• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
3 gundur tum gece uykuda ikiniyodu.sonra anladim ki her aksam findik yiyodum o gaz yapiomus.kestim findik yemeyo duzeldi cok sukur.masallah bi problemimiz kalmadi.ama zirt birt emmek icin uyanmaya devam..

Kızlar çok uykum var benim oğlanda tekrar uyudu ne yapsam acaba temizlik de yapmam lazım ama acaba bende uyusam mı ?

Aynen.... Saat 4ten beri mizirdaniyo tam uykuya geciyo tekrar mizirdanma aglama... Şimdide yataktayiz oglusla babaui gönderdik:)

sen nokidion yavus selimcik napar
O mizirdanmalar bitmiyo zatenn.:) bnmki de sabah cok keyifliydi agular gulucukler, sonra cani sıkıldı heralde basti yaygarayi :)) simdi emiyo uyursa insallah kahvalti yapcam.kiz canima okudu bu sipa benim :KK53:

O mizirdanmalar bitmiyo zatenn.:) bnmki de sabah cok keyifliydi agular gulucukler, sonra cani sıkıldı heralde basti yaygarayi :)) simdi emiyo uyursa insallah kahvalti yapcam.kiz canima okudu bu sipa benim :KK53:
Benimkide hic musade etmiyor kahvatiya yemege... Gerçi yemek.bile yapamıyorum ki doğru düzgün firsat yok hic:27:

Gozler kapali guya uyuyor iki.mizirdaniyo susuyo yinr ayni sonra... Oy iki gun canim cikti sabahtan aksama kadar ordan oraya kosturfum iki gun yalniz olmakta ayri bi.zormus hani... Millete bakiyorum hep birileti var yanında yardım edecek

Bende oyle canim kimse yok yardim etcek.aksamdan aksama esim oyaliyo bi yatmadan mutfagi toplicak kadar firsatim oluyo o kadar. Koltugun birinin ustu camasir yigili,katlanmayi bekliyolar giderek cogalarak:) acaba diyorum hic katlamadan direk ordan alip kullansak mi:KK71:
Gozler kapali guya uyuyor iki.mizirdaniyo susuyo yinr ayni sonra... Oy iki gun canim cikti sabahtan aksama kadar ordan oraya kosturfum iki gun yalniz olmakta ayri bi.zormus hani... Millete bakiyorum hep birileti var yanında yardım edecek

Yok kiz bnmde yanimda yok kimse.ama yaninda biri olmasi o kadar guzel bisey ki..nefes aliyosun en azindan arada

Bende oyle canim kimse yok yardim etcek.aksamdan aksama esim oyaliyo bi yatmadan mutfagi toplicak kadar firsatim oluyo o kadar. Koltugun birinin ustu camasir yigili,katlanmayi bekliyolar giderek cogalarak:) acaba diyorum hic katlamadan direk ordan alip kullansak mi:KK71:
Iki gun hastane kosturmacasinin ardindan bebis uyurken o yorgunlugun ustune bende toparladim ortaligi seninki gibi çamaşır dağı vardı halletim utu var herif son utulu pantolonunuda giymis hamileligimde son gunler butun utuyi yapmisyim bu zamana kadar gitti :27:

Amaan benimkide oyle.sadece banyo lav. bak zaten evin halini anlarsin.elime bi sunger alipta temizleyemeedim lavaboyu.her baktigimda hem lavabodan hemde kendimden igreniyorum ama napiyim.bizden kiymetli mi:confused::D
Ben dun kostur kostur banyoya yikadim, yuzu guldu zavallinin:D aynen bzden de bebislerden de onemli degil beklesin isler;D

Evet biru olsa yardimci çok iyi olur... Ama ben disari çıkarken hele hastanefe demek istedim... ilk kez yaşınız çıktık efeyle epey zorlanfim hele ilk gun topukli ayakkabi gitmiştim neyine senin topuklu ayakkabı ikinci gün yine babetlere taalim :27:

Iki gun hastane kosturmacasinin ardindan bebis uyurken o yorgunlugun ustune bende toparladim ortaligi seninki gibi çamaşır dağı vardı halletim utu var herif son utulu pantolonunuda giymis hamileligimde son gunler butun utuyi yapmisyim bu zamana kadar gitti :KK53:
Ohh ne guzel kiz, ben ha bire utu yapiyorum yetsmiyo hatta bu sabah benden is cikmayinca adam kendine tisort utuledi giydi:)

Back