Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen.... Saat 4ten beri mizirdaniyo tam uykuya geciyo tekrar mizirdanma aglama... Şimdide yataktayiz oglusla babaui gönderdik:)Gunaydin canimmm. Nasilsin pasan nasil :) artik gune erken basliyoruz
Uykun varsa uyu kiz gaz veriim sana :) temizligi sonra da yaparsin misafir falan gelmicekse vur kafayi yatKızlar çok uykum var benim oğlanda tekrar uyudu ne yapsam acaba temizlik de yapmam lazım ama acaba bende uyusam mı ?
O mizirdanmalar bitmiyo zatenn.:) bnmki de sabah cok keyifliydi agular gulucukler, sonra cani sıkıldı heralde basti yaygarayi :)) simdi emiyo uyursa insallah kahvalti yapcam.kiz canima okudu bu sipa benimAynen.... Saat 4ten beri mizirdaniyo tam uykuya geciyo tekrar mizirdanma aglama... Şimdide yataktayiz oglusla babaui gönderdik:)
sen nokidion yavus selimcik napar
Valla özge dogri diyo misafir r gelmeyecekseKızlar çok uykum var benim oğlanda tekrar uyudu ne yapsam acaba temizlik de yapmam lazım ama acaba bende uyusam mı ?
Gelmeyecek çok şükür Benim de gönlüm yatmaktan yana o zaman oğlan uyanana kadar bende yattımUykun varsa uyu kiz gaz veriim sana :) temizligi sonra da yaparsin misafir falan gelmicekse vur kafayi yat
Benimkide hic musade etmiyor kahvatiya yemege... Gerçi yemek.bile yapamıyorum ki doğru düzgün firsat yok hicO mizirdanmalar bitmiyo zatenn.:) bnmki de sabah cok keyifliydi agular gulucukler, sonra cani sıkıldı heralde basti yaygarayi :)) simdi emiyo uyursa insallah kahvalti yapcam.kiz canima okudu bu sipa benim
Aynen yaa surekli bi kosturma halindeyim. camasiri bile kac seferde asiyorum git gel:)Benimkide hic musade etmiyor kahvatiya yemege... Gerçi yemek.bile yapamıyorum ki doğru düzgün firsat yok hic
Yat uyu allaskina temizlik arkandan mi kovaliyoKızlar çok uykum var benim oğlanda tekrar uyudu ne yapsam acaba temizlik de yapmam lazım ama acaba bende uyusam mı ?
Gozler kapali guya uyuyor iki.mizirdaniyo susuyo yinr ayni sonra... Oy iki gun canim cikti sabahtan aksama kadar ordan oraya kosturfum iki gun yalniz olmakta ayri bi.zormus hani... Millete bakiyorum hep birileti var yanında yardım edecek
Yagmur beni yakinda temizlik kovalicak kizz, ev dile gelip konuscak benleYat uyu allaskina temizlik arkandan mi kovaliyo
Yok kiz bnmde yanimda yok kimse.ama yaninda biri olmasi o kadar guzel bisey ki..nefes aliyosun en azindan aradaGozler kapali guya uyuyor iki.mizirdaniyo susuyo yinr ayni sonra... Oy iki gun canim cikti sabahtan aksama kadar ordan oraya kosturfum iki gun yalniz olmakta ayri bi.zormus hani... Millete bakiyorum hep birileti var yanında yardım edecek
Amaan benimkide oyle.sadece banyo lav. bak zaten evin halini anlarsin.elime bi sunger alipta temizleyemeedim lavaboyu.her baktigimda hem lavabodan hemde kendimden igreniyorum ama napiyim.bizden kiymetli miYagmur beni yakinda temizlik kovalicak kizz, ev dile gelip konuscak benle
Iki gun hastane kosturmacasinin ardindan bebis uyurken o yorgunlugun ustune bende toparladim ortaligi seninki gibi çamaşır dağı vardı halletim utu var herif son utulu pantolonunuda giymis hamileligimde son gunler butun utuyi yapmisyim bu zamana kadar gittiBende oyle canim kimse yok yardim etcek.aksamdan aksama esim oyaliyo bi yatmadan mutfagi toplicak kadar firsatim oluyo o kadar. Koltugun birinin ustu camasir yigili,katlanmayi bekliyolar giderek cogalarak:) acaba diyorum hic katlamadan direk ordan alip kullansak mi
Ben dun kostur kostur banyoya yikadim, yuzu guldu zavallinin aynen bzden de bebislerden de onemli degil beklesin isler;DAmaan benimkide oyle.sadece banyo lav. bak zaten evin halini anlarsin.elime bi sunger alipta temizleyemeedim lavaboyu.her baktigimda hem lavabodan hemde kendimden igreniyorum ama napiyim.bizden kiymetli mi
Ohh ne guzel kiz, ben ha bire utu yapiyorum yetsmiyo hatta bu sabah benden is cikmayinca adam kendine tisort utuledi giydi:)Iki gun hastane kosturmacasinin ardindan bebis uyurken o yorgunlugun ustune bende toparladim ortaligi seninki gibi çamaşır dağı vardı halletim utu var herif son utulu pantolonunuda giymis hamileligimde son gunler butun utuyi yapmisyim bu zamana kadar gitti
Ohh ne guzel kiz, ben ha bire utu yapiyorum yetsmiyo hatta bu sabah benden is cikmayinca adam kendine tisort utuledi giydi:)