- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Canim bende ayni durumdayim senden tek farkim gunduzleri kucagimda tutarsam 1-2 saat uyuyo. Gece de en fazla iki saatte bir uyanip emiyo. Bunun gecici bisey oldugunu dusunuyorum ve 3ayin bitmesini bekliyorum. Bastan hic bi ise yetisemiyorum diye moralim bozuluyodu.simdi oglumla yapisik gezmenin tadini cikariyorum:) ne yapalim.bizimkiler de bi sure kucak kedisi olsun, yeterki sagliklari yerinde olsun, bu gunlere tekrar donulmuyo, bosver minigin de sana doysun iyiceKizlar kucagindadimi yazicaktim ama bir baktim herkes hemen hemen aynı şeyler den bahsetmis. Benin kuzum mide ameliyati gecirmisti cok sukur iyi oldu kusmuyor, bazen kusuyor o da refluden. Simdide durmadan emmek istiyor. Yalnizca emerken uyuyor, gazini cikartirken yada kafasini yastiga koydugumuz saniye uyaniyor. Gece gunduz otura otura helak oldum. Kucagimda tuta tuta inanin lavaboya bile gidemez oldum. Ayrica kucagimda bile uyusa uykusu en fazla 10 dakika. Gunduzleri nerdeyse uyumuyo diyebilirim belki toplamda 1 saat. Geceleri ise 1.5 saatte bir uyaniyor. Gunler katlanilamayacak kadar zor ve yorucu geciyor. Allah hepimize bebeklerimize bakabilecek guc, bebeklerimize de saglik versin...