2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhabalar listeye beni de ekler misiniz? 2013 Mayıs annesiyim :26: bebegim şuam 6 aylık ancak ben buralardayım:) alın benide aranıza :)
Yas 32( bebek doğduğunda 33 olacak)
Sat 7 Ekim
2.bebek istanbul

superrrr anne hosgeldinnnnnn

mrb canım adet tarihin geçmeden idrarda pozitif çıkmıyor benbir ayda 3. testte çift çizgiyi yakalayabildimde :)) ama gebelik varsa daha 3 günlükken kanda çıkıyor

ovudan 10 gun sonra gebelik varsa silikte olsa test pozitifi gösterir cogu kiside sahit oldum

hepinize günaydın güzel anneler. dün akşam kesemizi gördük 2,5 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

kızlar katı meyve sıkacağı almayı düşünüyorum,, meyveyi normal olarak çok yiyemiyorum bir elmayı bitiremem bile bari suyunu içeyim dedim.. ne önerirsiniz?

meyveleri posasıyle yesen daha iyi olur ama bebeğin ilerideki hayatını düşünerek söylüyorum onun içinde kullanacaksın sonucta ben bosch almıstım hıç kullanmadım ama cok arastırdım alırken memnun kalan cok bebeğe nasıp olacak kullanmak :)

benımki 3.6 cm senınkınden büyük ,bugun kendi doktoruma gidicem bakalım ne önerecek bana,kendı calıstıgım hastanede vaginal usg bakalım dedıler yok dedım ne olursa olsun yenı yerlesme asamasında yapamam böyle birşey dedim yaptırmıcamda.benım rahım arka duvarında insallah sıkıntı yaratmaz işin garibi hiç belirtimde olmadı benım ayrıca arastırdım gebe kalınması bile zor olabılıyomus bazı myomlarda arkadaslarımın hepsi neredeyse myomlu saglıklı dogumlar yaptılar ha 2-3 hafta erken dogdular ama artık o sorun degıl dıyorum saglıklı olsunda

Son düzenleme:
günaydın annecikler ,dayanamadım muayaneden önce gidip kan testimi verdim. bir saat sonra gel al dedi. merakla bekliyorum . yeni annecikler hoş gelmişler:)

Merhaba kızlar ben de test yaptım ve çift çizgi çıktı.bir kızım var 2009 aralık doğumlu.satım 3 ekim Kocaelide oturuyorum.kan testi yaptırmadım daha.
yaşım otuz

Merhaba Hoya.Gözünaydın.. Ben de kocaeli de oturuyorum. Sat:1 Ekim. 2 Kasım'da kan testinde değerim 5150 çıktı. Sen de baktırsan iyi olur. Gelişip gelişmediği konusunda az çok bilgin olur. İlk kontrole ne zaman gideceksin?

mrb canım adet tarihin geçmeden idrarda pozitif çıkmıyor benbir ayda 3. testte çift çizgiyi yakalayabildimde :)) ama gebelik varsa daha 3 günlükken kanda çıkıyor

Merhaba Seren. Benim adetime 2 gün vardı idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Çok şaşırdım çünkü hep adet birkaç gün geçtikten sonra idrarda çıkar diyorlar. Belki de bu işin erken döllenmeyle de alakası olabilir.

ovudan 10 gun sonra gebelik varsa silikte olsa test pozitifi gösterir cogu kiside sahit oldum

Bilemiyorum canım dediğim gibi ben gecikene kadar idrarda çıkmadı gerçi testin icindede gecikmeden sonra yapın yazıyor. Ama sen bi yap bakalım sonucu bizlede paylasirsin

Mutlaka alakası var çünkü hormonlar kana karışıp belli bi düzeye yükseldigi zamane idrarda tespit edilebiliyo bazen kanda pozitif çıkıyor ama hormon düzeyi cok yüksek olmadığından idrarda negatif çıkabiliyor.

Canım gerçi sanırım sende sağlıkcısın bilirsin ilk aylarda risklidir vajinal usg ama devletteki doktorlar pek meraklı yapmaya. Dün özele gittim doktor teklif bile etmedi. inşallah miyomlarin sorun çıkarmadan geçirirsin 8 ayını canım. Içimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun :))

evet hemen vaginal yapalım dedı zaten canım sıkılmış birde vaginal yaptırmazdım hoş hala yaptırmam ama ,ne bileyim nette bakıyorum canım iyice sıkılıyo allahım inşallah sorunsuz geçiririm hamılelıgımı valla tadını bile cıkaramıyorum su an can sıkıntısından bir tarafım gülüyor bir tarafım hep soru işareti bugun gideceğim doktor bakalım ne diyecek

Sen neye canını sıkıyorsun bakim?

Evet doğru söylüyorsun. İlk gebeliğimde adet gecikmesinden sonra silik çıkmıştı mesala. 2 Kasımda kandaki değer 5150 çıktı.Laboratuvardaki kadın da dedi bu değere göre sizin erken döllenme olmuş diye.Neyse bakalım hayırlısı. Buarada benim hafif mide bulantıları başladı. Özellikle sabahları fecii oluyor. Bir de akşam işten eve gittimde yemek yiyene kadar bulantı oluyor. Onun dışında halsizlik zaten var.
Senin durumlar nasıl? Henüz belirti vs var mı?

elmoo myom cıktıda bende korkum gebelık boyunca sıkıntı yaratması

Bitanem myomla beraber hamileliğini sürdüren cok fazla insan tanıdım. Doğumda alıyorlarmış. Böyle seylere kafanı takma, sen işin icindesin bir de. Sağlıklı güzel bir hamilelik gecireceksin inşallah

Bitanem myomla beraber hamileliğini sürdüren cok fazla insan tanıdım. Doğumda alıyorlarmış. Böyle seylere kafanı takma, sen işin icindesin bir de. Sağlıklı güzel bir hamilelik gecireceksin inşallah

işin içinde oldugum için zaten bu kadar paranoyak oldum ya allahımdan tek istedıgım ınsallah sıkıntı yaratmaz benımde etrafımda cok ınsan var myomla dogum yapan ama ınsallah bende onlardan biri olurum ve insallah buyumez

Bi tane cakcam ağzına görücen gününü

Büyümeeeez iyi düşün iyi olsun. Sen kendini ne kadar gerersen aksilikler seni bulur. Bol dua, bol sağlık. İyi olacak hersey.

Sanki kızın olacakmış gibi doğdu icime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…