Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ayy canlı yayınla bir doğum daha olur mu 😍😍 mart annelerinde nefessiz takip etmiştik son kahveyi unutma kız 😂😂😂♥️ sağlıkla ilerlesin süreç seni bekliyoruz Doğa kuşumuz 🥹🥹♥️🙏
Hahaha ben hala emin olamıyorum kuzum ya kimseyi heyecanlandırmayayım benim kız arada böyle şakalar yapıyor. Bu sefer biraz sıkışık hissettim farklı bir ağrıydı bakalım yine numara mı değil mi görcez 😂 bir yürüyüp geleyim yazarım tekrar size 💕💕

Kızlar geçen gün eczaneden serum fizyolojik aldım ama serum şeklinde. Genelde gördüğüm kadarıyla sosyal medyada doktorlar tekli tüplerden ziyade serum şeklinde olanı öneriyorlar. Şırıngaya çekip kullanacağım ama beni şu burun temizliği inanılmaz geriyor ya. 😬

Hahaha ben hala emin olamıyorum kuzum ya kimseyi heyecanlandırmayayım benim kız arada böyle şakalar yapıyor. Bu sefer biraz sıkışık hissettim farklı bir ağrıydı bakalım yine numara mı değil mi görcez 😂 bir yürüyüp geleyim yazarım tekrar size 💕💕
Alıştırma yapıyor annesiii bir şaka iki şaka üçüncüde birden hop gelecek 😬😬😍 bende parkta azıcık yürüdüm bacak içlerimde ağrı başladı yine demekki yürümek işe yarıyor, yürüyüp bi hava alın anne baba saatiii son başbaşa zamanlar 🥹🥹♥️

Kızlar geçen gün eczaneden serum fizyolojik aldım ama serum şeklinde. Genelde gördüğüm kadarıyla sosyal medyada doktorlar tekli tüplerden ziyade serum şeklinde olanı öneriyorlar. Şırıngaya çekip kullanacağım ama beni şu burun temizliği inanılmaz geriyor ya. 😬
Ayy bende zorlanırım gibi geliyor ya burun aspiratörü aldık ama serum sıkarken dikkatli olmak lazımmış fazlası kulakta sorun yaratıyormuş ama alışırız sanırım 🥲

Normal istiyorsan 4ü bulur diye kızmıştır :) ama doktorum ultrasonlar yanlış ölçebiliyor 300 gr eksik yada fazla ölçüyormuş, genelde fazla ölçtüğü için kaç kilo dendiyse 300 eksik gibi düşünebiliriz demişti ama tabi tam aksini de çok duydum 😂
Ben istemiyorum da normali Dr istiyo yeterki sağlıkla gelsin nasıl doğduğu hiç önemli değil 😊

Ben hala almadım onları burun aspiratöru almam gerekiyor 🙄

Ayy bende zorlanırım gibi geliyor ya burun aspiratörü aldık ama serum sıkarken dikkatli olmak lazımmış fazlası kulakta sorun yaratıyormuş ama alışırız sanırım 🥲
Şırıngada yanlış hatırlamıyorsam 2 ml sıkmak gerekiyormuş yine yanlış hatırlıyor olabilirim ama aklımda öyle kalmış. Nasıl yapacağız bilmiyorum vallahi eşim korkmadan yapmamız lazım falan diyor ama bebek elimizde olunca nasıl olur bilemem :D

Kızlar size bişey sorcam ben gebeligin başından beri çok kilo almadim 34. Haftaya kadar 61 dim bir iki kilo falan şuan 36. Haftadayim 68 im 😬 iki haftada bu kadar normalmidir yani çok şaşkınım öyle elimde yüzümde şişlik ödem yok bariz kilo aldım

Kızlar size bişey sorcam ben gebeligin başından beri çok kilo almadim 34. Haftaya kadar 61 dim bir iki kilo falan şuan 36. Haftadayim 68 im 😬 iki haftada bu kadar normalmidir yani çok şaşkınım öyle elimde yüzümde şişlik ödem yok bariz kilo aldım
Şu anki Halim

Eklentiler

• 1000365863.webp
    1000365863.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 91
Hahaha ben hala emin olamıyorum kuzum ya kimseyi heyecanlandırmayayım benim kız arada böyle şakalar yapıyor. Bu sefer biraz sıkışık hissettim farklı bir ağrıydı bakalım yine numara mı değil mi görcez 😂 bir yürüyüp geleyim yazarım tekrar size

Alıştırma yapıyor annesiii bir şaka iki şaka üçüncüde birden hop gelecek 😬😬😍 bende parkta azıcık yürüdüm bacak içlerimde ağrı başladı yine demekki yürümek işe yarıyor, yürüyüp bi hava alın anne baba saatiii son başbaşa zamanlar 🥹🥹♥️
Bende 2 gündür doğum egzersizleri yapıyorum bebeği kanala ittirmek için bence faydalı.oluyor.cunku alt kemiklerimde ciddi ağrı var ben iniyor yavaştan aşağı tanı dogumuma daha 1 ay var😀

Basınçla sikmamak gerekiyor, mesela 5 ml lik siringayi 3 seferde falan bı tık daha yavaş olarak sıkıyorum kızıma, eğer rahatlatmazsa da brun aspiratörüyle çekiyorum. İlk doğduğu zaman 1 ml lik siringayla sıkıyordum. O dönem gittiğimiz doktor sorun olmaması için öyle önermişti. Yenidoğan dönemi 1 ml lik şırınga çok mantıklı.

Basınçla sikmamak gerekiyor, mesela 5 ml lik siringayi 3 seferde falan bı tık daha yavaş olarak sıkıyorum kızıma, eğer rahatlatmazsa da brun aspiratörüyle çekiyorum. İlk doğduğu zaman 1 ml lik siringayla sıkıyordum. O dönem gittiğimiz doktor sorun olmaması için öyle önermişti. Yenidoğan dönemi 1 ml lik şırınga çok mantıklı.
Evet basınçlı sıkmamak gerekiyormuş ama yavaş da sıkmamak gerekiyormuş nasıl yapacağız ortasını bilmiyorum ama alışmak zorundayız 🥹

Sen anlattikca heyecandan benim de karnıma ağrılar giriyor.Birbirimizle heyecanlarimizi paylasabilmemiz çok güzel😍umarim dogumdur ve çok kolay bir şekilde atlatırsın
İnşallah ya, bahsettikleri girip duramayacağım bir ağrı yok ama ağrı kasılma da kesilmedi buraya yazdığımdan beri. Ufak ufak hareket hissediyorum hep kasıkta. Belden bir tutulma gibi ağrı var bakalım ne kadar sürecek böyle. Şimdi yürüdüm geldim bir duş alıp dinleniceö 🥰

Endişelenme canım kolay aslında elin alışsın yaparsın. Acilde foşur foşur yıkıyoruz şiddetli gönderme yeterli 🥰🥰🥰🥰 😂😂😂😂 evet serum şeklinde olan daha iyi her zaman
coook normal canım son haftalarda alınıyor zaten alınan 😀😀😀😀 gayette tatlı olmuşsun 🥰🥰🥰🥰

Kizlar tansiyonum 12-8 13-9 14-9 flan çıkıyor tuzu kestim ama yinede böyle çıkıyor bu pansiyonlar normalmi?
Normal değil canım özellikle 14 9 çıkması hiç iyi değil eğer öyle çıkarsa bi acile git degerlendirsinler. Bende küçüğü düşüremiyorum tuzu kessem de nafile hep 8 üstü yada 9

Back
X