Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaa hayırlı olsun yine süpriz bebişler gelmiş sağlıkla büyüsünler allah analı babalı uzun ömürler nasip etsinKızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
kuzum sag salim gelsin de i sanda ukde kalıyor dediğin gibi bir de ilk bebeğin di mi valla ben erken doğurur diye ortada gezerken hicbirsey yapmadım yaNe kadar güzel olmuş
Herşey nasip benimde doğum erken olunca hastane çantası bile hazır değildi. Şimdi sizin listeleri görünce bi tuhaf oldum. doğuma gidişim maalesef bende travma oldu. Hatırlamak bile istemiyorum. Sizin doğumlarınız inşallah çok güzel geçer.
Oğluşumun isimli takımları yeni geldi Olsun du napalım. Evde giydiricem artık bi taburcu olsun gelsinde güzel kuzum Kapısınıda odasını da süsleriz. lohusa pijamamı tacımıda giyerim fotomuda çekerim hepsi olur sağlık olsun.
Aa senden hızlısı yok maşallah hayırlı uzun ömürleri olsun sağlıkla büyüsünlerKızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
ayyy hadi hayırlısı uğurlu olsunnnKızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Geçmiş olsun kuzum.Günaydın kızlar. Çok şükür mesaide son günüm bugün. Pazartesi sabah hastaneden çalışamaz rapor alıp dilekçeyi verip izne ayrılacağım. dün aradım annemi agladım pazara gelecekti bugüne çektiler :) şaka bir yana hafif hastalanıyor gibiyim sabah da küçük oğlum hafif ateş ve öksürükle uyandı .iyiki geliyor bakıma ihtiyacımız olacakmış. Evelynn ladin19 en yakın dogumlar sizin sanırım. hastane cantası hazır mı :) vaktiniz olursa bir liste paylaşabilir misiniz? iki kere hazırladım daha önce ama ilk hazırlayacak gibiyim :) fikir olur bizlere de .
Kızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Gözünüz aydınKızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Depend giydiğimizde üzerine külot giymicekmisiz eğer gerek olmaz da pede geçersek yani anca o zaman giycez sanırım yani ben öyle duydumKızlar ben şu kısmı merak ediyorum tecrübeliler veya bilenler yazın lütfen
Şimdi yanımıza hem külot hem depend alıyoruzya yabancı reelslerde görüyorum sadece depend giyiyorlar. Bu külodu ne ara giyiyoruz çıkış dışında? Depend üstüne külot giyip gezmim yani aydınlatın beni djdjfjdjmff
gebeliğin başından beri yapmadık 3 gün önce deneyelim dedik olmadı yaa çok acıdı bıraktık içi şişmiş vajinanin normal mi acaba
Ben depend üzerine külot giydim canım,giymeyince pijamaların arkasında torba torba belli oluyordu külot derleyip toparlıyor hele beyaz pijama yada gecelikte fena bir görüntü oluyorduKızlar ben şu kısmı merak ediyorum tecrübeliler veya bilenler yazın lütfen
Şimdi yanımıza hem külot hem depend alıyoruzya yabancı reelslerde görüyorum sadece depend giyiyorlar. Bu külodu ne ara giyiyoruz çıkış dışında? Depend üstüne külot giyip gezmim yani aydınlatın beni djdjfjdjmff
Ay bune hız bune pozitiflik maşallahKızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Hey maşallah daha yazıp çiziyordun. Ne güzel doğurdum diyip geldin. Detayları merak bekliyoruz. Bebekler de yanında şükür küveze gitmediler demekKızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Selam kızlar 34+2 haftalığım . Kahverengi beyaz karışım sümüksü akıntım var . Başına gelen oldu mu acaba
Var ama fayda etmiyor
Gün içinde 2 tane içiyorum fazlasını içmemek için gece denemedim ama uyku haram oldu
kızlar 34+2, vajinamın üstü çok ağrıyor ya hele tuvalette zonkluyor bildiğiniz bir de bebek çok aşağıda olduğu için korkuyorum çatı ağrısı denilen bu mu, gece kalça kısmına da vuruyor
Depend giydiğimizde üzerine külot giymicekmisiz eğer gerek olmaz da pede geçersek yani anca o zaman giycez sanırım yani ben öyle duydum
Ben depend üzerine külot giydim canım,giymeyince pijamaların arkasında torba torba belli oluyordu külot derleyip toparlıyor hele beyaz pijama yada gecelikte fena bir görüntü oluyordu
Gözün aydın sağlıklı güzel ömürleri olsunKızlar ben doğurdum bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Benim aklıma gelmemişti yapta bize de soyleEvde bi denim prova yapim bakim nasıl oluyo