sen bence o iple kv ni boğazından sıkarak bağla belki çarpık kafası düzelir yazık günah o kuzuya kundak yapmak kalça çıkığına sebep oluyormuş sakın yaptırma kilosu da gayet
iyi hem anne sütü alırken ne güzel zayıf
diyerek mama mı verdirmeye çalışıyor
napıyor kilo konusunu dr ile konuşun o
da duysun da rahatlasın
Valla konu bu tür kv Ler olunca ayrı bir topik acmak lazım benimkinin cinsi bir baska sanmıyorum cok yoktur bu türden hastaneye görmeye geldi yalandan ele karsı nasılsın demeden yandaki kadının bebeğinin cinsiyetini soruyor sanane be kadın kendi dogumlariyla benimkini yetmiyor baskalarını kıyaslıyor artık biktirdi Rabbim uzak etsin zaten he he deyip gecistiriyom ne zorlukla bulduk yavrumu eziyet etmeye niyetim yok bu arada doktorun dediğini kulagiyla
ilk ay bir kilo almis ya super bence. Zaten ikinci haftada dogdugu kiloya anca gelmesi bekleniyor.Diger aylarda da ortalama bir kilo almasi gerekiyor. Kundak konusuna katilmiyorum. Ben kundak yapmadim ama kendi ellerinin fildirtisinden uyaniyordu bazen ama artik gecti.belki yalnizca elleri hafif tutturulabilir o da kendi ellerinden korkuyorsa. Sen kaynanana bakma benimkide zayif diyip duruyordu doktora gittik ne zayifi bu cocuk obur demisti. Benim kaynana bitek zayif dese neyse. Vay sutunyaramiyo vay gogsunun basi yokvay usuttun yok sunu yedin vay cocuk ac kaldi vay sen hap kullandin binlerce bahaneyle mamaya baslaticakti. Ama ben direndim ve doktor bile bu cocugu neyle besliyorsan ayni devam et dedi. Sen kesinlikle onu takma duymamazliktan gel keyfine bakTodmr cnm cvp için cok sagol paztesi alicam ins iyi gelir bu arada bebeğini kundak yapan yada ayaklarını bağlayan varmi sagolsun kv herzamanki gibi psi bozdu bağlamazsan bacakları çarpık olur diyehem destek olmayıp hemde olumsuz ne varsa ortaya atıyor sınır oluyorum Rabbim boyle insanları uzak etsin kizim 1 ayliklen 4250 gr di 3210 doğdu 1 kilo almış zayıf bu deyip duruyo sadece anne sütü veriyorum normalmi sizce pofffff anne olmak zormus gercekten aeolun
Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle benim bebepimde çok çok yavaş kilo alıyor ip ince boynu yüzü üzülüyorum... benimde sütüm mememden taşıyor ama olduğu gibi kusuyor yavrum reflüsü varmış dr banada mama verdi günde 3 kere 90 cc humana AR mama kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?Ilk ay 640 gr aldı sadece 2 hafta sonra kontrol var bakalım ama toparladık biraz. Sütüm yaramıyomuşöyle diyolar yada sütüm yokmuş :/ süt var sağdım 80 cc ikisinden 2 saat arayla sağdım 75 cc içiyo benim kız. Insanlara laf anlatılmıyor işte bende evet evet sütüm yok ondandır diyorum artık :/
Rica ederim inşallah işine yarar. Benim sinüzitim var her yıl 3-5 kez geçiriyorum. Son 2 yıldır burnum tıkanır tıkanmaz kullanıyorum hemen geçiyor antibiyotikten kurtuldum bu vesileyle. Şimdi de ihtiyaç hissettikçe bebeğime kullanıyorum. 1 ayda 1 kilo gayet normal merak etme. Tıka kulağını kv.yeTodmr cnm cvp için cok sagol paztesi alicam ins iyi gelir bu arada bebeğini kundak yapan yada ayaklarını bağlayan varmi sagolsun kv herzamanki gibi psi bozdu bağlamazsan bacakları çarpık olur diyehem destek olmayıp hemde olumsuz ne varsa ortaya atıyor sınır oluyorum Rabbim boyle insanları uzak etsin kizim 1 ayliklen 4250 gr di 3210 doğdu 1 kilo almış zayıf bu deyip duruyo sadece anne sütü veriyorum normalmi sizce pofffff anne olmak zormus gercekten aeolun
Doktorum da bu ilacı önerdi bana. Emzirme döneminde kullanılan bir ilaç, süte de iyi geliyor dedi. Emzirme bitince başka ilaca geçmen gerekir dedi :)kizlar nasil korunuyorsunuz? Ben dun carezetta diye hap.varmis.emzirirken kullaniliyor onu aldim ama bunu kullanirkende adet olmuyormusuz.
ben bazen ellerini sıkı olmayacak şekilde sarıyorum battaniyesiyle çünkü elleri çok hareket ediyor kendisini uyandırıyor. kundaklama bebeğin gazının daha iyi çıkmasını sağlıyor.Todmr cnm cvp için cok sagol paztesi alicam ins iyi gelir bu arada bebeğini kundak yapan yada ayaklarını bağlayan varmi sagolsun kv herzamanki gibi psi bozdu bağlamazsan bacakları çarpık olur diyehem destek olmayıp hemde olumsuz ne varsa ortaya atıyor sınır oluyorum Rabbim boyle insanları uzak etsin kizim 1 ayliklen 4250 gr di 3210 doğdu 1 kilo almış zayıf bu deyip duruyo sadece anne sütü veriyorum normalmi sizce pofffff anne olmak zormus gercekten aeolun
Kıyamam kuzuyaAllah razı olsun canım rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah :)Allah miniginin yardımcısı olsun canım. Dualarım sizinle.
Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle benim bebepimde çok çok yavaş kilo alıyor ip ince boynu yüzü üzülüyorum... benimde sütüm mememden taşıyor ama olduğu gibi kusuyor yavrum reflüsü varmış dr banada mama verdi günde 3 kere 90 cc humana AR mama kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?
Rabbim korusun yavrularimizii...rabbim kimseye evlat acısı yasatmasib sacinin teli zarar görse cigerimiz parcalaniyo...bnde tirnaginin birini fazla kesmisim sabahtan beri ona üzülüyorum yaGece boyu kizimin burnu tikaliydi.surekli uyandi nefes alamadigindan.yapcak biseyde yok.sabahi sabah ettik.gözünden uyku akiyodu dalamadi bi türlü.sabah 6 gibi babasina dedim ki iceri götürde benn1 saat uyuyum dedim.1 bucuk saat uyudum ama uyuduguma pişman oldum.kabus gördüm.kizim ruyamda ölmüştü.ortaligi yiktim rüyamda resmen gercek gibi acisini cektim.uyandim sonra baktim kiz yok.kalktim hemen evin icinde hickira hickira aglayarak aradim bebegimi.babasiyla uyuyolardi.esim korktu uyandi.uyurken kizimi baya bi izledim.nasil icim aktiysa nasil severek baktiysam goguslerim tas gibi olmus süt dolmus.hala toparlanamadim
Hahahaha oğlu oldu diye bana çekmiş mi diyoValla yalnız olmadgmi bilmek rahatlatti:) demek aynından sizdede var ya tamam onlarda anne bazen diyorum cokmu haksızlık ediyorum diye ama zorla soyletiyor yaklaşma tarzı beni rahatsız ediyor iyi niyetli olmadıgını düşünüyorum düzgün bı dille söylese evet der gecerim ama igneleyici söylüyor ve hep başkasıyla kiyasliyo yok sunun kızı söyle kilolu yok sunun gelini yine oğlan doğurdu6 tane oğlu var hala oğlan meraklısı oğlu olan geline bana çekmiş diyecek kadar cahil bende kiz oldu diye anama cekmisim benim oğlan kardesim yokya insanı gunaha sokuyo konuşmayım günahı gelmesin diyorum ama anlatmasam çatlarım ne olur sizde kusura bakmayın basınızı agrittim
Cnm ya anlatsam varya yok artık dersiniz esime dedim ikidebir soruyor kiz mı gercekten değişir o belli olmaz falan diyor beni sınır ediyor diye eşimde ozellike konu açıp benden kaynaklı cinsiyeti dedi ne dedi biliyomusun yok kadının nefsinden dedi afedersiniz ama güya ben istemisim iliskiyi tövbe ya iste boyle daha neler ama kulağımı tıkıyorumHahahaha oğlu oldu diye bana çekmiş mi diyosen de deseydin senin oğlun bana bi erkek evlat veremedi tohumunda mı yok ne diye
sonuçta x veya y kromozomu erkekten
geliyoboşver canım söylesin söylesin
dursun sen tıka kulağını geç
Hahahaha oğlu oldu diye bana çekmiş mi diyosen de deseydin senin oğlun bana bi erkek evlat veremedi tohumunda mı yok ne diye sonuçta x veya y kromozomu erkekten geliyo boşver canım söylesin söylesin dursun sen tıka kulağını geç
Canim serumu yapinca burnunu siliyo musun yoksa sikip kendi haline mi birakiyosun.icinde uaptiktan sonra ya aspire edin yada silin yaziyo.ben ikisinide yapmadimR
Rabbim korusun yavrularimizii...rabbim kimseye evlat acısı yasatmasib sacinin teli zarar görse cigerimiz parcalaniyo...bnde tirnaginin birini fazla kesmisim sabahtan beri ona üzülüyorum ya
Bu burun tinakligida cok fena bisi ana ogul grip olduk iki gecedir basinda bekliyorum gece tikaniyor nefesi kesiliverecek di odum patliyosadece serum fizyolojik kullaniyorum burnu icine akiyo çok rahatsız oluyor oksuruyo falan ibs en kisa zamanda geceer ya
Canim serumu yapinca burnunu siliyo musun yoksa sikip kendi haline mi birakiyosun.icinde uaptiktan sonra ya aspire edin yada silin yaziyo.ben ikisinide yapmadimR
Rabbim korusun yavrularimizii...rabbim kimseye evlat acısı yasatmasib sacinin teli zarar görse cigerimiz parcalaniyo...bnde tirnaginin birini fazla kesmisim sabahtan beri ona üzülüyorum ya
Bu burun tinakligida cok fena bisi ana ogul grip olduk iki gecedir basinda bekliyorum gece tikaniyor nefesi kesiliverecek di odum patliyosadece serum fizyolojik kullaniyorum burnu icine akiyo çok rahatsız oluyor oksuruyo falan ibs en kisa zamanda geceer ya
Arada aspiratorle aldim ama cogu zaman yapmadim cunku genzi tikaniyoCanim se
Canim serumu yapinca burnunu siliyo musun yoksa sikip kendi haline mi birakiyosun.icinde uaptiktan sonra ya aspire edin yada silin yaziyo.ben ikisinide yapmadim
Böyle kv lere yüzsüz olmadıkça susmazlar. Allah sabır versin sana canım. Denecek çok laf varda burada söylemek olmaz :S sen sıkma canını pıtırcık kızımla mutlu mutlu yaşa sen sinir oldukça kızında etkilenirCnm ya anlatsam varya yok artık dersiniz esime dedim ikidebir soruyor kiz mı gercekten değişir o belli olmaz falan diyor beni sınır ediyor diye eşimde ozellike konu açıp benden kaynaklı cinsiyeti dedi ne dedi biliyomusun yok kadının nefsinden dedi afedersiniz ama güya ben istemisim iliskiyi tövbe ya iste boyle daha neler ama kulağımı tıkıyorum
Geçmiş olsun toprağım acil şifalar sanada oğluşunada. Benim kızında sürekli burnu tıkanıyor serum fizyolojik kullanıyorum bendeR
Yani aspire etmemek daha mi iyi diyosun?Arada aspiratorle aldim ama cogu zaman yapmadim cunku genzi tikaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?