Biz 38gunlukken 5kiloyduk yani dun... Bir numaradan az bez kaldi ikiye gecicem ben
Kızlar bebişler kaç kilo olunca 2 numaralı beze geçtiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebişler kaç kilo olunca 2 numaralı beze geçtiniz?
Ooo oyle mii irkek oldu demek kaan pasa taktunuz mi boncugu pipiye :) sikinti oldu mu sunney bendeb küçükken aptirayim diyorum... Agrim sizim hafifkeyince tadina vardim cok guzel yaaaaa alistik birbirimizeenapim canım benım yaa sizler gıbı cocukla ugrasıyorum dun yazdım buraya sunnet ettırdık oglumuzu erkek adam oldu erkenden sen nasılsın alıştın bebişeee durumla nasıl ...
Amiiin canım, Allah bizlere sağlık versin de yavrularımıza yetebilelim inşallah. Bi de kayınvalideler yaşlı da olsalar çok incitmeden cevap verebilmek lazım bence. Bu arada benim oğlum da anakucağında uyuyor en iyi. Yatağında en fazla 1 saat uyuyor ama anakucağında o eciş bücüş halde 3 saat uyuyabiliyor. Ama ben de omurilik gelişimini olumsuz etkiler diye anakucağında yatırmak istemiyorum. Sence anakucağı omurilik gelişimi için zararlımıdır?evet canım çocuk doktoruyum ama kv'ye göre çocuk doktoru değilim :) ne yapsam batıyor :) anne sütü ve emzirmeyle ilgili sertifikam olsa da kv'ye göre ben yanlış emziriyorum. hoş kendisi hiç emzirmemiş ama laf çok
ana kucağına alıştıramama nedeni olarak kendini ana kucağında güvende hissetmiyor diye düşünüyorum. ç ünkü kucakta susuyor da boşuna almışız o kadar travel sistemi :) dediğim gibi uykusunu tam düzene sokmaya başlamıştım o sırada saolsun kv bir şekilde düzenimizi bozdu.kv'ye laf yapıştırma işi ise bazen yaşlı kadın boşver diyorum ama bazen doluyorum ve bir noktada taşıyorum sonrada üzülüyorum ama sanki ben insan evladı değilim ben mantar gibi bittim zannediyor herhalde. tabii ne yazıkki anneciğim vefat ettiği için bana destek olacak yakınımız yok.Saolsun babacığım şehir dışında olsa da ayda bir yanıma gelecek en azından manevi destek.
ya insanın kendi annesi ne kadar önemli .Allah hepimize ve çocuklarımıza sağlık versin de bebişlerimizi ömrümüz yettiğince dışarıya karşı koruyalım. Hani bir söz vardır ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Hayatımın her döneminde önemini daha iyi anlıyorum.
Ooo oyle mii irkek oldu demek kaan pasa taktunuz mi boncugu pipiye :) sikinti oldu mu sunney bendeb küçükken aptirayim diyorum... Agrim sizim hafifkeyince tadina vardim cok guzel yaaaaa alistik birbirimizee
evet cnm erkek oldu paşa çok şükür hiç bi sıkıntımız olmadı cnm bu zamanda yaptırmak inan avantaj sende yaptıracaksan su zamanlar yaptırmanı tavsıye ederım çunku bebişler daha donmeye baslamadan yaptırmak daha mantıklı donunce pipisine denk geliyo devamlı hareketv halınde oluyor şimdi oyle bı durum yok yattıgı yerde kalıyo cok şükür yarası kapandı gıbı dikileride düşmeye başladı...
2 numarayla başladık biz halada 2 kullanıyoruzKızlar bebişler kaç kilo olunca 2 numaralı beze geçtiniz?
Bugun gittik doktora cok sukur gozunde bisey yok dedi.bi doktora götür canım için rahat etsin hiç bi sorun olmayada bilir
Canim bi sakin ol ve aglama benimkide cani isterse takip ediyor cani istemezse hic... Birde goz gelisimi 12yadina geldiginde tamamlaniyor zaten tsm goremiyorlar koyu renkleri goruyorlar... Dr sor canim.için rahat etsin... Çocuk dr bizi 13 günlükken göz dr unada gönderdi görüyor mu diye:)
Bugun gittik doktora gozunde bi sorun yok dedi Zaman la odaklanir dedi cok sukur
ana kucağı dediğin arabada da kullanabildiğimiz ana kucağı ise uzun süreli önermem.düz yan şekilde yatması uygundur. yavaş yavaş yatağına alıştırmaya çalışmalısın bence. sevgilerAmiiin canım, Allah bizlere sağlık versin de yavrularımıza yetebilelim inşallah. Bi de kayınvalideler yaşlı da olsalar çok incitmeden cevap verebilmek lazım bence. Bu arada benim oğlum da anakucağında uyuyor en iyi. Yatağında en fazla 1 saat uyuyor ama anakucağında o eciş bücüş halde 3 saat uyuyabiliyor. Ama ben de omurilik gelişimini olumsuz etkiler diye anakucağında yatırmak istemiyorum. Sence anakucağı omurilik gelişimi için zararlımıdır?
Kac gun oldu canim oh masallahh... altini bezledin mi küçük yapilinca zorlanir miyim diye düşünüyorum
Tmm canim sagol10 gun oldu tatlım ılk gun gunduz bezlemedım gece bezledım ama cok gevsek bezledım kucuk yapması daha ıyı cnm bebişin idrarı temızlermiş mikrobu alırmış o yuzden biz bezledık ....
merhaba ben 4200 de 3 numaraya geçtik benmi tutmasını bilemiyorum acep lastikli kısım iz yapıyordu 2 numarada senin bebişin bacaklarını kızartmıyormu hiçBiz 38gunlukken 5kiloyduk yani dun... Bir numaradan az bez kaldi ikiye gecicem ben
Canim boyle yaaparsan kendinede bebegede eziyet edersin.bende ilk disari ciktigimda gorumceme gittik.orda burnumdan geldi.gelmeseydim keske cikmasaydim dedim.sonra bigunde ablama gittik.o kadar rahatti ki hic aglamadi etrafa insanlara bakindi uyumadi ama cok huzurluydu.sonra kendiliginden uyuyakaldi.ki bizim daha 40 imiz bile cikmadi.bugunde kayinvalideme gidicez.ben cikariyorum da geziyorumda gezdiriyorum da..Kızlar dün akşam dışarı çıkmıştık artık 47 günlük oldu. ama akşam eve gelince nasıl huzursuz nasıl huzursuz hiç yapmadığı şey gece 01.30'a kadar çatlarcasına ağladı aslında 2,5 saat dışarıdaydıkki kucağımızda yürüdük.bir yere de oturmadık )bir daha 3.ayını dolduruncaya kadar dışarı çıkmayacağım
Teşekkür ederimana kucağı dediğin arabada da kullanabildiğimiz ana kucağı ise uzun süreli önermem.düz yan şekilde yatması uygundur. yavaş yavaş yatağına alıştırmaya çalışmalısın bence. sevgiler
Benimki de dışarıda pek mutlu değil ama ben çıkıyorum. Bugün 40. günümüz 10 kez çıkmışızdır bugüne kadar. 3. ayA kadar evde oturursan bunalmaz mısın? Bence bebişi dışarıya alıştırmaya bak senKızlar dün akşam dışarı çıkmıştık artık 47 günlük oldu. ama akşam eve gelince nasıl huzursuz nasıl huzursuz hiç yapmadığı şey gece 01.30'a kadar çatlarcasına ağladı aslında 2,5 saat dışarıdaydıkki kucağımızda yürüdük.bir yere de oturmadık )bir daha 3.ayını dolduruncaya kadar dışarı çıkmayacağım
Bir numara yeni kucuk gelmeye basladu canim iki numaranin buyuklugu ne kadar bilmiyorum almadim daha... Ne marka kullaniyorsun belki markadan fark edebilir prima kullanıyorum benmerhaba ben 4200 de 3 numaraya geçtik benmi tutmasını bilemiyorum acep lastikli kısım iz yapıyordu 2 numarada senin bebişin bacaklarını kızartmıyormu hiç
gözün aydın çok sevindimBugun gittik doktora cok sukur gozunde bisey yok dedi.
bizde prima 2 nmara kullanıyoruz 5.600 kilosu bu paket bitince 3 e geçebiliriz artıkBir numara yeni kucuk gelmeye basladu canim iki numaranin buyuklugu ne kadar bilmiyorum almadim daha... Ne marka kullaniyorsun belki markadan fark edebilir prima kullanıyorum ben