏🏻
Uykuyu aştık da kusmasını aşamadık iki gündür çok da kötü kokuyor nedense

şaka gibi yine memem acıyor ya. bi taraf tıkandı galiba. uzun zamandır olmamıştı artık olmaz sanıyordum 🥲

Kızlar güneş kremi kullancak mısınız bebelere? Şimdi daha ucuz fiyatları acaba yaz için stok mu yapsam benim bebe beyaz tenli bir de her gün köpekle yürüyüşe çıkcaz🥴

Back