• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben de kase kase yedikten sonra anneme çemkirmiştim 😂 İyilik yapayım derken kötülük yapmışlar ne bilsinler yazıkk 🫢

Canım ilaçlı spiral taktıranlar eskisi gibi adet olmuyor ondan olabilir seninki

Çok normal canım olabildiğince kuru tut nemlendir hepimizde var merak etme🌸

Başta kuru bölgeleri nemlendirirken kızarıyor canım sonra iyice nemlenip yumuşuyor Stelatopia bize çok iyi geldi bence yansa ağlayarak tepki verir çünkü mesela aşı yaparken hemşireler iğne yaptığında ağlamaz benim oğlum ilaç sıktığı an ağlamaya başlar yani gerçekten canı yandığında belli ediyorlar

Hem de 3 aşı birden var 🥹 Ama sonra 9 aya kadar yok gördüğüm kadarıyla yine özel aşı yoksa o arada 🫢
Olabilir cnm 10 yıllık taktırdım bakalım duzelır zamanla

Su çok etkiliyor 2 gündür kayınpederim burda mahvoldum sütüm yüzde 50 azaldı.
Senin bebeğin kaç haftalık doğmuştu? Prematüre diye hatırlıyorum ben. Mama numarası seçerken doğum zamanı mı yoksa düzeltilmişe göre mi almak gerekiyor bilemedim. Altıncı ayı dolduracağız doğum zamanına göre verirsen iki numaraya geçmem lazım. Düzeltilmişe göre iki ayı var. Siz nasıl yaptınız.

Kızlar 2 gündür bestiron demir damlası kullanıyoruz oğlumun kakasında o damlanın minik minik döküntüleri oluyor normal mi ?

Senin bebeğin kaç haftalık doğmuştu? Prematüre diye hatırlıyorum ben. Mama numarası seçerken doğum zamanı mı yoksa düzeltilmişe göre mi almak gerekiyor bilemedim. Altıncı ayı dolduracağız doğum zamanına göre verirsen iki numaraya geçmem lazım. Düzeltilmişe göre iki ayı var. Siz nasıl yaptınız.
Benim 40. Haftada doğdu canım. Hala 1 numara kullanıyoruz. Günde 1 öğün mama veriyordum 2 ye çıkardım 2 gündür. Dehşet derecede yorgunum. Doğumdan sonra eş ailesiyle küsmek lazımmış başka türlü çekilmiyor

Benim 40. Haftada doğdu canım. Hala 1 numara kullanıyoruz. Günde 1 öğün mama veriyordum 2 ye çıkardım 2 gündür. Dehşet derecede yorgunum. Doğumdan sonra eş ailesiyle küsmek lazımmış başka türlü çekilmiyor
Faydaları olmaları gereken neler yaşatıyorlar. Kaynanalarda bebek anneleriydi bir zamanlar, bizi anlamak yerine çok bencilce davranıyorlar.

Benim ki akşamları deliriyo nedense gündüz bir şeyi yok :( evet ağız çevresi pütür pütür oldu salya yüzünden
Benimki de öyle. Sabahları tatlı tatlı, akşama doğru bir ağlamalar, bir bağırmalar. En son uyuyunca rahatlıyor. Salyaların fazla geldiği bölgelerde kızarıklıklar başladı.

Bize doktorumuz damlalı değil de ocean d vitamini gibi puflu bi demir damlası verdi. Neujoys adı. Kullanan var mı?

Back