Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım atesi sınıra gelmiş kat kat giydirme soğuk uygulama yapabilirsin bi de bol bol emzirKızlar kızım bugün ikinci aşısını oldu eve gelince çok az colpol verdim 11 filanda galiba sonra öğlen gibi ateşini ölçüm makattn 37.2 çıkmıştı şimdi tekrar ölçüm makattn 37.9 çıktı napim şimdi tekrar veriyim ateş düşürücü nolur cevap verin yüksek mi
Ver canim beim kizimda 37.9 cikti calpol verdim bide sirkeli bez koudum alnina 1 saatte dustuKızlar kızım bugün ikinci aşısını oldu eve gelince çok az colpol verdim 11 filanda galiba sonra öğlen gibi ateşini ölçüm makattn 37.2 çıkmıştı şimdi tekrar ölçüm makattn 37.9 çıktı napim şimdi tekrar veriyim ateş düşürücü nolur cevap verin yüksek mi
Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle benim bebepimde çok çok yavaş kilo alıyor ip ince boynu yüzü üzülüyorum... benimde sütüm mememden taşıyor ama olduğu gibi kusuyor yavrum reflüsü varmış dr banada mama verdi günde 3 kere 90 cc humana AR mama kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?
Coldmix aldık dün cok ağır bı kokusu var ben bile rahatsız oldum acaba cocuğu nasıl etkiler düşünüyorum daha 40 günlük az daha büyüsün öyle kullanayım diyorum serum fiz dvm edecem arada yine damlatirim eczacı zararı yok dedi ama iste tek olunca insan daha bı evhamli oluyor baska kullananlar ne düşünüyor yazarlarsa iyi olur
Bi mendile 3 damla damlat başucuna koy bişey olmaz:)
Sagol cnm peki hergun mü damlatcaz yada kac gün yapınca faydası olacak :)Bi mendile 3 damla
damlat başucuna koy bişey
olmaz:)
canim pilor stenozu 2 ila 6. Haftalarda ortya cikiyor. Ama yavrusu pilor stenozu ameliyTi olmus bir anne olarak gene de sorayim. Bebegin her emdigini fazlasiyla avuc avuc kendinden oldukca uzaga fiskirtarak kusuyor mu. Gittikce kilo kaybetmeye benzi solmaya yasli gibi gozukmeye halsizlesmeye basladi mi. Kilo kaybi yoksa hic korkma bu rahatsizlik yani midede daralma yoktur. Rabbim yavrunu korusun sadece rwfludur insallahKizlar bebegim 70 gunluk oldu dogdugundan beri kusma sorunu var dr birisi reflu dedi digeri plor stenozu olabilr dedi cuma gunu ultrasonumuz var orada belli olacak. Ne olur dua edinde oyle bisey cikmasin. Yavrum emdigi sutu bes dakika bile midesinde tutamiyo onun icin surekli ac kuzucugum. Onun icin cok uzuluyorm bebgimin keyfini bile doyasiya yasayamadim. Bizim gibi emdikten hemen sonra cikaran varmi aranizda
Ben tıkandıkça yaptım yani şimdiye kadar toplamda 4 ya da 5 gün. Mendili başucuna koyuyordum hemen açılıyor zaten 1-2 saat sonra tekrar tıkandığını farkedersem o mendili birkaç saniye burnuna doğru yaklaştırıp çekiyordum. Günde 2-3 kez kullanılabilir ama oğluma 1 kez yettiSagol cnm peki hergun mü damlatcaz yada kac gün yapınca faydası olacak :)
Gaz sancisi bizde hic bitmedi. 59 gunluguz bugun. Dun doktordaydik ve doktor hangi ilaci kullanirsan kullan ne yaparsan yap 3 aydan once gecmez sonra bir gun birden pat diye biter dediSlm kizlar artik pek bi gozukmez oldunuz buralarda bebisler nasil buyuduler mi bide gaz sancilari halen devam ediyor mu biz 2 gundur yine gaz sancisi cekiyoruz ne zaman bitecek yaa offf 2 ay 13 gunluk olduk tam bitmedi
Doktor bna da ayni seyi soyledi.3ayin bitmesine 10 gun kaldi bakalim rahatlayacak miyiZGaz sancisi bizde hic bitmedi. 59 gunluguz bugun. Dun doktordaydik ve doktor hangi ilaci kullanirsan kullan ne yaparsan yap 3 aydan once gecmez sonra bir gun birden pat diye biter dedi