- 17 Temmuz 2022
- 3.471
- 3.152
- 63
- 30
Portakal asidik ama bi de direkt kendisi yemişBenimki de öyle. Sadece portakalı emmiş bi kere. Aslında senin yediğin bi besin de yapmış olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Portakal asidik ama bi de direkt kendisi yemişBenimki de öyle. Sadece portakalı emmiş bi kere. Aslında senin yediğin bi besin de yapmış olabilir
Canm benim mesajları da bı okur musun
5 aydır yemediğim bir şey yemedim ki hep aynı şeyleri tüketiyorum cuma günü göstericem doktoraBenim bebeğiminde vücudunda egzama gibi kuru kızarıklıklar çıktı doktoruma resmini attım alerji dedi bepanten sensiderm aldık kullandık bide sütü çok nadir tükettim düzeldi sütten midir bilmiyorum
Emziren anneler arveles içmemeli yazıyor canım yakında kimsen yok mu komşu akraba vs yardım iste parol vardır belki birindeKızlar annemden geldim bu gün çok kötü hastalandım elim ayağım donuyor titriyorum ateşim de var. Parol yok arveles icilir mi emzirirken doktor sezaryenden sonra vermişti ama parolda yazmıştı ben sadece parolu içmiştim
Bioderma alıcam galiba bi doktora sorcamNormal değil bence sürme canim
Ay bilmiyorum ki sinir olurum ben böyle ciltte çıkan şeylere kendimde de takılırım baya geçer umarım hemenKuruluk gibi ama alerjiye de benziyor gibi benim bebeğim alerji oldu kırmızı nokta nokta vücudunda vardı bebekler arasında salgın mi var acaba alerji diye ortaya çıkıyor
Benim cildimi yaktıysa bebeğe hiç kullanılmaz bence keşke daha önce deneseydim. Doktordan öneri isticem bakalımBende bebeğime ecowel kullanıyordum yüzü kızarmıştı hemen bıraktım mustela stelatopia kullandım hemen toparladı cildi. Sende yakma yaptıysa bence bebişe kullanma
Bu satte kimseden isteyenem ki canim yarın artıkEmziren anneler arveles içmemeli yazıyor canım yakında kimsen yok mu komşu akraba vs yardım iste parol vardır belki birinde
Bioderma alıcam galiba bi doktora sorcam
Bende tam tersi gibi kuşum. Hep yatarak emziriyordum normalde. Danışmadan sonra emzirme yastığı ile oturarak emzirmeye başladım kusma ve ağlamalar azaldı çok şükür. Bir tek gece uyuyacağı zaman yatarak emziriyorum artıkBenim kızımda kucakta emerken öyle emiyor ama yatarak emerken olmuyor. Yatarak emmeyi de denedin mi canım illaki denemişindir de yine de söyleyim dedim. Ben o yüzden genelde yatarak emziriyorum.
Canım havadan dolayıdır belki, malum kış mevsimindeyiz havada kuruluk oluyor, soğuk diye doğalgazı, ısıtıcı falan açıyoruz iyice kuruyor..Bugüne kadar böyle bir şey olmamıştı. Hayatımızda hiçbir şey de değişmedi deterjan şampuan krem vs değişik bir şey de yemedim
Hayır canım ben tutmayacağım. Normal gün içinde bile emzirirken sanki çölde kalmış gibi susuyorum zaten. Orucu bünyem kaldırmaz. Hepsini geçtim sütümü riske atamamKızlar siz ramazanda oruç tutcakmısınız
Anladım canım herkes de farklı olabiliyor işte benmki de yatarak emmeyi seviyor. Allah yardımcımız olsun valla bugünde uyumuyor ne meme istiyor ne sallanmak bide hastayım çok kötüyümBende tam tersi gibi kuşum. Hep yatarak emziriyordum normalde. Danışmadan sonra emzirme yastığı ile oturarak emzirmeye başladım kusma ve ağlamalar azaldı çok şükür. Bir tek gece uyuyacağı zaman yatarak emziriyorum artık
Bu sene tutamayacağım geçen sene de hamileyim diye tutmamıştım. Oruç borcum çoğaldıKızlar siz ramazanda oruç tutcakmısınız
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun daha iyisindir inşallahBu satte kimseden isteyenem ki canim yarın artık
Alerjik bir şey olmasın da kuruluk halledilir yaCanım havadan dolayıdır belki, malum kış mevsimindeyiz havada kuruluk oluyor, soğuk diye doğalgazı, ısıtıcı falan açıyoruz iyice kuruyor..
Yalnız 500 gram iyi bi artış düşük değil. Bi önceki ay bile 500 yeter dedi bana hem doktor hem ebe
herkes aynı şeyi söyleyecektir ama, 500 gr iyi değil mi ya? hele de bu ay için? bence sıkıntı yapacak bişey yok canım. kilosu kaç şu an bebişin? persantile göre nasıl
Artık 500 gr çok iyi fazla kilo almalarına gerek yokmuş 400 500 gr almaları yeterliymiş şuan da bebiş kaç kilo
Ya normalde iyi de bizim kilomuz çok düşük, gerilerden geliyoruz. Kilosu şuan 5800 gr. Yaklaşık bir ay gibi durakladığı için geriden başladı. Sizin bebişler maşallah güzel aldı, ben takip ediyorum da işte bizimki bi süre mamayı kestiğimiz ve red yaşadığımız dönemde geride kaldık. Geçen ayki kontrolde de çok iyi toparlıyor o ivmelenecek ve yakalayacak demişti doktor. Öyle olunca ben herkesin azalsa da bizimki aynı artmalı diye düşünüyordum. İşte 1 haftadır filan mamayı azaltayım dedim, bir haftada artmadı gibi hiç. 6,5-7 filan olsa hiç endişelenmem de işte, öyle yani
Ya aslında hemen hemen aynı besleniyorum. Dışardan bile söyleyecek olsak köfteli, etli şeyler söylüyorum. Üç öğün yiyemiyorum, ama önce de öyleydi. Sadece kuruyemiş falan önce düzenli yiyordum, bu ara suyu ve aralarda yediklerimi azalttım istemsizce, çok hareketli olduğu ve kucağımda olduğu için unutuyorum açıkçası yemeyi. Bu kadar etkiler mi acaba Hiç huzursuzluğu yok, beni de o düşündürüyor. Normalde mamayı içerken bile bitince söyleniyor, ama emerken hiç yaşamadık öyle bişey. Süt gelmese boş boş emmez gibi geliyor ama emzik de almıyor ya acaba emzik gibi mi yaptı diyorum. Yani yine kafamda deli sorular olduSenin beslenmenle ilgili olabilir mi acaba ben bol protein ağırlıklı beslenmeye başladığımdan beri güzel kilo alıyor. Sütün az olsa sürekli ağlar huzursuz olur açlıktan öyle bir durum var mı?
Bebebao var ikili canım, normalde onlarla sağıyorum ama artmıyor böyle sağınca. Anca düzenli sağarsam artacak, düzen de bizim evde mümkün değil. Kızım hem emiyor, hem memede kucağımda uyuyor hem de uyanık olduğunda kucağımda gezmek istiyor. Ben sağım yaparken bile kucağımda onu taşıyorum. Eşime bak dediğimde sağolsun dakika sayar gibi hadi bitmedi mi sağım diyor, ona gereksiz geliyor bu süt için çaba harcayışım. O yüzden onsuz halledemiyorum düzen işini. Hastane tipini arkadaşım önermişti, o çalışmaya başladı. Eve bırakabiliyorum o sayede dedi, normalin iki katı kadar filan artmış onun da. Öyle olunca denemek istiyorum da nerdeeeİmkanın varsa eller serbest makine al. Nasil uyutuyosun bilmiyorum ama ben ayağımda sallarken sağım yapiyodum.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin canımAnladım canım herkes de farklı olabiliyor işte benmki de yatarak emmeyi seviyor. Allah yardımcımız olsun valla bugünde uyumuyor ne meme istiyor ne sallanmak bide hastayım çok kötüyüm
Su çok etkiliyor 2 gündür kayınpederim burda mahvoldum sütüm yüzde 50 azaldı.Susuz kalırsak sütümüz çok azalır yeterli ek gıda da almazsa aç kalır bebegim. Ben bu sene tutmayacagim.