Ya normalde iyi de bizim kilomuz çok düşük, gerilerden geliyoruz. Kilosu şuan 5800 gr. Yaklaşık bir ay gibi durakladığı için geriden başladı. Sizin bebişler maşallah güzel aldı, ben takip ediyorum da işte bizimki bi süre mamayı kestiğimiz ve red yaşadığımız dönemde geride kaldık. Geçen ayki kontrolde de çok iyi toparlıyor o ivmelenecek ve yakalayacak demişti doktor. Öyle olunca ben herkesin azalsa da bizimki aynı artmalı diye düşünüyordum. İşte 1 haftadır filan mamayı azaltayım dedim, bir haftada artmadı gibi hiç. 6,5-7 filan olsa hiç endişelenmem de işte, öyle yani
Ya aslında hemen hemen aynı besleniyorum. Dışardan bile söyleyecek olsak köfteli, etli şeyler söylüyorum. Üç öğün yiyemiyorum, ama önce de öyleydi. Sadece kuruyemiş falan önce düzenli yiyordum, bu ara suyu ve aralarda yediklerimi azalttım istemsizce, çok hareketli olduğu ve kucağımda olduğu için unutuyorum açıkçası yemeyi. Bu kadar etkiler mi acaba
Hiç huzursuzluğu yok, beni de o düşündürüyor. Normalde mamayı içerken bile bitince söyleniyor, ama emerken hiç yaşamadık öyle bişey. Süt gelmese boş boş emmez gibi geliyor ama emzik de almıyor ya acaba emzik gibi mi yaptı diyorum. Yani yine kafamda deli sorular oldu