• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
:KK46:Kızlar oğlumu sinekler yiyp duruyo:KK43: bitkisel bi sinek kovma yönteminiz varmı? Ne yapcam bilemiyorum. Göz kapağını bile ısırmış

ayy yavrum kıyamam pislik sinekler benım oğlumunda başında vardı sınekler eşim onları tek tek eliyle yakalayıp kanatlarını kopardı :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: bi rahat bırakmadılar yavrumu ...

3 gundur tum gece uykuda ikiniyodu.sonra anladim ki her aksam findik yiyodum o gaz yapiomus.kestim findik yemeyo duzeldi cok sukur.masallah bi problemimiz kalmadi.ama zirt birt emmek icin uyanmaya devam..
Fındık da mı gaz yapıyomuuuş bilmiyodum. Ben de dün sabah fındık ezmesi yedim büyün gün ıkındı, demek ondanmış. Sağol valla canım, bilmeden yemeye devam edicektim

:KK46:Kızlar oğlumu sinekler yiyp duruyo:KK43: bitkisel bi sinek kovma yönteminiz varmı? Ne yapcam bilemiyorum. Göz kapağını bile ısırmış
sprey şişesine 1 çay b. su 20 damla limon yağı ekle bebişin yattığı odaya sık bu formül sinekleri öldürmüyo ama kaçırıyor

Merhaba kızlar benim miniş hiç ana kucaklı arabasını sevmiyor.hep kucak istiyor. Sizde de var mı?
Bir de hafta sonu kv'nin yanına gitmiştik o zamandan beri uyku düzeni bozuldu çocuğun gündüz uyuyor gece ayaktayız bitap düştük eşimle :KK43: kv'de gündüz uyuttukça uyuttu uyuttukça uyuttu. saolsun yanında nerdeyse sütüm kesilecekti.Durmadan yok yanlış emziriyorsun yok böyle tutma. gece yattığımız odaya gelip aman uyuyup kalma çocuk boğazına kaçırır dedi sanki 45 gündür o baktı çocuğa.Saolsun sezeryandan sonraki 4.günde ayrıldı yanımızdan ilk 4 gün de zaten beni sinir ettiğinden gitmesi iyi oldu. Panik insanlardan hoşlanmıyorum ya beni de panik yapıyorlar. Ufaklık ne güzel gece 22.30'da uyuyordu şimdi gece 01.00 hala ayaktayız :KK43: ne yapacağız şimdi?
kolikte cabası :KK43:
Canim oglen yada aksam diyim en azindan 6 dan sonra oyala uyutma.bi kere yap duzene girer yine

Bide ne sorcam esiyle birlikte olan var mi aranizda?ben cok korkuyorum..sanki dikislerim yirtilirmis gibi bi his var.esim 40 imizi bekliyo kontrolden sonraya hazirliyo kndini ama ben hiiicc hazir degilim..seviselim ama iliski olmasin :KK58::KK8:

eviselim ama iliski olmasin :KK58::KK8:
Bide ne sorcam esiyle birlikte olan var mi aranizda?ben cok korkuyorum..sanki dikislerim yirtilirmis gibi bi his var.esim 40 imizi bekliyo kontrolden sonraya hazirliyo kndini ama ben hiiicc hazir degilim..seviselim ama iliski olmasin :KK58::KK8:
Ay bu alintilar kendinden gecti bu ne yaaaaa.

Canim bizim 69.gunumuz ve denedik haliyle. Yalan soyleyemem ilk bi kac sefrrde cok aci oldu.sonra normale dondu.ama hic firsat olmuyo artik :)

Yaaa benimki de memede uyuyo. Sağ memem solun neredeyse 2 katı oldu. Soldan az süt geliyo onu hiç emmek istemiyo hep sağ mememde uyuyo. İnek memesi gibi oldu
Canim çoğu kadının iki göğsü arasında farkl oluyor benim sag daha buyuk
Bu isten bu kadar korkcaam hiiiicc aklima gelmezdi:KK43::KK30:
bende cok.korkuyorummmmm yaa.... Ilk gece sendromundan daha beter ... O bile 4ay surdu bu kez daha çok korkuyorum....yarin kirkimiz cikiyor herif duz duvara tirmanacak 10aydir tik yok ben korkuyorum

Canim çoğu kadının iki göğsü arasında farkl oluyor benim sag daha buyuk
bende cok.korkuyorummmmm yaa.... Ilk gece sendromundan daha beter ... O bile 4ay surdu bu kez daha çok korkuyorum....yarin kirkimiz cikiyor herif duz duvara tirmanacak 10aydir tik yok ben korkuyorum
Benim o kadar olmadi.dogurmadan 1 gun once yaptik cok zevkliydi:confused::rolleyes:ama suan ayni fikirde degilim.adam gun sayiyo.kac gun kaldi diyo hergun.korkuyom diyorum bisi olmaz bisi olmaz diyo

Benim o kadar olmadi.dogurmadan 1 gun once yaptik cok zevkliydi:confused::rolleyes:ama suan ayni fikirde degilim.adam gun sayiyo.kac gun kaldi diyo hergun.korkuyom diyorum bisi olmaz bisi olmaz diyo
Benim dikisler hala tam iyilesmedi wc de yirtikacalmis gibi oluyo o is nasil olacak ki poofff büyük sıkıntı

Kızlar ya bugun doktora gittik kızımın sürekli mide bulantısı vardı nese dr baktı biraz gazı var bide ağzında boğazına doğru pamukçuk olmuş ondan olur öğütleri dedi ilaç verdi inş geçer bide tartıya koydu 4620 geldi 3090 gr doğmuştu bugun 50 gününüz az değilmi sizce ya dr iyi diyo amabnce az gibi:(

Sen çocuk uzmanı değilmiydin? Yanlış mı hatırlıyorum?? Cevap yapıştırsaydın bilginle dövseydin kv.iben hiç karıştırtmıyorum. Gece altını açmıyorum mesela geceyi gündüzü öğrensin diye. Kv pişik olur aç istersen dedi. Ben de "yeni bir makale okudum bebek gelişimi için gece uykusu çok kıymetli olduğundan gece onun uykusunu kaçırcak hiçbişey yapmayın yazıyo" dedim, yedi
evet canım çocuk doktoruyum ama kv'ye göre çocuk doktoru değilim :) ne yapsam batıyor :) anne sütü ve emzirmeyle ilgili sertifikam olsa da kv'ye göre ben yanlış emziriyorum. hoş kendisi hiç emzirmemiş ama laf çok :p
ana kucağına alıştıramama nedeni olarak kendini ana kucağında güvende hissetmiyor diye düşünüyorum. ç ünkü kucakta susuyor da boşuna almışız o kadar travel sistemi :) dediğim gibi uykusunu tam düzene sokmaya başlamıştım o sırada saolsun kv bir şekilde düzenimizi bozdu.kv'ye laf yapıştırma işi ise bazen yaşlı kadın boşver diyorum ama bazen doluyorum ve bir noktada taşıyorum :( sonrada üzülüyorum ama sanki ben insan evladı değilim ben mantar gibi bittim zannediyor herhalde. tabii ne yazıkki anneciğim vefat ettiği için bana destek olacak yakınımız yok.Saolsun babacığım şehir dışında olsa da ayda bir yanıma gelecek en azından manevi destek.
ya insanın kendi annesi ne kadar önemli .Allah hepimize ve çocuklarımıza sağlık versin de bebişlerimizi ömrümüz yettiğince dışarıya karşı koruyalım. Hani bir söz vardır ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Hayatımın her döneminde önemini daha iyi anlıyorum.

Kızlar ya bugun doktora gittik kızımın sürekli mide bulantısı vardı nese dr baktı biraz gazı var bide ağzında boğazına doğru pamukçuk olmuş ondan olur öğütleri dedi ilaç verdi inş geçer bide tartıya koydu 4620 geldi 3090 gr doğmuştu bugun 50 gününüz az değilmi sizce ya dr iyi diyo amabnce az gibi:KK43:
ilk ay ortalama 1 kg sonrasında da günlük en az 20 gr alması gerekiyor. gayet iyi kilosu. pamukçukta tedavisini vermiştir dr. bu arada ilk 3 ay reflü dediğimiz şey normalde de olabilir. gazını çıkarmadan yatırmamaya çalış b ir de hep yan yatır. mümkünse yan yatırma yastığın varsa onunla yatır.

ilk ay ortalama 1 kg sonrasında da günlük en az 20 gr alması gerekiyor. gayet iyi kilosu. pamukçukta tedavisini vermiştir dr. bu arada ilk 3 ay reflü dediğimiz şey normalde de olabilir. gazını çıkarmadan yatırmamaya çalış b ir de hep yan yatır. mümkünse yan yatırma yastığın varsa onunla yatır.

Evet cnm verdi ilaçlar bakalım inş geçer göğsümü veriyorum öğğ yapmaya başlıyo ama nasıl tam cigerden resmen biraz zorlarsamda kusuyo zaten zorla emziriyom kaç gündür inş geçer aç gibi geliyo sürekli bana yavrum kilosuda iyi o zaman tam gibi çünkü ilk aşı gününde 4100 gr dı şimdide 20 günde 520 gr almış iyi gibi demekki tombiş bi bebiş olmucak fazla fazla almıyo zaten şöyle iyi bi emmiyo ki daha tek göğsümü bitiremiyo sizinkiler nasıl kızlar

Back