2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Doktoru kulagiyla duysa bile diyeceği şey o nerden bilirmiş olacak d vit kullanıyoruz herkes gibi benim bir tanıdığım bundan vermemiş gerek yokmuş simdiden cocuğu ilaca alıştırmayın diyor yani diyorda diyor dedimya ayrı bir topik lazım :)

ilk ay bir kilo almis ya super bence. Zaten ikinci haftada dogdugu kiloya anca gelmesi bekleniyor.Diger aylarda da ortalama bir kilo almasi gerekiyor. Kundak konusuna katilmiyorum. Ben kundak yapmadim ama kendi ellerinin fildirtisinden uyaniyordu bazen ama artik gecti.belki yalnizca elleri hafif tutturulabilir o da kendi ellerinden korkuyorsa. Sen kaynanana bakma benimkide zayif diyip duruyordu doktora gittik ne zayifi bu cocuk obur demisti. Benim kaynana bitek zayif dese neyse. Vay sutunyaramiyo vay gogsunun basi yokvay usuttun yok sunu yedin vay cocuk ac kaldi vay sen hap kullandin binlerce bahaneyle mamaya baslaticakti. Ama ben direndim ve doktor bile bu cocugu neyle besliyorsan ayni devam et dedi. Sen kesinlikle onu takma duymamazliktan gel keyfine bak

Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle benim bebepimde çok çok yavaş kilo alıyor ip ince boynu yüzü üzülüyorum... benimde sütüm mememden taşıyor ama olduğu gibi kusuyor yavrum reflüsü varmış dr banada mama verdi günde 3 kere 90 cc humana AR mama kullanıyorum sen ne kullanıyorsun?

Rica ederim inşallah işine yarar. Benim sinüzitim var her yıl 3-5 kez geçiriyorum. Son 2 yıldır burnum tıkanır tıkanmaz kullanıyorum hemen geçiyor antibiyotikten kurtuldum bu vesileyle. Şimdi de ihtiyaç hissettikçe bebeğime kullanıyorum. 1 ayda 1 kilo gayet normal merak etme. Tıka kulağını kv.ye ayrıca kundak mesrlesine gelince, aksine kundak kas iskelet sisteminin gelişimini olumsuz etkilemekte. Kayınvalideye benden selamlar

kizlar nasil korunuyorsunuz? Ben dun carezetta diye hap.varmis.emzirirken kullaniliyor onu aldim ama bunu kullanirkende adet olmuyormusuz.
Doktorum da bu ilacı önerdi bana. Emzirme döneminde kullanılan bir ilaç, süte de iyi geliyor dedi. Emzirme bitince başka ilaca geçmen gerekir dedi :)

ben bazen ellerini sıkı olmayacak şekilde sarıyorum battaniyesiyle çünkü elleri çok hareket ediyor kendisini uyandırıyor. kundaklama bebeğin gazının daha iyi çıkmasını sağlıyor.
kv konusuna gelince k
çocuğun başı yamukmuş hep başının üst yatcakmış. yanlara destek koyacakmışım( kustuğu zaman boğazına kaçması önm değl)
altına bez tutmayacakmışım eski tip çapurtla bağlayacakmışım büyüyünce bacağı ayrık oluyormuş böyle
çok zayıfmış ayakları küçücükmüş kendi çocuklarının ayağı kocamanmış zamanında(kendi 30 yıl olmuş nasıl hatırlıyorsa 1 ayki kilomuz 4200 dü )
bizimki emmiyordu sağıp veriyordum. sütün kesilir bebek tutmaz göğsünü 3 aya kalmaz sütün kesilir
sen emzirmeyi beceremiyon deyip durdu(çok şükür emiyor şimdi)
sıkıca kundak yapacakmışım kucağımda gezdirip duracakmışım dahaneler neler
sadece 1 gün kaldık yanında resmen psikolojimi bozdu eşim şimdi diyor çocuğa o baksın ve büyük ihtimalle o bakacak nasıl bırakacam düşünüp duruyorum

Valla yalnız olmadgmi bilmek rahatlatti:) demek aynından sizdede var ya tamam onlarda anne bazen diyorum cokmu haksızlık ediyorum diye ama zorla soyletiyor yaklaşma tarzı beni rahatsız ediyor iyi niyetli olmadıgını düşünüyorum düzgün bı dille söylese evet der gecerim ama igneleyici söylüyor ve hep başkasıyla kiyasliyo yok sunun kızı söyle kilolu yok sunun gelini yine oğlan doğurdu 6 tane oğlu var hala oğlan meraklısı oğlu olan geline bana çekmiş diyecek kadar cahil bende kiz oldu diye anama cekmisim benim oğlan kardesim yokya insanı gunaha sokuyo konuşmayım günahı gelmesin diyorum ama anlatmasam çatlarım ne olur sizde kusura bakmayın basınızı agrittim

Gece boyu kizimin burnu tikaliydi.surekli uyandi nefes alamadigindan.yapcak biseyde yok.sabahi sabah ettik.gözünden uyku akiyodu dalamadi bi türlü.sabah 6 gibi babasina dedim ki iceri götürde benn1 saat uyuyum dedim.1 bucuk saat uyudum ama uyuduguma pişman oldum.kabus gördüm.kizim ruyamda ölmüştü.ortaligi yiktim rüyamda resmen gercek gibi acisini cektim.uyandim sonra baktim kiz yok.kalktim hemen evin icinde hickira hickira aglayarak aradim bebegimi.babasiyla uyuyolardi.esim korktu uyandi.uyurken kizimi baya bi izledim.nasil icim aktiysa nasil severek baktiysam goguslerim tas gibi olmus süt dolmus.hala toparlanamadim

Kıyamam kuzuya ben mama humana antikolik kullanıyorum canım. Günlük 60 cc anca içiyo benimki bazen hiç içmiyo. Kusmasın diye iki memeyi emzirmiyorum artık önce birini 45-60dk sonra diğerini emziriyorum biraz daha rahat artık. En azından midesi fazla dolmayınca kusması azaldı. Ben böyle bi çözüm buldum sende dene istersen belki senin bebişininde kusması azalır.

R Rabbim korusun yavrularimizii...rabbim kimseye evlat acısı yasatmasib sacinin teli zarar görse cigerimiz parcalaniyo...bnde tirnaginin birini fazla kesmisim sabahtan beri ona üzülüyorum ya

Bu burun tinakligida cok fena bisi ana ogul grip olduk iki gecedir basinda bekliyorum gece tikaniyor nefesi kesiliverecek di odum patliyo sadece serum fizyolojik kullaniyorum burnu icine akiyo çok rahatsız oluyor oksuruyo falan ibs en kisa zamanda geceer ya

Hahahaha oğlu oldu diye bana çekmiş mi diyo sen de deseydin senin oğlun bana bi erkek evlat veremedi tohumunda mı yok ne diye sonuçta x veya y kromozomu erkekten geliyo boşver canım söylesin söylesin dursun sen tıka kulağını geç

Cnm ya anlatsam varya yok artık dersiniz esime dedim ikidebir soruyor kiz mı gercekten değişir o belli olmaz falan diyor beni sınır ediyor diye eşimde ozellike konu açıp benden kaynaklı cinsiyeti dedi ne dedi biliyomusun yok kadının nefsinden dedi afedersiniz ama güya ben istemisim iliskiyi tövbe ya iste boyle daha neler ama kulağımı tıkıyorum

Canim se
Canim serumu yapinca burnunu siliyo musun yoksa sikip kendi haline mi birakiyosun.icinde uaptiktan sonra ya aspire edin yada silin yaziyo.ben ikisinide yapmadim

Canim se
Canim serumu yapinca burnunu siliyo musun yoksa sikip kendi haline mi birakiyosun.icinde uaptiktan sonra ya aspire edin yada silin yaziyo.ben ikisinide yapmadim

Böyle kv lere yüzsüz olmadıkça susmazlar. Allah sabır versin sana canım. Denecek çok laf varda burada söylemek olmaz :S sen sıkma canını pıtırcık kızımla mutlu mutlu yaşa sen sinir oldukça kızında etkilenir

Geçmiş olsun toprağım acil şifalar sanada oğluşunada. Benim kızında sürekli burnu tıkanıyor serum fizyolojik kullanıyorum bende

Kızlar kızım bugün ikinci aşısını oldu eve gelince çok az colpol verdim 11 filanda galiba sonra öğlen gibi ateşini ölçüm makattn 37.2 çıkmıştı şimdi tekrar ölçüm makattn 37.9 çıktı napim şimdi tekrar veriyim ateş düşürücü nolur cevap verin yüksek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…