• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar benim oğlanı sırt üstü yatırmıştım odaya bir girdimki yüz üstü yatıyo sizinkilerde dönüyormu biraz erken gibime geldi

Merhaba kızlar benim miniş hiç ana kucaklı arabasını sevmiyor.hep kucak istiyor. Sizde de var mı?
Bir de hafta sonu kv'nin yanına gitmiştik o zamandan beri uyku düzeni bozuldu çocuğun gündüz uyuyor gece ayaktayız bitap düştük eşimle :( kv'de gündüz uyuttukça uyuttu uyuttukça uyuttu. saolsun yanında nerdeyse sütüm kesilecekti.Durmadan yok yanlış emziriyorsun yok böyle tutma. gece yattığımız odaya gelip aman uyuyup kalma çocuk boğazına kaçırır dedi sanki 45 gündür o baktı çocuğa.Saolsun sezeryandan sonraki 4.günde ayrıldı yanımızdan ilk 4 gün de zaten beni sinir ettiğinden gitmesi iyi oldu. Panik insanlardan hoşlanmıyorum ya beni de panik yapıyorlar. Ufaklık ne güzel gece 22.30'da uyuyordu şimdi gece 01.00 hala ayaktayız :( ne yapacağız şimdi?
kolikte cabası :(

kızlar benim oğlanı sırt üstü yatırmıştım odaya bir girdimki yüz üstü yatıyo sizinkilerde dönüyormu biraz erken gibime geldi
Dönebilir canım ya eskiden kundak yaparlarmış ve bebişler hareket etmezmiş ancak 3-4 ayda dönerlermiş şimdi biæmkiler örümcek adam gibi durmadan hareket ettiklerinden dönebilirler :)

Dönebilir canım ya eskiden kundak yaparlarmış ve bebişler hareket etmezmiş ancak 3-4 ayda dönerlermiş şimdi biæmkiler örümcek adam gibi durmadan hareket ettiklerinden dönebilirler :)
:KK48::KK48::KK48: doğru valla çocukları resmen bağlıyorlarmış kundakla :)

Günaydın kızlar
nasılsınız bizim pazar gunu kırkımız cıktı ve ertesi gun kanamam basladı benım hala devam edıyor ne olakı bu anlamadım...bırde seszryan olan bacılar dr sızı kontfole cagırdı mı esinizle bereber olmadan once gerci bizde o durum hala mevcut degıl ama dr umun bana gel dıyıp demedıgını hatırlamıyrum ...

Günaydın kızlar
nasılsınız bizim pazar gunu kırkımız cıktı ve ertesi gun kanamam basladı benım hala devam edıyor ne olakı bu anlamadım...bırde seszryan olan bacılar dr sızı kontfole cagırdı mı esinizle bereber olmadan once gerci bizde o durum hala mevcut degıl ama dr umun bana gel dıyıp demedıgını hatırlamıyrum ...
Belki adet olmussundur canim.
Kontrole ben gittim cagrmisti 40 inda,gerci bn 2aylikken gittim ama :)

Merhaba kızlar benim miniş hiç ana kucaklı arabasını sevmiyor.hep kucak istiyor. Sizde de var mı?
Bir de hafta sonu kv'nin yanına gitmiştik o zamandan beri uyku düzeni bozuldu çocuğun gündüz uyuyor gece ayaktayız bitap düştük eşimle :KK43: kv'de gündüz uyuttukça uyuttu uyuttukça uyuttu. saolsun yanında nerdeyse sütüm kesilecekti.Durmadan yok yanlış emziriyorsun yok böyle tutma. gece yattığımız odaya gelip aman uyuyup kalma çocuk boğazına kaçırır dedi sanki 45 gündür o baktı çocuğa.Saolsun sezeryandan sonraki 4.günde ayrıldı yanımızdan ilk 4 gün de zaten beni sinir ettiğinden gitmesi iyi oldu. Panik insanlardan hoşlanmıyorum ya beni de panik yapıyorlar. Ufaklık ne güzel gece 22.30'da uyuyordu şimdi gece 01.00 hala ayaktayız :KK43: ne yapacağız şimdi?
kolikte cabası :KK43:
Sen çocuk uzmanı değilmiydin? Yanlış mı hatırlıyorum?? Cevap yapıştırsaydın bilginle dövseydin kv.iben hiç karıştırtmıyorum. Gece altını açmıyorum mesela geceyi gündüzü öğrensin diye. Kv pişik olur aç istersen dedi. Ben de "yeni bir makale okudum bebek gelişimi için gece uykusu çok kıymetli olduğundan gece onun uykusunu kaçırcak hiçbişey yapmayın yazıyo" dedim, yedi

Belki adet olmussundur canim.
Kontrole ben gittim cagrmisti 40 inda,gerci bn 2aylikken gittim ama :)

kanamam 1 ay surdu az azda olsa belki olabılır dediği gibi cunku beya fazzla geliyıo...benım koca yıne beklemelerde :oops::oops::KK48::KK48: bende bıtımnce gıdeyım bari neye baktı canım dr..

:KK46:Kızlar oğlumu sinekler yiyp duruyo:KK43: bitkisel bi sinek kovma yönteminiz varmı? Ne yapcam bilemiyorum. Göz kapağını bile ısırmış

Back