• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Ne kadar güzel olmuş 🧿
Herşey nasip benimde doğum erken olunca hastane çantası bile hazır değildi. Şimdi sizin listeleri görünce bi tuhaf oldum. 🥲 doğuma gidişim maalesef bende travma oldu. Hatırlamak bile istemiyorum. Sizin doğumlarınız inşallah çok güzel geçer. 🙏
Oğluşumun isimli takımları yeni geldi 🥹 Olsun du napalım. Evde giydiricem artık bi taburcu olsun gelsinde güzel kuzum 🥰 Kapısınıda odasını da süsleriz. 🎈lohusa pijamamı tacımıda giyerim fotomuda çekerim 😍 hepsi olur sağlık olsun.
kuzum sag salim gelsin de i sanda ukde kalıyor dediğin gibi bir de ilk bebeğin di mi valla ben erken doğurur diye ortada gezerken hicbirsey yapmadım ya 🤣🤣🤣

Günaydın kızlar. Çok şükür mesaide son günüm bugün. Pazartesi sabah hastaneden çalışamaz rapor alıp dilekçeyi verip izne ayrılacağım. dün aradım annemi agladım:D pazara gelecekti bugüne çektiler :) şaka bir yana hafif hastalanıyor gibiyim sabah da küçük oğlum hafif ateş ve öksürükle uyandı .iyiki geliyor bakıma ihtiyacımız olacakmış. Evelynn Evelynn ladin19 ladin19 en yakın dogumlar sizin sanırım. hastane cantası hazır mı :) vaktiniz olursa bir liste paylaşabilir misiniz? iki kere hazırladım daha önce ama ilk hazırlayacak gibiyim :) fikir olur bizlere de .
Geçmiş olsun kuzum.
Ben yurtdışındayım ve burda mevsim yaz hava 35derece yine de benzer sayılır yazayım çoraptır bebeğe kalın tulumdur vs o yüzden almadım
Benim refakatçim de olmayacak sayılır eşim gün içinde gidip gelecek o yüzden bazı şeyleri gerekirse getirir diye koymadım (pompa, emzik vs gibi)

Kendim için
2 gecelik
1 sabahlık (pareo sayılır yaz günü kalın gelir diye)
Çıkış kıyafeti
2 emzirme sütyeni
Külot
Terlik
Göğüs pedi
Burda depend yok onun benzeri bişi
Toka
Diş macunu-fırçası
Roll-on
Havlu
Havlu peçete
Sabun
Islak mendil
Yastık kılıfı
Kirli poşedi
Makyaj malzemesi vs almadım pek yapmıyorum
Şarj aleti, ipad, kimlik(son evden çıkarken alınacaklar)

Bebek için
3 takım 5li set (patikli alt-üst, zıbın, şapka, önlük, eldiven)
3 extra zıbın
1 penye battaniye
1 müslin örtü
Ağız mendili
Omuz örtüsü
Bebek bezi
Alt açma örtüsü
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon
Puset

kızlar bende bugün çatı muayenemi oldum hiç korkulacak birşey yok gayet güzel rahat geçti kendimi gevşek bıraktığım için🥰Bebişim kordonlarını açmamış beklemedeyiz🙄

Kızlar ben şu kısmı merak ediyorum tecrübeliler veya bilenler yazın lütfen
Şimdi yanımıza hem külot hem depend alıyoruzya yabancı reelslerde görüyorum sadece depend giyiyorlar. Bu külodu ne ara giyiyoruz çıkış dışında? Depend üstüne külot giyip gezmim yani aydınlatın beni djdjfjdjmff

Şimdi yanımıza hem külot hem depend alıyoruzya yabancı reelslerde görüyorum sadece depend giyiyorlar. Bu külodu ne ara giyiyoruz çıkış dışında? Depend üstüne külot giyip gezmim yani aydınlatın beni djdjfjdjmff
Depend giydiğimizde üzerine külot giymicekmisiz eğer gerek olmaz da pede geçersek yani anca o zaman giycez sanırım yani ben öyle duydum 😊

🤣🤣🤣🤣 gebeliğin başından beri yapmadık 3 gün önce deneyelim dedik olmadı yaa çok acıdı bıraktık içi şişmiş vajinanin normal mi acaba

Benim de başından beri ağrılı oluyor özellikle ilk trimesterda hiç denememiştik ne olur ne olmaz diye. Sonra ilk denemede sanki iğneler batıyo gibi oldu dedim heralde kapandı yapmaya yapmaya🤣 hala da o ağrı hissi oluyo belki gerçekten şişiyodur dediğin gibi

Ben depend üzerine külot giydim canım,giymeyince pijamaların arkasında torba torba belli oluyordu 😁 külot derleyip toparlıyor hele beyaz pijama yada gecelikte fena bir görüntü oluyordu

Kızlar ben doğurdum 😅 bebekler çok iyi yanımdalar daha sonra detayşı yazarım
Hey maşallah daha yazıp çiziyordun. Ne güzel doğurdum diyip geldin. Detayları merak bekliyoruz. Bebekler de yanında şükür küveze gitmediler demek 🥰

Selam kızlar 34+2 haftalığım . Kahverengi beyaz karışım sümüksü akıntım var . Başına gelen oldu mu acaba

Nişanın geliyor olabilir mi? Hastaneye gittin mi

Var ama fayda etmiyor 🥲

Gün içinde 2 tane içiyorum fazlasını içmemek için gece denemedim ama uyku haram oldu🥲

Hep yazıyorum ama karbonatlı su çok iyi geliyor bi de onu denesene kuzum

kızlar 34+2, vajinamın üstü çok ağrıyor ya hele tuvalette zonkluyor bildiğiniz bir de bebek çok aşağıda olduğu için korkuyorum🥹 çatı ağrısı denilen bu mu, gece kalça kısmına da vuruyor

Benim de birkaç gündür ağrıyor ama kemikleri ağrıyo gibi değil üst tarafta eti yırtılıyo çekiştiriyolar gibi sanki

Depend giydiğimizde üzerine külot giymicekmisiz eğer gerek olmaz da pede geçersek yani anca o zaman giycez sanırım yani ben öyle duydum 😊

Ha anladım çok kanama olmazsa dependi bırakıp külot+ped yapıyoruz yani. Ben full dependle geçecek gibi düşünmüşüm😅

Ya kendimi geçtim bu salgın maf etti bizi. Bu hafta çocuğu okula göndermedim hasta olmasın diye. Ateş burun akıntısı yaşıyor. Meyvesini çorbasını verdim. Biraz uyumasını istedim. İnşallah artmaz. Eşim çok öksürüyordu sanırım ondan kaptı . Benimde bebiş iyi sanırım şükür hareketleri güzel. Kıyafetleri yıkayıp katladım. Ama ütü kısmına grçmedim. Pazartesi halası geliyor o ütüler çünkü ayakta duramıyorum variste etkiliyor sanırım. Kendime iç çamaşırı aldım ama hijyen ürünleri pijama takımı falan alıp yıkayıp ütülemem lazım. Herkes doğurunca korku başlamadı değil ama yapacak bişey yok. Nasipte neyse o vakitte olur. Toparlandı mı bunlar aslında bir iki günlük işler çokta telaş yapmak istemiyorum. Vesselam böyle

Back